spš - práce zo školy ,matury a všetko!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Carp
Amateur
Amateur

spš - práce zo školy ,matury a všetko!

Príspevok od používateľa Carp »

Ahoj ,sem píšte o Vašej spš ,ako vám to ide, čo nestíhate atď
-Ak niečo neviete píšte ,múdrejší pomôžu
-Rysovanie -vkladajte kopírované práce pre tích čo s tím majú problém!
Proste všetko o škole spš! :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: spš - práce zo školy ,matury a všetko!

Príspevok od používateľa hughito »

Ty ale k tým radcom asi patriť nebudeš. Teda aspoň nie čo sa týka pravopisu.
Carp
Amateur
Amateur

Re: spš - práce zo školy ,maturi a všetko!

hughito napísal:Ty ale k tým radcom asi patriť nebudeš. Teda aspoň nie čo sa týka pravopisu.
Tak po prvé nebudem ! Lebo ja chcem radu ! ale už mi tu bola zrušená téma tak som ju spravil takýmto štýlom! je to téma o spš? ideš tam alebo tam chodíš?? ak nie tak neviem čo si túto tému len otvoril! :x žiaľ a čo pravopis to je všetko?? aspon mám rozum ale niekto asi nie no ja sa takýmito nezaoberám bye bye :sly: !A teraz poprosím kto tam chodí alebo tak pokračujte v téme! :)
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nevieš, pretože maturity sú fakt s tvrdým Y :) Ak ti tu tému niekto zamkol, tak na to bol určite dôvod. A predpokladám, že sa to stane aj tu, hoci netuším, čo tým dôvodom bolo.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: spš - práce zo školy ,maturi a všetko!

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Carp napísal:viem maturi sú mäkké I ale ponáhľal som sa !
omg, toto je uz moc aj na mna...

inak nechapem, ako je mozne, ze vsetci, ktori vo svojich prispevkoch narobia mnozstvo gramatickych chyb, sa vyhovaraju na to, ze sa niekam ponahlaju... so zvysujucou rychlostou sa snad stavas blbsi a blbsi? :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja som na SPŠ chodil a uz nikdy nebudem, ale napriek tomu ti nepomozem stylom, ze nieco vypracujem za teba ... to nehrozi ... ak chces poradit prosim, spytaj sa, ale bez drilu to nepojde ;-)

a vyzyvam vsetkych, aby k tomu pristupovali rovnako, lebo mne ostavaju oci pre plac, ked sa bavim s absolventom SPS v obchode so spojovacim materialom a on nevie co su tesne pera, takze mi ich nemoze predat (true story) :-P ...
Carp
Amateur
Amateur

nordkapp_pb napísal:ja som na SPŠ chodil a uz nikdy nebudem, ale napriek tomu ti nepomozem stylom, ze nieco vypracujem za teba ... to nehrozi ... ak chces poradit prosim, spytaj sa, ale bez drilu to nepojde ;-)

a vyzyvam vsetkych, aby k tomu pristupovali rovnako, lebo mne ostavaju oci pre plac, ked sa bavim s absolventom SPS v obchode so spojovacim materialom a on nevie co su tesne pera, takze mi ich nemoze predat (true story) :-P ...
Prečo už nikdy nebudeš? ved ja nechcem od teba práce to myslím pre tých čo akurát spškou prebiehajú :D majú prácu zoskenovanú v PC tak nech ju sem hodia :)

//autoeditácia príspevku (24 Máj 2011, 18:17)
RATZINGER666 napísal: omg, toto je uz moc aj na mna...

inak nechapem, ako je mozne, ze vsetci, ktori vo svojich prispevkoch narobia mnozstvo gramatickych chyb, sa vyhovaraju na to, ze sa niekam ponahlaju... so zvysujucou rychlostou sa snad stavas blbsi a blbsi? :)
OMG hoši ja mám 15rokou a diktáty sú jediná vec čo mi nejde a nemám opravovač chýb v PC môžem sa staviť že keby ste ho nemali tiež tak tu je 80% chýb -Nesúdte človeka podla toho či vie kde má byť y a kde zas i
Niekto to vie a je totálny magor čo len buzeruje , a jeho hlavná disciplína je ponižovanie !

