The Witcher 2: Assassins Of Kings

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
frajerik
Medium Star
Medium Star

Re: The Witcher 2: Assassins Of Kings

Príspevok od používateľa frajerik »

Spoiler
smarja ved hovorim ze tam musis este stlacat po tom klikani medzernik..
Xoo1g
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Xoo1g »

Hra mi padne každých 5-10 minút. Neviete čo stým môže byť ? Skúšal som už všetko..
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

aj novy patch ?? ktory odstranuje DRM..
Xoo1g
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Xoo1g »

Patch mi nejde nainštalovať. Stále hlásy chybu.
frajerik
Medium Star
Medium Star

No a máš origoš? Ak nie tak sa ani neobťažuj to riešiť kedže to moze byt crackom.
LuxQy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa LuxQy »

Prosim vas kde mam vypnut ten supersampling ci ako prosim lebo mi ta hra stále seká a niektorí písaly ze by to mohlo pomôcť Ďakujem
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Pri spúštaní hry vyber nastavenia grafiky - pokročilé a tam to je. AK to máš v češtine, volá sa to nejvyšší.

//hej, najlepší a nie najvyšší, sekol som sa
LuxQy
Light Expert
Light Expert

ja tam mam Nejlepší ale tak idem to skusit
Diki

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 12:29)
ano dakujem už mi to neseká Diki moc
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Super hra, síce kratšia ako jednotka ale neskutočne "smrdí" znovuhrateľnosťou. Už teraz sa modlím aby bolo pokračovanie. :smt009
LuxQy
Light Expert
Light Expert

prosím vás ako mam spravit ten elixsir z osmrtniku ?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No konečne sa mi podarilo to dohrať, takže sem hodím svoju recenziu :)

Po vizuálnej aj zvukovej stránke je to absolútna paráda. Soundtrack výborný, grafika detailná a nádherne rozprávková. Tam ma mrzí len ten český dabing, ktorý som si obľúbil v prvom diely.
Po technickej stránke tiež nemám veľmi hre čo vyčítať. Po počiatočných problémoch mi hra bežala s priemerne 40-45 FPS na vysokých detailoch, čo mi absolútne stačilo (na i5-2300, 4 GB RAM, GTS 450 a Windows 7). Ani raz to nepadlo a narazil som na jeden jediný výraznejší bug - nešiel dokončiť jeden bočný quest. Ale viac ma ako majiteľa monitoru s pomerom strán 4:3 naštvalo, že hra nemá podporu pre tieto monitory a teda vďaka čiernym pásom hore aj dole som mohol využiť tak polovicu veľkosti monitora. :?
Príbeh sa začal výborne, prológ ma tak vtiahol do toho sveta, že som si spomínané čierne pásy cez pol obrazovky všimol asi až po troch hodinách hrania. Rovnako dobre na tom bola prvá aj druhá kapitola, zaujímavý dej, charakteri a rozhodovania. Potešil ma lepší a rozsiahlejší inventár, staré dobré minihry aj plno iných maličkostí. Niekoľko hodín som len tak blúdil mestom, prehľadával každú budovu, verbálne obťažoval každú postavičku, na ktorú som narazil alebo hral minihry.
Nový bojový systém sa mi najprv nepozdával, ale potom som mu prišiel na chuť. Dáva lepšie možnosti taktizovania a Geralta som mal viac pod kontrolou. Na druhej strane, obsahuje omnoho menej animácií útokov a pohybov než v prvej časti kde boli 3 štýli boja, 2 druhy meča a myslím že sa dalo spraviť až 5-fázové kombo (to dáva 2*3*5 =30) okolo 30 rôznych pohybov a animácií útokov + dosť veľa špeciálnych "dorážacích" a podobne. Naproti tomu, tu vedel Geralt len asi 6-7 útočných pohybov na rýchly a toľko isto na silný štýl boja. Sú tam síce tie animačky keď je nepriateľ omráčený no tých tiež nie je veľa. Boje sa mi preto zdali o dosť menej pestré a okulahodiace než v prvej časti.
Vrhacie dýky a petardy som najprv považoval za dobrý nápad, ale keď sa mi podarilo "zbombardovať" draka asi stovkou petárd pochopil som, že to nie je celkom domyslené. Naopak, veľmi dobre boli zvládnuté znamienia. V jednotke som len chrlil oheň a sem tam niekoho omráčil, tu malo uplatnenie všetkých 5 znamení a na konci aj to posledné.
K obtiažnosti - je ozaj dosť vysoká a to hlavne zo začiatku hry, pokiaľ nemáte dostatočný level. To ja hodnotím jednoznačne ako klad. Chýbala mi tam ale možnosť chľastania, mohla to byť sranda ísť s riadne sťatým Geraltom na turnaje do arény.
Čo sa týka nepriateľov, tam je to také +/-. Majú dobré pohyby (pešiaci sa bránia štítom) a potvory sú originálne (ale znova sa mi tam videlo málo animácií útokov). Lenže je ich tam dosť málo ako aj druhov, tak aj počtom. V prvej kapitole som si po kratšej prechádze lesom s už nemal s čím merať sily. Najlepšími nepriateľmi pre mňa boli bossovia kapitol, boje s nimi som si napriek častým neúspechom a mnohým loadovaniam vychutnával. Škoda, že ich bolo len 6.
Tiež mi tam dosť vadilo, že sa nedalo spadnúť z priepasti, zhodiť nepriateľa z útesu a podobne. :( Toľko asi k tomu boju.
Veľmi dobrý dojem z prológu a prvých dvoch chapterov mi narušila kapitola tretia, ktorá bola doslova ako jednohubka (kratšia ako prológ) na 1-2 hodiny hrania. Príbeh sa tam už začal príliš zamotávať a prestával som sa v ňom dobre orientovať. No a dobrý dojem z celej hry sa dosť snažil pochovať epilóg, ktorý bol ešte aj v porovnaní s 3. kapitolou kratučký a nemastný-neslaný. Je tam jasne vidno, že tvorcovia si nechávajú veľa do pokračovania, tentoraz nie zadné vrátka ale poriadnu bránu.
Okrem toho sa mi ešte nepáčilo, že autori až príliš drasticky manipulujú s knižnými charaktermi - zabíjajú, oživujú postavy, robia vojny a podobne. Taktiež správanie a presvedčenia niektorých postáv v tejto druhej časti hry (vrátanie samotného Geralta) mi trochu nesedí s ich knižnými predlohami.
Aj napriek tomu vlažnému koncu na mňa hra ako celok zapôsobila veľmi dobre :) Atmosféra, príbeh, charakteri, kuchtenie lektvarov, dialógové možnosti, talentový strom a čo ja viem čo ešte - toto všetko je úplne super.
Hre dávam hodnotenie 9/10, ale jeden bod je ozaj len za to, že som veľký fanda RPGčiek, fantasy, Sapkowského a v podstate aj Geralta :D
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Neviete mi niekto poradiť ako nainštalovať ten Patch ?? ... mám originál ..len mi píše chybu že hra je poškodená ...
LuxQy
Light Expert
Light Expert

