Windows 7
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7
Ide o to, ze som si kupil novy notebook, a o tyzden som ho musel vratit kvoli problemu s grafickou kartou. Dali mi uplne novy kus, ktory mam aj teraz, a robi to znova, problem vidim v nezdielanej karte, kedze chyba sa prejavuje iba pri nej. (pri zdielanej ide vsetko v pohode).
Ako je to s tou reklamaciou, ze ked 3x vratim vec s tou istou chybou, vratia mi peniaze? Rata sa aj vymena za novy kus ako jedna reklamacia?
Ako je to s tou reklamaciou, ze ked 3x vratim vec s tou istou chybou, vratia mi peniaze? Rata sa aj vymena za novy kus ako jedna reklamacia?
-
yoggy
ako zmeniť plochu na W7 build 7100?
ďakujem za odpovede K+ istá
popr.link PM
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
Chcel by som sa opýtať že čím je väčší Build tým je Windows novší ?
krankenwagen
A nebude chyba inde? Obsluha NB?
Predsa len nevyrábajú vadné NB.
A nebude chyba inde? Obsluha NB?
-
krankenwagen
Professional
Dobre, povedz mi, co robim zle, ked mam v notebooku od kupy len zopar programov, jednu hru, nerobim ziadne hlbsie zasahy do Windowsu a pravidelne ho cistim?
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
nechcem sa moc zapajáť ale možno čistením.... ja som raz mal taký problém s čistením
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ale ja tam mám iba error-Curuj napísal:lebo nemáš klávesnicu do PS/2... error je dosť široký pojem
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
prosím Vás ako dať slovenčinu do windows 7 home premium x64 sp1 ???
PsychoGuySVK: cez Windows Update vyhľadáš aktualizácie, budeš tam mať aj jazykové balíky a nájdeš slovenčinu. Potom ju nastavíš cez Miestne a jazykové nastavenie (ikona zemeguľa) ako jazyk rozhrania. Odhlásiš sa a prihlásiš a hotovo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Jemu to nepôjde.. Ide to iba na ultimate.
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
No veď preto sa pýtam.... ani Vistalizator nefunguje
-
krankenwagen
Professional
Windows 7
Ako nefunguje? Ja som ho pouzil pred par dnami a uspesne mi dalo SK.
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
No ako keď mám SP1 Windows tak mi tam nenahodí slovenčinu.... z tej stránky som ju sťahoval...
Taka otazka
chystam sa instalovat Windows 7 zo systemu Windows Vista.
Pri instalacii z Win 7 na Win 7 mi windows zalohoval vsetky veci zo starej 7dmičky do "Windows old" bez formatu.
Urobi to iste aj ked bude to budem robit cez Windows Vista (teiz bez formatu?)?
dik za odpoved
chystam sa instalovat Windows 7 zo systemu Windows Vista.
Pri instalacii z Win 7 na Win 7 mi windows zalohoval vsetky veci zo starej 7dmičky do "Windows old" bez formatu.
Urobi to iste aj ked bude to budem robit cez Windows Vista (teiz bez formatu?)?
dik za odpoved
Najrýchlejšie a najčistejšie je pozálohovať dáta a urobiť čistú inštaláciu po reštarte z CD, s formátovaním, postačí aj s rýchlym.
Mám teptu, ktorú stále používam, no samotný obrázok som zmazal. Dá sa nejak vytiahnuť súbor s obrázkom s nejakých "windowsáckych" zložiek?
Možno to v nejakej "temp" zložke bude. Skús vyhľadávať súbory na celom HDD a daj do vyhľadávania iba: *.jpg
a poprezeraj si ich. Bude ich veľa, takže pokiaľ vieš aj približný dátum... /aj názov by pomohol/.
a poprezeraj si ich. Bude ich veľa, takže pokiaľ vieš aj približný dátum... /aj názov by pomohol/.
Už je to vyriešené, bolo to uložené v AppData/Roaming/Windows Photo Viewer.... obrázok sa volal Tapeta programu Windows Photo Viewer.jpg 
Zdravim chlapi.
Idem instalovat win 7. Instalacka je v subore iso. Idem napalit (Nero) DVD (chcel som to napalit ako bootovacie DVD alebo ako ISO), ale vzdy mi vypise ze to obsahuje subor nad 2GB a aby som zvolil napalit to ako UDF. Napalim to ako UDF, ale ked bootuje z mechaniky tak DVD nenajde. Co s tym?
Idem instalovat win 7. Instalacka je v subore iso. Idem napalit (Nero) DVD (chcel som to napalit ako bootovacie DVD alebo ako ISO), ale vzdy mi vypise ze to obsahuje subor nad 2GB a aby som zvolil napalit to ako UDF. Napalim to ako UDF, ale ked bootuje z mechaniky tak DVD nenajde. Co s tym?
Mas v BIOS-e nastavene bootovanie ?