//autoeditácia príspevku (24 Máj 2011, 18:20)
RATZINGER666 napísal: omg, toto je uz moc aj na mna...

a s chybami pomlč lebo klávesnice ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é,ú,ä,ň,ô, ti nič nehovoria :?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

a s chybami pomlč lebo klávesnice ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é,ú,ä,ň,ô, ti nič nehovoria
:shock: Som šoknutá. :lol:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Carp napísal:a s chybami pomlč lebo klávesnice ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é,ú,ä,ň,ô, ti nič nehovoria :?
no tak teda, vitaj tu medzi nami dyslektikmi a cit sa ako doma :D Co ti uz na toto odpisat...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ja uz ani neviem, ci sa mam smiat alebo plakat... rokoU... ja som na rozdiel od Teba na hodinach slovenciny daval aj pozor, a naozaj, ziaden "opravovac" tu nemam, a pokial viem, tak sa gramatika uci iba na zakladnej skole, takze ak nemas nejaku specialnu, uz by si to mohol mat zmaknute :wink: uz len cakam, ako sa tu zacnes vyhovarat na nejaku disgrafiu ako podobne individuum v jednej teme :)

OT: no veru mas pravdu, tie klavesy (pardon "klavesnice" :D ) mi naozaj nic nehovoria, nemam ich totizto ani na jednom notebooku, dokonca ani na telefone :P
Carp
Amateur
Amateur

čo dodám?? tak nie dis..... ale chodíte na spš?????? tipujem že nie tak pá*** do pič* :samovrazda: ! neni toto téma pre Vás ani ja nepíšem do témi čo ani neviem že o čo ide ! Môj milí , to čo som mal 5tky s diktátou tak to som dobehol 1kami s previerok tak nemudruj ! Tipujem že ti si mal 1ky s diktátou a 5ky s previerok alebo si povedal pri diktáte že na pere nemáš ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é,ú,ä,ň,ô,?
Takýmto ľudom hovorím "NULY" ak nevieš čítať že zle píšem tak "0"
Inak poradím ti na toto vynašli už aj lieky zbehni predpísať
Milujem ľudí čo na druhých nehladajú dobré veci ale hned nájdu "zlé" čo ani nemá :smt098
:smt070 :!:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ked si predstavim kolko hodin som stravil nad niektorymi projektmi, tak ani omylom sa mi ich nechce len tak pacnut na net 8)
Carp
Amateur
Amateur

Mrk napísal:ked si predstavim kolko hodin som stravil nad niektorymi projektmi, tak ani omylom sa mi ich nechce len tak pacnut na net 8)
No vidíš tak sa pome baviť o tom ! Kde chodíš na spš? Je to ťažké stíhať? O toto mi ide v tejto téme!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja som mal jednotky z diktátov a zároveň aj z previerok. Čo teraz? Zrúti sa ti svet? Najväčšou tragédiou je, že takým ľuďom, ako si ty, tu na fóre poväčšine iní nadávajú do núl, takže by som odporučil uzemniť sa a učiť sa namiesto kadejakých výmenných pokusov...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Chcel som sa na to vysrať, ale keďže rýpeš stále a nie len do mňa, a evidentne nie len mňa to serie, zareagujem.

Previerky ani diktáty mi nikdy problém nerobili, neviem síce, akým myšlienkovým pochodom si došiel k tomuto zrovnaniu, ale nech. Previerky z gramatiky slúžia na precvičenie gramatických javov, ktoré evidentne neovládaš, takže nemáš ani možnosť ich následne, ako vidíme, uplatniť v praxi. Na to, čo z toho vyplýva, už, hádam, prídeš aj sám. V prvom rade by ma zaujímalo, na základe čoho si usúdil, že som mal z previerok päťky? Ďalej - ja sa do Tvojej osoby nenavážam, nehľadám žiadne zlé stránky, ani tie dobré, celá Tvoja existencia je mi, podobne ako zvyšku fóra, ukradnutá. Kritizujem iba to, čo vidím, a síce Tvoju gramatiku, na čo mám, ako vidno, plné právo. Takže nás láskavo neposielaj do p*če, neposielaj nás k lekárovi, ani nás nenazývaj nulami, som strašne zvedavý, či by si mi toto zvládol povedať aj do očí, Ty frajer internetový. :wink:

