F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
Jo gratulujem Manchestru k titulu
-
DanielDevil
Addict
tak ak je to pravda a odíde Fabregas, Clichy a hlavne Nasri tak majú čo robiť + ešte Denilson, Bendtner, Vela a Eboue
http://sport.aktuality.sk/clanok/112606 ... ne-zelenu/
http://sport.aktuality.sk/clanok/112606 ... ne-zelenu/
-
guess.whoo
Redeemer
Clischy by im az tak nevadil, maju Gibbsa. Ale pochybujem, ze to nakoniec tak aj bude
Krasny zaver sezony, Europska liga vo vrecku, Roman 2 krasne goly. Sklamal ma trosku Liverpool ked prehral, ako keby si neverili
Spurs go!

Krasny zaver sezony, Europska liga vo vrecku, Roman 2 krasne goly. Sklamal ma trosku Liverpool ked prehral, ako keby si neverili
Spurs go!
-
master23
Light Professional
Ancelotti koniec. no skoda. myslim, ze mal zostat, nemali ho vyhodit.
som zvedavy kto ho nahradi. len dufam, ze to nebude Benitez.
som zvedavy kto ho nahradi. len dufam, ze to nebude Benitez.
Master ver tomu ze by s nimi Rafa nieco vyhral..
-
guess.whoo
Redeemer
Ten nevyhral nic s Liverpoolom ani Interom..preco si myslis, ze by uspel v Chelsea?
guess on nic nevyhral s Liverpoolom ? Si mierne dezinformovany.. Istanbul 2005 ti nic nehovori ? JA si stale myslim ze je to skvely manazer... Ak by dostal dostatok financii tak by tam vedel vybudovat novu spanielsku komunitku 
-
guess.whoo
Redeemer
no nemyslel som az taku minulost
vtedy to bol nadherny zapas...Len on preferuje viac defenzivny styl hry a to si Chelsea dovolit nemoze
-
Steven666
King
ako fandu Chelsea ma štve vyhodenie Carla za to že mu nevyšla táto sezóna to ešte neznamená vyhodenie, a ak príde rafa tak amen.
gratulujem MU k titulu, v polke sa titul zdal byt jasne v ich rukach no chelsea zabrala a dotiahla sa na MU co podla mna uz nikto necakal a aj prave preto nechapem vyhadzov Carla...chelsea je proste ako real, tym, ktory potrebuje trofeje, no real ich potrebuje koli svojej historii a chelsea koli romanovi
drzal som palce chelsea, nevadí, mozno o rok 
Prosím Vás neviete niekto či bude nejaký český alebo slovenský program vysielať sezónu 2011/2012 Premier League? Myslím okrem DIGI sportu.
-
guess.whoo
Redeemer
Boha aj s digisportom.. Ďaľšia sezóna bude opäť sopcastová...
-
guess.whoo
Redeemer
tak si daj namontovat digi
ja som pozeral poslednu sezonu na polskom canale+ je to HD aj ten komentar je celko zabavny
, stoji to okolo 160E na rok
-
guess.whoo
Redeemer
tak vidis, digi ta vyjde este lacnejsie a mas to po slovensky
no ak nema uhlopriecku mensiu ako 50 cm a stare crt tak sa mu tych par eur oplati doplatit
-
master23
Light Professional
takze Andre Villas-Boas oficialne novym trenerom Chelsea.
Som zvedavy akych hraci pridu na SB. Predpokladam, ze si coach bude chciet priviest nejakych hracov z Porta,
hovori sa o Falcaaovi, Hulkovi a Moutinhovi.
Falcaao- skvely utocnik, ale nechcem tento prestup, v Chelsea je uz teraz vela utocnikov. A podla mna by mal Anelka odist a ziaden utocnik prist. Predsa mame Torresa, Drogbu a vracia sa Sturridge, ktory mal skvele hostovanie a podaval aj slusne vykony v drese anglickej 21-tky. A navyse Chelsea hra system 4-3-3 a tento system preferoval Villas-Boas aj s Portom.
Takze na hrot mame troch velmi kvalitnych hracov, a to staci.
Hulk- to uz je iny pripad, takyto hrac by sa nam presne hodil, a navyse hra prave kridlo, ktore Chelsea najviac chyba, a nema nikoho kvalitneho na tento post. Plus vdaka jeho postave by sa mohol presadit v Premier League.
