Programovanie v Delphi

Programovacie jazyky, rady, poradňa...

Programujete v Delphi?

Ano
52
43%
Nie
68
57%

Celkom hlasov: 120

marosbela
Novice
Novice

Re: Programovenie v Delphi

Príspevok od používateľa marosbela »

ppt napísal:Mohol by si povedat priblizne v akej cenovej hladine sa pohybujes ty, prosim ta? Pretoze ja sa preve len teraz chystam byt studentom a velmi ma to zaujima. :)
No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam... kolko casu pri tom stravim a tak...
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

Myslim ze daleko uzitocnejsie bude napisat hodinovu sadzbu...aspon orientacne.
Freelan
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

a v com robite tie veci apon v linuxe v com lebo vsetko nachdzam pre windows :roll:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

marosbela napísal:No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam... kolko casu pri tom stravim a tak...
Ak sa mozem spytat, tak na akej skole studujes? A ten soft vytvaras pre rozne firmy? Mozes pls. napisat priklad nejakeho softu, ktory si vytvoril? V akom programovacom jazyku robis najviac?
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

marosbela napísal:No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam...
20 000 tisic? wow, milionarsku dan na teba :D
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa IgiPoP »

... napísal:20 000 tisic? wow, milionarsku dan na teba :D
cooo? malo sa mi zda, teda neviem ake aplikacie robi ale ked to tak zhruba vypocitam, vytvorenie takej priemernej aplikacie s pripadnymi dorabkami a testovanim mi vychadza zhruba na 120 hodin a po vynasobeni tou najnizsou hodinovou mzdou, s akou som kedy kalkuloval, 300 SK to vychodi na 36 000. a to je stale este super cena, pretoze ziadna firma zaoberajuca sa vyvojom softwaru na mieru neurobi taku cenu.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

IgiPoP napísal:cooo? malo sa mi zda, teda neviem ake aplikacie robi ale ked to tak zhruba vypocitam, vytvorenie takej priemernej aplikacie s pripadnymi dorabkami a testovanim mi vychadza zhruba na 120 hodin a po vynasobeni tou najnizsou hodinovou mzdou, s akou som kedy kalkuloval, 300 SK to vychodi na 36 000. a to je stale este super cena, pretoze ziadna firma zaoberajuca sa vyvojom softwaru na mieru neurobi taku cenu.
Jasne, ved keby mala spravit cenu firma, tak by musela urcite zdvihnut hodinovu mzdu ovela viac. Pretoze tych 300sk by musela urcite dat programatorovi a potom by nezvysilo na vyvoj firmy+ine poplatky+... nic.
Hulino
Amateur
Amateur

Re: Programovanie v Delphi

Príspevok od používateľa Hulino »

//čítaj pravidlá, obrázky patria do prílohy

Keby viete poradte mi s tymto zadanim....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to primitívne jednoduché, ale očividne ide o domácu úlohu. Tak skús sám, daj sem čo si vytvoril a my ti pomôžeme. Nečakaj že ti to tu spravíme za teba
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

ZDravim nemam cas velmi to tu hladat tak sa ospravedlnujem ak to tu je , ale ako rozbeham delphi 7 pod Win 7 ? nemate nejaky navod ?
Napísať odpoveď