K téme: Uč sa a nepodvádzaj, lebo to dopadne rovnako, ako s Tvojou gramatikou. :wink:

(Celá správa bola napísaná s diakritikou mnou osobne, keď sa o ňu už toľko obtieraš, aby som Ti ukázal, že ja s tým problém nemám. Za každú chybu, ktorú nájdeš, máš u mňa 10€. Ukáž aj Ty, že dokážeš písať aj bez chýb, macher. :wink: )
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Na to, čo z toho vyplýva, už, hádam, prídeš aj sám.
Cim viac ciarok, tym viac adidas? :D
Carp
Amateur
Amateur

RATZINGER666 napísal:Chcel som sa na to vysrať, ale keďže rýpeš stále a nie len do mňa, a evidentne nie len mňa to serie, zareagujem.

Previerky ani diktáty mi nikdy problém nerobili, neviem síce, akým myšlienkovým pochodom si došiel k tomuto zrovnaniu, ale nech. Previerky z gramatiky slúžia na precvičenie gramatických javov, ktoré evidentne neovládaš, takže nemáš ani možnosť ich následne, ako vidíme, uplatniť v praxi. Na to, čo z toho vyplýva, už, hádam, prídeš aj sám. V prvom rade by ma zaujímalo, na základe čoho si usúdil, že som mal z previerok päťky? Ďalej - ja sa do Tvojej osoby nenavážam, nehľadám žiadne zlé stránky, ani tie dobré, celá Tvoja existencia je mi, podobne ako zvyšku fóra, ukradnutá. Kritizujem iba to, čo vidím, a síce Tvoju gramatiku, na čo mám, ako vidno, plné právo. Takže nás láskavo neposielaj do p*če, neposielaj nás k lekárovi, ani nás nenazývaj nulami, som strašne zvedavý, či by si mi toto zvládol povedať aj do očí, Ty frajer internetový. :wink:

K téme: Uč sa a nepodvádzaj, lebo to dopadne rovnako, ako s Tvojou gramatikou. :wink:

(Celá správa bola napísaná s diakritikou mnou osobne, keď sa o ňu už toľko obtieraš, aby som Ti ukázal, že ja s tým problém nemám. Za každú chybu, ktorú nájdeš, máš u mňa 10€. Ukáž aj Ty, že dokážeš písať aj bez chýb, macher. :wink: )
Kámo ja nič nedodám iba že to je choré , ale tipujem že si to písal 3 hodiny :D :D aby tam nebola chyba a s pomocou opravoačou
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

lumir: vetna konstrukcia si ich vyzaduje :)

carp: je pravdou, ze som to na trikrat kontroloval, chcel som si byt isty :) ale "opravovace" naozaj nepotrebujem, na to mi staci vlastna hlava :) alebo mas snad pocit, ze to nemoze bezne vzdelany clovek zvladnut bez chyby? :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

nad tymi poslednymi dvoma hlboko pochybujem:)

PS.: Dajte tu vetu prosim niekto skontrolovat slovencinarke (znacka: 10€ mne, 10€ tebe:)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Na to už prídeš aj sám. - vetny zaklad, podmet "ty (zamlcany)", prisudok "prides"
čo z toho vyplýva - predmetova veta (rozvity predmet), podmet "to (zamlcany)" prisudok "vyplyva"
hádam - vlozena veta doplnkova, podmet "ja (zamlcany)", prisudok "hadam", prip. castica vztahujuca sa na viac vetnych clenov, tzn. ohranicena ciarkami

hlboko pochybuj, ale je to na 100% dobre :wink:
Napísať odpoveď