Zle si ma pochopila - problém komunikácie musel pretrvávať už dlhšiu dobu pred tým, ako sa vytratila láska. Pokiaľ človek ľúbi, no zrazu cíti, že to akosi odchádza, tak to nie je príjemné, človek by to rád zvrátil - tu je priestor pre komunikáciu, ktorá je však záležitosťou oboch partnerov. Netvrdím, že je to takto vždy, no ak sa vytráca láska, človek si to všimne a pokiaľ mu na partnerovi záleží, tak by to nemal nechať len tak...zuzanuska napísal:Jin, ale tak keď jeden moc nekomunikuje a proste sa tak rozhodol, to sa už ťažko niečo rieši
Ak jeden prestane milovať
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ak jeden prestane milovať
Teda myslíš, že ten, čo cíti, že prestáva milovať, by sa mal snažiť nejak to zvrátiť?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak mu na vzťahu a partnerovi stále záleží, tak áno. Ak nie, tak to netreba naťahovať.zuzanuska napísal:Teda myslíš, že ten, čo cíti, že prestáva milovať, by sa mal snažiť nejak to zvrátiť?
//píšem príliš zložíto?
Nie, nepíšeš zložito
Len sa chcem vyhnúť nedorozumeniam, lebo to sa mi stáva s jedným kamarátom, že dačo napíšem a on úplne o inom 
Všetko je vo vzťahu podľa mňa o komunikácii. Chlapi sa väčšinou stránia, ak sa treba rozprávať o vzťahoch, ale to je podľa mňa len taká maska. Niekedy to ochladne a nechá sa to na prírode, čo s tým urobí. Vzťah je krehký. Treba sa oň starať, sledovať ho, dávať mu to, čo potrebuje...
Veľakrát mi pomohla kniha Muži sú z Marsu a ženy sú z Venuše, a nielen ak dvaja ochladnú, ale aj keď nevedia nájsť spoločnú reč a podobne... Neberte to, prosím, ako reklamu
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2011, 21:49)
Veľakrát mi pomohla kniha Muži sú z Marsu a ženy sú z Venuše, a nielen ak dvaja ochladnú, ale aj keď nevedia nájsť spoločnú reč a podobne... Neberte to, prosím, ako reklamu
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2011, 21:49)
Otázka nepratrila mne, ale myslím si, že vo vzťahu sú vždy dvaja a nepomôže ak "bojuje" len jeden.zuzanuska napísal:Teda myslíš, že ten, čo cíti, že prestáva milovať, by sa mal snažiť nejak to zvrátiť?