-Ak niečo neviete píšte ,múdrejší pomôžu
-Rysovanie -vkladajte kopírované práce pre tích čo s tím majú problém!
Proste všetko o škole spš!
Tak po prvé nebudem ! Lebo ja chcem radu ! ale už mi tu bola zrušená téma tak som ju spravil takýmto štýlom! je to téma o spš? ideš tam alebo tam chodíš?? ak nie tak neviem čo si túto tému len otvoril!hughito napísal:Ty ale k tým radcom asi patriť nebudeš. Teda aspoň nie čo sa týka pravopisu.
omg, toto je uz moc aj na mna...Carp napísal:viem maturi sú mäkké I ale ponáhľal som sa !
Prečo už nikdy nebudeš? ved ja nechcem od teba práce to myslím pre tých čo akurát spškou prebiehajúnordkapp_pb napísal:ja som na SPŠ chodil a uz nikdy nebudem, ale napriek tomu ti nepomozem stylom, ze nieco vypracujem za teba ... to nehrozi ... ak chces poradit prosim, spytaj sa, ale bez drilu to nepojde
a vyzyvam vsetkych, aby k tomu pristupovali rovnako, lebo mne ostavaju oci pre plac, ked sa bavim s absolventom SPS v obchode so spojovacim materialom a on nevie co su tesne pera, takze mi ich nemoze predat (true story)...
OMG hoši ja mám 15rokou a diktáty sú jediná vec čo mi nejde a nemám opravovač chýb v PC môžem sa staviť že keby ste ho nemali tiež tak tu je 80% chýb -Nesúdte človeka podla toho či vie kde má byť y a kde zas iRATZINGER666 napísal: omg, toto je uz moc aj na mna...
inak nechapem, ako je mozne, ze vsetci, ktori vo svojich prispevkoch narobia mnozstvo gramatickych chyb, sa vyhovaraju na to, ze sa niekam ponahlaju... so zvysujucou rychlostou sa snad stavas blbsi a blbsi?
a s chybami pomlč lebo klávesnice ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é,ú,ä,ň,ô, ti nič nehovoriaRATZINGER666 napísal: omg, toto je uz moc aj na mna...
inak nechapem, ako je mozne, ze vsetci, ktori vo svojich prispevkoch narobia mnozstvo gramatickych chyb, sa vyhovaraju na to, ze sa niekam ponahlaju... so zvysujucou rychlostou sa snad stavas blbsi a blbsi?
a s chybami pomlč lebo klávesnice ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é,ú,ä,ň,ô, ti nič nehovoria
no tak teda, vitaj tu medzi nami dyslektikmi a cit sa ako domaCarp napísal:a s chybami pomlč lebo klávesnice ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í,é,ú,ä,ň,ô, ti nič nehovoria
No vidíš tak sa pome baviť o tom ! Kde chodíš na spš? Je to ťažké stíhať? O toto mi ide v tejto téme!Mrk napísal:ked si predstavim kolko hodin som stravil nad niektorymi projektmi, tak ani omylom sa mi ich nechce len tak pacnut na net
Cim viac ciarok, tym viac adidas?Na to, čo z toho vyplýva, už, hádam, prídeš aj sám.
Kámo ja nič nedodám iba že to je choré , ale tipujem že si to písal 3 hodinyRATZINGER666 napísal:Chcel som sa na to vysrať, ale keďže rýpeš stále a nie len do mňa, a evidentne nie len mňa to serie, zareagujem.
Previerky ani diktáty mi nikdy problém nerobili, neviem síce, akým myšlienkovým pochodom si došiel k tomuto zrovnaniu, ale nech. Previerky z gramatiky slúžia na precvičenie gramatických javov, ktoré evidentne neovládaš, takže nemáš ani možnosť ich následne, ako vidíme, uplatniť v praxi. Na to, čo z toho vyplýva, už, hádam, prídeš aj sám. V prvom rade by ma zaujímalo, na základe čoho si usúdil, že som mal z previerok päťky? Ďalej - ja sa do Tvojej osoby nenavážam, nehľadám žiadne zlé stránky, ani tie dobré, celá Tvoja existencia je mi, podobne ako zvyšku fóra, ukradnutá. Kritizujem iba to, čo vidím, a síce Tvoju gramatiku, na čo mám, ako vidno, plné právo. Takže nás láskavo neposielaj do p*če, neposielaj nás k lekárovi, ani nás nenazývaj nulami, som strašne zvedavý, či by si mi toto zvládol povedať aj do očí, Ty frajer internetový.
K téme: Uč sa a nepodvádzaj, lebo to dopadne rovnako, ako s Tvojou gramatikou.
(Celá správa bola napísaná s diakritikou mnou osobne, keď sa o ňu už toľko obtieraš, aby som Ti ukázal, že ja s tým problém nemám. Za každú chybu, ktorú nájdeš, máš u mňa 10€. Ukáž aj Ty, že dokážeš písať aj bez chýb, macher.)