Rytmus (v porote Superstar) ?
Re: Rytmus v porote superstar ?
do superstar nepatri ani rytmus ani seps, uz to nieje rytmus co kedysi byval...uz je to modna ikona ktorej ide o fame...a seps je v superstar na ukor ostatnych, koli nemu vypadavaju ludia co vedia spievat, ak to vyhra on tak to bude taka hanba ze az...reggae mu ide, klobuk dole, ale s tym patri skor do cesko slovensko ma talent ako do superstar, kde bol pred rokom?
Tú "hviezdu" nám bol čert dlžen
Tinu nepočúvam ani nič z popovej tvorby ,ale teraz mi je jej lúto trocha
chjoo
Ja by som to Sepsovi doprial, videl som to parkrat a nespominam si na nikoho ineho a uz vobec nie po mene, ak niekto spraskany ako delo vybabre s dvoma najvacsimi televiziami Ceska a Slovenska, nahraju mu album a zarobi nejake peniaze tak ma moj potlesk
tak ci tak z nijakeho superstaristu nikdy nic nebude (Cmorik je vynimka)
ja neviem sak seps neni ničim vynimočny .. ma hlas ako každy druhy MC.,to je asi jedine čo može robiť ale spievať ? really shit 
-
Thrash/Death
Star
Vŕbovsky si nadnes vymyslel že má osýpky tak si ich nakreslil na ksicht, už sa asi nevie zmestiť do kože tak vymýšľa chu**** a možno aj preto aby tí trapkovia z nového času mali zajtra čo písať...
ja mat jeho popularitu, tak nic ine ako srandu si zo "slovenskeho soubiznisu" nerobim. Naj boli tie videa kde sa ho pytali za kym mu bude luto ked vypadne
ZA NIKYM a hodil do huby posledny hryz šnicla 
-
lekoklatik
VIP
Mňa dobre pobavila táto paródia
http://www.stream.cz/video/585442-rappe ... e-nevideli
//tiež mi to prišlo prvých 20sekúnd trápne, ale potom ma to proste dostalo. Veľmi fajn urobené na môj vkus : )
//tiež mi to prišlo prvých 20sekúnd trápne, ale potom ma to proste dostalo. Veľmi fajn urobené na môj vkus : )
trapne ale pobavilo .. este si mal dat aj kratsie vlasylekoklatik napísal:Mňa dobre pobavila táto paródiahttp://www.stream.cz/video/585442-rappe ... e-nevideli
to je vsechen moj majetok
niektore pasaze fakt nadherna imitacia! klobuk dole (naj su aj tak LV okuliare z ioffer
)
naj bol koniec... či niekto nema električenku lebo si nakupil koko*in a nema ist ako domov

-
uNreal_saTch^
Professional
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Ten rytmus je normalni BURAN !!
-
KaptMichal
King
parodia 100% ,chalan to vie
Vyhodim to niekde na polu 
uz len vedelKaptMichal napísal:parodia 100% ,chalan to vie
teraz neviem ci je toto dohodnuty fake ale asi nie
no aj ja som si myslel prvy krat ze to je fake ale ked som si to pustil viacej krat tak mi to take neprislo
Vyzerá to tak, že to je kazma, ale určite je to hrané - dohodli sa.
Chcem tým povedať, už ste niekedy videli aby vás "vrátnik" po opýtaní sa "je tu kazma?" okamžite zaviedol k nemu a zakričal "máš tu návštevu!".
A taktiež sa objavujú info že Kazma už dávnejšie od Streamu odstúpil, ale na stene má furt reklamy, neviem čo je na tom pravdy.
PS: videli ste paródiu no.2? So šmajdom?
/Vďaka za kladnú karmu, ale ako si myslel to "blud o šmajdovi"? Nevidím v tom blud, normálne som myslel druhú časť paródie.
Chcem tým povedať, už ste niekedy videli aby vás "vrátnik" po opýtaní sa "je tu kazma?" okamžite zaviedol k nemu a zakričal "máš tu návštevu!".
A taktiež sa objavujú info že Kazma už dávnejšie od Streamu odstúpil, ale na stene má furt reklamy, neviem čo je na tom pravdy.
PS: videli ste paródiu no.2? So šmajdom?
/Vďaka za kladnú karmu, ale ako si myslel to "blud o šmajdovi"? Nevidím v tom blud, normálne som myslel druhú časť paródie.
-
rockonhustla
Light Star
Jasne ze to je fake a iba slovenske sproste ovce mozu uverit tejto hre kde ide len o sledovanost Kazmovi aj Rytmusovi. Jednoducho kontorverzia predava. A to s tym Johny Kortisom presne to iste, Rytmus si musi udrat to aby sa o nom hovorilo pred vydanim noveho albumu.
-
mirak2
Hardcore addict
teoreticky to vyzera ako starsia modrina, kde uz opuch je dolu..ale po par hodinach to takto nevyzera.... 
Aj keby to je hrané alebo naozaj, nič to nezmení na tom že Rytmus je obyčajný chudák
a je len na smiech