Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

seth: Už je to tu tretíkrát. Ale aspoň vidieť, ako takéto veľkohubé prehlásenie zaberajú u ľudí. Iste si pri tom prehlásení aj zabúchal do stola.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pokiaľ vidím, tak ten link tu bol iba raz a aj to včera, pričom mne sa furt nechce listovať všetky strany dozadu, či náhodou...Nie, nezabúchal som si do stola a v čisto teoretickej rovine mi to môže byť ukradnuté, pretože som 2000km ďaleko a vrátiť sa na Slovensko neplánujem. Ale postol som to preto, pretože ma zaujalo, ako to konečne niekto z nejakých regionálnych predstaviteľov dokázal povedať na plnú hubu. Viem, že teba to v BA netrápi, viem, že tebe je to jedno, ale napríklad mojej rodine na východe to jedno nie je. Prečo, to ti už nebudem únavne vysvetľovať, chcem sa venovať filmu a nemienim si kaziť večer. Toť vsjo, maľčici.
hughito
Redeemer
Redeemer

Asi nevidíš, je to tu (aj s tvojím linkom) 3-krát. K tomu zabúchaní si do stola: nemyslel som to na teba, ale na toho, čo takéto prehlásenia vydal (a myslel som to obrazne).

Od bývania v BA mám ďaleko.

A kaziť večer - to by som ti nerád. Uži si film.
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

popularna tema :D ja nemozem povedat ze vsetci su rovnaky(vypatlany, vyfetovany,...) ale nemám dobré skúsenosti kôli nim som musel menit skolu a to v mojej triede boli len 2 ale co uz kamaratov desiatky- sak pozname teraz som rad ze byvam v ziline nemam zmapovane uplne o dvoch miestach a sice tie zelene bytovky pri zeleznici a nedaleko makyty na 1. maja .. opytam sa takto kam este nemam chodit ??
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

pocuj ak sa bojis ciganov neni nic lepsie ako na sebe popracovat tak ze zacnes chodit na thajsky alebo kick tam pilne potrenuj a dokazes sa ubranit :)
pre :minus: co je nemas nato ubranit sa?:)
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

podal mna nik by nemal problem s dvoma- troma naraz ( ja teda nie..) ale mam skorej problem- mal som- ked som uz jedneho v triede jemne upravil sa tam nahrnulo vyse 15 a teraz co ??
hughito
Redeemer
Redeemer

Vyše 15 ? :D To už je horšie, vyzerá to na slušnú cigánsku férovku.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Je to podmienene tym, ze nevedia pocitat :lol: inak dost bezny jav je, ze pridu aj rodinni prislusnici sa bit s pubertakom. Strykovia, bratranci. Vtedy len utekat.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

mico5000 napísal:podal mna nik by nemal problem s dvoma- troma naraz ( ja teda nie..) ale mam skorej problem- mal som- ked som uz jedneho v triede jemne upravil sa tam nahrnulo vyse 15 a teraz co ??
Nauč sa utekať takto

alebo takto

A uvidíš, že nikdy nedostaneš po hube.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Skvelý krok. Citujem z článku: "Rómovia sa však búria a tvrdia, že ich chce diskriminovať. „Chcú zabrániť tomu, aby sa nerodilo viac rómskych detí, no škrtaním sa nič nevyrieši,“ tvrdí Ivan Mako zo Združenia mladých Rómov na Slovensku." - a kto kde hovorí, že ide iba o cigánov? Úprava zákona bude predsa aplikovaná celoplošne, takže nik nebude nikoho diskriminovať. Okrem toho, ten šašo nemá pravdu, pretože škrtaním sa toho naopak dosť vyrieši. Napríklad aj to, že dotknutá osoba si 2x rozmyslí, či bude vyvaľovať šunky doma pred telenovelami, alebo pôjde dajme tomu pracovať do VPP, sadiť stromčeky, čistiť korytá riek, nelegálne skládky a podobne. Len na to sú potrebné ešte prídavné páky od našej slávnej vlády, dúfam, že postupne dôjde aj k tomu.
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nechapem, preco sa nemoze z lepsieho vratit do horsieho, trocha odmaka dostane mestsky byt a o chvilu je tam kde bol
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no ani nie - lebo ak dobre pocitam tak ten mestsky dostane za 9 mesiacov snazenia sa (to uz by si na "cisty" sposob zivota mal zvyknut) a to predpokladam ze ak by sa stal neplaticom tak by tam dlho nepobudol - ale krasne tu vidiet ako funguje princip "ked on tak aj ja, ci ja som horsi?"
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Niečo na zvýšenie tlaku :? :
http://www.aktuality.sk/clanok/187630/s ... ionov-eur/
A napr. naše nemocnice chátrajú, v záchodoch nie sú vodovodné kohútiky, chýbaju záchodové misy. Keď je človek hospitalizovaný, musí si priniesť toaletný papier a dokonca tiež svoj príbor. Pritom celý život platí obrovské odvody.
Ale na parazitov, ktorí spoločnosti nič nedajú iba berú sa vždy nájde 200 mil. €.
Ale toto tu neni nič nové. Raz darmo, toto je banánová republika. Hanba celej EÚ, že takto verejne diskriminuje ľudí...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

200mil. eur sa mi zda fajn suma na postavenie takej velkej vesmirnej lode, s ktorou by vsetci odleteli...teraz musime uz len nasporit nejake miliony na informacnu kampan, ktora ich presvedci, ze na marse zije civilizacia, kde nikto nepracuje a kazdy mesiac vsetci dostavaju hrube zlate retaze zadarmo od statu :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Ephramko - chcem ti dať za tento tvoj post +karmu, no nedovolí mi to :( Tak aspoň takto.
Bratia Češi mali kedysi dávno verejnú zbierku "Národ sobě," keď sa skladali na stavbu Národného divadla (ktoré aspoň vyzerá ako divadlo a nie ako pevnosť, v porovnaní s naším). Takže tú zbierku nevidím až tak nereálne. Len by to chcelo dať jej reálnejší cieľ - nie cestu na Mars, ale napr. Jednosmernú letenku do Indie (resp. niekam kam máme bezvízový styk) a zakázať im návrat na SR. Prípadne myšlienku ich vysťahovania nejako viac rozpracovať - isto sa nájde veeeeľa ochotných mecenášov takej zbierky z radov slušných občanov, ktorí už majú súčasného stavu plné zuby.
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Neviem, ci tu na to tema uz bola, ale viete ako sa riesi romska otazka mimo SR?
Napísať odpoveď