Ak jeden prestane milovať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ak jeden prestane milovať

Príspevok od používateľa jin »

zuzanuska napísal:Jin, ale tak keď jeden moc nekomunikuje a proste sa tak rozhodol, to sa už ťažko niečo rieši
Zle si ma pochopila - problém komunikácie musel pretrvávať už dlhšiu dobu pred tým, ako sa vytratila láska. Pokiaľ človek ľúbi, no zrazu cíti, že to akosi odchádza, tak to nie je príjemné, človek by to rád zvrátil - tu je priestor pre komunikáciu, ktorá je však záležitosťou oboch partnerov. Netvrdím, že je to takto vždy, no ak sa vytráca láska, človek si to všimne a pokiaľ mu na partnerovi záleží, tak by to nemal nechať len tak...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Teda myslíš, že ten, čo cíti, že prestáva milovať, by sa mal snažiť nejak to zvrátiť?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zuzanuska napísal:Teda myslíš, že ten, čo cíti, že prestáva milovať, by sa mal snažiť nejak to zvrátiť?
Ak mu na vzťahu a partnerovi stále záleží, tak áno. Ak nie, tak to netreba naťahovať.

//píšem príliš zložíto? :mrgreen:
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nie, nepíšeš zložito :) Len sa chcem vyhnúť nedorozumeniam, lebo to sa mi stáva s jedným kamarátom, že dačo napíšem a on úplne o inom :D
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Všetko je vo vzťahu podľa mňa o komunikácii. Chlapi sa väčšinou stránia, ak sa treba rozprávať o vzťahoch, ale to je podľa mňa len taká maska. Niekedy to ochladne a nechá sa to na prírode, čo s tým urobí. Vzťah je krehký. Treba sa oň starať, sledovať ho, dávať mu to, čo potrebuje...
Veľakrát mi pomohla kniha Muži sú z Marsu a ženy sú z Venuše, a nielen ak dvaja ochladnú, ale aj keď nevedia nájsť spoločnú reč a podobne... Neberte to, prosím, ako reklamu :oops:

//autoeditácia príspevku (26 Máj 2011, 21:49)
zuzanuska napísal:Teda myslíš, že ten, čo cíti, že prestáva milovať, by sa mal snažiť nejak to zvrátiť?
Otázka nepratrila mne, ale myslím si, že vo vzťahu sú vždy dvaja a nepomôže ak "bojuje" len jeden.
Napísať odpoveď