No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam... kolko casu pri tom stravim a tak...ppt napísal:Mohol by si povedat priblizne v akej cenovej hladine sa pohybujes ty, prosim ta? Pretoze ja sa preve len teraz chystam byt studentom a velmi ma to zaujima.
Programovanie v Delphi
Re: Programovenie v Delphi
Ak sa mozem spytat, tak na akej skole studujes? A ten soft vytvaras pre rozne firmy? Mozes pls. napisat priklad nejakeho softu, ktory si vytvoril? V akom programovacom jazyku robis najviac?marosbela napísal:No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam... kolko casu pri tom stravim a tak...
20 000 tisic? wow, milionarsku dan na teba :Dmarosbela napísal:No zalezi od zakazky, ale 5 000 neberiem hybem sa kolo 10 000 az 20 000 tisic, ale zalezi od softweru aky vyvyjam...
cooo? malo sa mi zda, teda neviem ake aplikacie robi ale ked to tak zhruba vypocitam, vytvorenie takej priemernej aplikacie s pripadnymi dorabkami a testovanim mi vychadza zhruba na 120 hodin a po vynasobeni tou najnizsou hodinovou mzdou, s akou som kedy kalkuloval, 300 SK to vychodi na 36 000. a to je stale este super cena, pretoze ziadna firma zaoberajuca sa vyvojom softwaru na mieru neurobi taku cenu.... napísal:20 000 tisic? wow, milionarsku dan na teba
Jasne, ved keby mala spravit cenu firma, tak by musela urcite zdvihnut hodinovu mzdu ovela viac. Pretoze tych 300sk by musela urcite dat programatorovi a potom by nezvysilo na vyvoj firmy+ine poplatky+... nic.IgiPoP napísal:cooo? malo sa mi zda, teda neviem ake aplikacie robi ale ked to tak zhruba vypocitam, vytvorenie takej priemernej aplikacie s pripadnymi dorabkami a testovanim mi vychadza zhruba na 120 hodin a po vynasobeni tou najnizsou hodinovou mzdou, s akou som kedy kalkuloval, 300 SK to vychodi na 36 000. a to je stale este super cena, pretoze ziadna firma zaoberajuca sa vyvojom softwaru na mieru neurobi taku cenu.
Re: Programovanie v Delphi
//čítaj pravidlá, obrázky patria do prílohy
Keby viete poradte mi s tymto zadanim....
Keby viete poradte mi s tymto zadanim....
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
je to primitívne jednoduché, ale očividne ide o domácu úlohu. Tak skús sám, daj sem čo si vytvoril a my ti pomôžeme. Nečakaj že ti to tu spravíme za teba
-
RoQa
Darca
ZDravim nemam cas velmi to tu hladat tak sa ospravedlnujem ak to tu je , ale ako rozbeham delphi 7 pod Win 7 ? nemate nejaky navod ?
-
audiotrack
VIP