to iste aj mne
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Muffi - perfektne zhrnutie - tak nejak to vidim aj ja.. len som chcel dodat ze.. nepriatela z utesu zhodit ide :D prve znamenie skus ;-)
janci.p
Expert
Expert

Príspevok od používateľa janci.p »

Ludia, ako najdem miesto moci, o ktorom hovoril cecil burton v misii lov na magiu? pridem tesne pod to na tu skalu, ale nikde som nenasiel miesto, kde by som mohol vyliezt hore..uz neviem, co dalej, len sa tam motam..diky moc za info..
frajerik
Medium Star
Medium Star

Spoiler
Ved ten cecil ti dal mapu... sa pozri do ukolovych predmetov mas tam nakreslenu cestu. Musis sa vratit naspat a vyjst na kopec a tam je moznost preskocit z jedneho kopca na druhy. Ked vyjdes z mesta a prejdes brodom tak sa daj dolava.
janci.p
Expert
Expert

Príspevok od používateľa janci.p »

diky moc..
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Dnes by mal vyjst novy patch,ktory by mal priniest nejake fixy a optimalizacie takze sledovat stranku http://www.en.thewitcher.com/community/..skakajuce fps to asi neporiesi tu sa musime spolahnut na novy driver ohlaseny adminom? ManuelG z nvidia fora ktory vraj opravuje performace problemy vo Witcher 2..povodne sa mal objavit v drivery 275.33 ale nestalo sa tak kvoli kratkemu casu na testovanie a udajne mal kazit niektore ine hry..
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

patch je uz vonku...co sa tyka optimalizacie, tak na mojom srote to ide tak isto ako na patchi 1...ale tych zmien je vela
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

nainstalovany ho mam ale po kratsom testovani to ide stale rovnako na figu..dokonca na fore sa stazuju ze patch pridal dalsie chyby a bugy..zatial hru odkladam a cakam na poriadny driver..ani qadro driver 275.36 nepriniesol ziadne zmeny :?
Napísať odpoveď