The Witcher 2: Assassins Of Kings
Re: The Witcher 2: Assassins Of Kings
Neviete niekto či bude nejaký opravný patch, ktorý hre pridá podporu pre monitory s pomerom strán 4:3 ? Mňa napr. už dosť štvú tie čierne pásiky hore aj dole.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Viacero hier má tie pásiky a nikdy to neopravia. Vraj to pomáha aby hra vyzerala viac filmovo.
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
heh niekto uz zabil toho kingslayer - a (letho). ze by mi niekto poslal save po zabiti ( hra to na normal ).
// trosku LOW dat za toto K -
za to si ty skiller a vies prejst všetko ja ti za to nemozem
// trosku LOW dat za toto K -
za to si ty skiller a vies prejst všetko ja ti za to nemozem
Hej, lenže mne tie "pásiky" zaberajú polovicu obrazovky. Hra v žiadnom rozlíšení nechce bežať inak ako v pomere strán 16:9 a ja s mojím 4:3 si môžem pískaťMichalkoOo napísal:Viacero hier má tie pásiky a nikdy to neopravia. Vraj to pomáha aby hra vyzerala viac filmovo.
ako vrham noze a davam pasce? nemozem na to prist..vdaka..
-
IamMartinQo
Star
pomocou tlačidla R ale musíš si to vybrať...
vlavo dole mam v kruhu znamenie a druhe noze..stlacam r a nic..
-
L.A.M.E
Medium Star
noze musis mat v invetáry potom uz len das ctrl a kliknes na ne potom uz len podrz ak xces mierit alebo stlac a sam ti ich hodííjanci.p napísal:vlavo dole mam v kruhu znamenie a druhe noze..stlacam r a nic..
Rko treba podržať. No a samozrejme musíš dať 1 talent do vrhania nožov tuším.
Budu sa niekde dat predat veci z inventara?prave som presiel prolog a hlasi mi ze som pritazky 
V prvej kapitole u ktoréhokoľvek obchodníka.
-
aviceN
Guru
chcem sa opytat ludi, ktori maju original, ako dlho sa vam pusta hra?
Dlhšie ako ostatne hry.. možno tak 10 sek? Netuším presne ale celkom "dlho" keď beriem do uvahy ako rychlo sa zapinaju ine hry.
-
aviceN
Guru
Ak by mal niekto zaujem o zvyseni fps v hre, tak mi dajte vediet, mam riesenie...sem ho nedam, lebo warez hejteri ma znicia...
Či zvýšiš fps na origu alebo warez verzii je jedno nie?
Neviem čo stále ludia riešia fps. Stačí dať najnovšie BETA ovladače od nVidie, odinštalovať 3D vision driver a hra fičí ako má. Ak má niekto staré "železo", alebo si nevie pripustit že nie každá hra je port z konzol ako Crysis 2 a že mu to nepôjde na ultra, tak mu nepomôže nič.
Neviem čo stále ludia riešia fps. Stačí dať najnovšie BETA ovladače od nVidie, odinštalovať 3D vision driver a hra fičí ako má. Ak má niekto staré "železo", alebo si nevie pripustit že nie každá hra je port z konzol ako Crysis 2 a že mu to nepôjde na ultra, tak mu nepomôže nič.
je to dobra hra ale bude potrebovat patchnut tie skakajuce fps.tu uz High end nepomoze..treba mat vypnute Ubersampling na slabsich zostavach aj Cinematic depth of field,SSAO (Screen Space Ambient Occlusion),Rain, Wet surfaces rain effect,Anti-aliasing
-
Rosssoneri
Medium Expert
hral som zaklínača 1 ale dosť dávno a chcel by som sa tiež opýtaťna príbeh že či by mi ho niekt. v menšej skratke neobjasnil nejako mi to vypadlo
a teraz hrám dvoječku a čítam že to na seba nadväzuje...
a taktiež mám problém s LETHOM
je to riadny makač hrám to síce iba na medium ale neviem si dať rady poprosil by som nejaké rady 
a taktiež mám problém s LETHOM
-
L.A.M.E
Medium Star
ja som sa tam tiez zasekol nepoznam nikoho kto to presiel iba takých ktorí sa na*rali a dali si to na easy .... ale ak by ti toto pomohlo skoro nemozne skusal som vsetko ale to co je vela to je velaRosssoneri napísal:hral som zaklínača 1 ale dosť dávno a chcel by som sa tiež opýtaťna príbeh že či by mi ho niekt. v menšej skratke neobjasnil nejako mi to vypadlo![]()
![]()
a teraz hrám dvoječku a čítam že to na seba nadväzuje...
a taktiež mám problém s LETHOMje to riadny makač hrám to síce iba na medium ale neviem si dať rady poprosil by som nejaké rady
//chcel by som videt toho borca co to hran na max urovni
-
Rosssoneri
Medium Expert
:O to je riadne husté len škoda že môj geralt je asi o polovicu slabší ako ten v tom videuL.A.M.E napísal: ja som sa tam tiez zasekol nepoznam nikoho kto to presiel iba takých ktorí sa na*rali a dali si to na easy .... ale ak by ti toto pomohlo skoro nemozne skusal som vsetko ale to co je vela to je vela
//chcel by som videt toho borca co to hran na max urovni