Moutinho- ten by sa nam tiez celkom hodil, lebo Chelsea chyba taky playmaker. Ale na druhej strane by som radsej videl Modrica alebo Sneijdera.
//viem, ze Hulk podpisal novu zmluvu, a ma vysoku vypuknu klauzulu, ale tento prestup je stale mozny a AVB ho urcite bude chciet priviest. Predsa sa hovori, ze Chelsea bude mat na prestupy toto leto 80-100 milionov eur. Ale kludne budu stacit 2 maximalne 3 hraci (prave kridlo-Hulk, playmaker-Modric/Moutinho, a este nejaky mladik, ktory pojde na hostovanie niekam- hovori sa Kevinovi De Bruynovi) , plus si zelam odchod Anelku, aby sa Sturridge aspon posunul blizsie do zostavy.
Som zvedavy akych hraci pridu na SB. Predpokladam, ze si coach bude chciet priviest nejakych hracov z Porta,
hovori sa o Falcaaovi, Hulkovi a Moutinhovi.
Falcaao- skvely utocnik, ale nechcem tento prestup, v Chelsea je uz teraz vela utocnikov. A podla mna by mal Anelka odist a ziaden utocnik prist. Predsa mame Torresa, Drogbu a vracia sa Sturridge, ktory mal skvele hostovanie a podaval aj slusne vykony v drese anglickej 21-tky. A navyse Chelsea hra system 4-3-3 a tento system preferoval Villas-Boas aj s Portom.
Takze na hrot mame troch velmi kvalitnych hracov, a to staci.
Hulk- to uz je iny pripad, takyto hrac by sa nam presne hodil, a navyse hra prave kridlo, ktore Chelsea najviac chyba, a nema nikoho kvalitneho na tento post. Plus vdaka jeho postave by sa mohol presadit v Premier League.
Moutinho- ten by sa nam tiez celkom hodil, lebo Chelsea chyba taky playmaker. Ale na druhej strane by som radsej videl Modrica alebo Sneijdera.
//viem, ze Hulk podpisal novu zmluvu, a ma vysoku vypuknu klauzulu, ale tento prestup je stale mozny a AVB ho urcite bude chciet priviest. Predsa sa hovori, ze Chelsea bude mat na prestupy toto leto 80-100 milionov eur. Ale kludne budu stacit 2 maximalne 3 hraci (prave kridlo-Hulk, playmaker-Modric/Moutinho, a este nejaky mladik, ktory pojde na hostovanie niekam- hovori sa Kevinovi De Bruynovi) , plus si zelam odchod Anelku, aby sa Sturridge aspon posunul blizsie do zostavy.
-
guess.whoo
Redeemer
s modricom nemoze ratat ziadny klub toto leto, harry nepusti ziadneho klucoveho hraca
po hulkovi sa bude obzerat zrejme viac muzstiev,som zvedavy kde zakotvy,ak pojde teda niekam
po hulkovi sa bude obzerat zrejme viac muzstiev,som zvedavy kde zakotvy,ak pojde teda niekam
Zaujímavé prestupové špekulácie, som zvedavý, či Arsenal opustí niekto z trojice Clichy, Nasri, Fabregas - o všetkých je intenzívny záujem zo strany španielskych či anglických klubov. Okrem toho predpokladám odchod Denilsona a Bendtnera, som rád, že Rosický ostáva. Čo sa týka nákupov, Gervinho sa javí ako dobrá posila, rovnako tak Cahill - už len skompletizovať zieto transfery a obrana Vermaelen - Cahill (plus Koscielny a Djorou v rámci rotácie zostavy) by mohla byť fantastická, konečne.
Zaujímavá je tiež aktivita Chelsea - som zvedavý, koľko nový manažér utratí a koho privedie! MUFC podľa mňa výborný krok s nákupom nového brankára, dosť perspektívny. Je fajn, že v EPL sa čoraz viac začínajú presadzovať mladí brankári (Hart, De Gea, Szczesny)..
Zaujímavá je tiež aktivita Chelsea - som zvedavý, koľko nový manažér utratí a koho privedie! MUFC podľa mňa výborný krok s nákupom nového brankára, dosť perspektívny. Je fajn, že v EPL sa čoraz viac začínajú presadzovať mladí brankári (Hart, De Gea, Szczesny)..