Nic tazke,zo vsetkeho sa da vykecat.Teda,ak ste aspon trosku rozhladeni ludia
Maturita
Re: Maturita
Drzim vam palce,hosi.Ja to mam za sebou a som awesome,lebo mam same jednotky.(Bio,Ch,Nj,Sj)
Akú si mal otázku z literatúry resp. z gramatiky?
Toto by som bral.
bože , ja zajtra maturujem z Nj a ptm v stredu z Aj,Sj a Bio..asi dostanem infarkt
..ako vravel som si že nebudem stresovať ale keď vidím že nič neviem tak nwm nwm ,
Tak Sj za 1.
Hviezdoslav, Timrava, Urban = ich diela na téma 1.WW a gramatika: rozprávanie ako slohový útvar a postup. Krása.
Hviezdoslav, Timrava, Urban = ich diela na téma 1.WW a gramatika: rozprávanie ako slohový útvar a postup. Krása.
jaka fajna tema hughito, ja som mal dramu po 45 - L+S, Radosinske naivne divadlo, Kralik, Bukovcan, Karvas... + gramatika informacia, informatika, informacne pramene (1 som dostal)
Tak to je teda horšie téma.
Ale tak, jednotku máš, už to je jedno. Kamoška, čo išla predo mnou, schytala slovenskú poéziu po roku 1945, to by som tiež nechcel. 
Ja som mal Kostra Válek Rúfus, take okno som mal
, najhorsia téma, nakonec 2
Ti autori po 45 pre mna neboli az taki tazki vedel som ich hoci tu dramu najmenej ale vykryl som
Rufus, Valek, Mihalik sak to sa dalo v pohode ja som napriklad nechcel Sturovcov, Kollara alebo Holleho rozoberat tie ich komplikovane vlastenecke myslienky som nechcel 
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
prosim Vás ake je vyhodnotenie maturity ? myslim ze pri akom priemere je prospel s vyznamenanim atd.
SJL - Literárna moderna (1 z 3 tém ktoré som nechcel) - 1
MAT - Sústavy rovníc a nerovníc, Dokáž že 50^13 po delení 7 dáva zvyšok 1, Koeficient podobnosti trojuholníkov v prav. 5-uholníku - 2
INF - Zisti, či je n prirodzené číslo a vypíš jednotkovú maticu typu nxn, Cykly v Pascale - 1
ANJ (B2) - Slovakia, Fashion - 1
Som nadmieru spokojný, na to, že som sa takmer nič neučil
MAT - Sústavy rovníc a nerovníc, Dokáž že 50^13 po delení 7 dáva zvyšok 1, Koeficient podobnosti trojuholníkov v prav. 5-uholníku - 2
INF - Zisti, či je n prirodzené číslo a vypíš jednotkovú maticu typu nxn, Cykly v Pascale - 1
ANJ (B2) - Slovakia, Fashion - 1
Som nadmieru spokojný, na to, že som sa takmer nič neučil
-
zeto750
Medium Star
jozefitko: presne to iste som mal zo SJl aj ja, sadla mi lebo sme to brali v 4 rocniku a ostralo este v pamati 
-
chipp12
Light Star
a je to
cakal som ze slovinu nedam .. a nakoniec za 2 !!! dobru temu som potiaholl ( Hajnikova zena vs Detvan )
AJ ( B2) 2
to ma stve a odborne 1 a 1 ( prakticka , ustna )
a je to ide sa pit 
AJ ( B2) 2
Nj- Deutschsprachige länder- ani zaťať,(strašne debilná téma len obrázok a situácia - 3
Aj- Multiculture Society- 1
Sj- Humanizmus a renesancia- 1
Bio- Vyluč. súst. a neake dristy okolo -1 (ale nemal by som 1, keby mi strašne moc nepomohol profak)
Bože, som šťastný, že už to je za mnou
Aj- Multiculture Society- 1
Sj- Humanizmus a renesancia- 1
Bio- Vyluč. súst. a neake dristy okolo -1 (ale nemal by som 1, keby mi strašne moc nepomohol profak)
Bože, som šťastný, že už to je za mnou
-
mihalswk
Medium Professional
Prosim Vás ked budem mat 1, 1, 2, 2, na maturách tak som este prospel s vyznamenaním ?
či ? 
Tak odmaturované, 1, 1, 1, 2. Škoda tej angličtiny, ale tak, celkom sa dá aj takto.
Dnes z NOS - typy ekonomík a základné ekonomické otázky, kultúra a vývoj gnozeológie.
Dnes z NOS - typy ekonomík a základné ekonomické otázky, kultúra a vývoj gnozeológie.
-
RoQa
Darca
1,1,2,1
SJL-2 - Holly Kollar / Slavy dcera / svatpoluk .... nesadlo mi to moc ....
AJ - 1 - Man and society/family/health & care
Inf. 1- Program na delitele a ich sucet + vyuzitie IKT
M -1 Mnoziny a podmnoziny / binomicka veta / funkcia + sin &cos vety
SJL-2 - Holly Kollar / Slavy dcera / svatpoluk .... nesadlo mi to moc ....
AJ - 1 - Man and society/family/health & care
Inf. 1- Program na delitele a ich sucet + vyuzitie IKT
M -1 Mnoziny a podmnoziny / binomicka veta / funkcia + sin &cos vety
sjl - barokova literatura (1)
anj - medziludske vztahy+massmedia+ role play u doktora (1)
odb - elektronicka komunikacia, modemy, isdn..... (1)
prakticka - nakonfigurovat siet cez eigrp, nie v programe, ale klasicky pomocou routerov.. (1)
anj - medziludske vztahy+massmedia+ role play u doktora (1)
odb - elektronicka komunikacia, modemy, isdn..... (1)
prakticka - nakonfigurovat siet cez eigrp, nie v programe, ale klasicky pomocou routerov.. (1)
-
D_I_C_K
Light Professional
dakto tu je buď neuveriteľný lucker alebo knihomoľ:D...jak čítam tie známky tak svoje neuverejním ale aj tak spokojnosť!:D
1,2,2,3
Kks ale to kto vymýšľa tie sprostosti na angline, tá posledná časť, že predstav si, že tvoj brat ma priateľku ktorá je cigánka a povec otcovi aké to má klady a aké zápory. - strašná blbosť, to sa nedá ani po slovensky.
Kks ale to kto vymýšľa tie sprostosti na angline, tá posledná časť, že predstav si, že tvoj brat ma priateľku ktorá je cigánka a povec otcovi aké to má klady a aké zápory. - strašná blbosť, to sa nedá ani po slovensky.