Adobe Photoshop CS4 - WinRar
Adobe Photoshop CS4 - WinRar
Ahoj, potreboval by som pomoc. Pred nedávnom som si zadarmo stiahol Adobe Photoshop CS4. Bol to súbor vo formáte .rar, bola to verzia ktorú netreba inštalovať (portable?). Na PC do ktorého som to stiahol to ide v pohode vyše 2 mesiacov, ale keď som to dal na kľúč a chcel to spustiť v notebooku tak mi to vypisovalo nejakú chybu. Tak sa chcem spýtať či je to chyba notebooku (nie je moc výkonný...) alebo je niečo medzi USB a PC (poprípade PC a mnou...
)
Re: Adobe Photoshop CS4 - WinRar
V kompatibilite win by problem byt nemal skor to moze sposobovat neaka aplikacia,ale aj tak tazko povedat.Skus riadne pozriet tu chybovu hlasku popripade hod screen.
Tak som sa dostal k notebooku...
Píše to :
,,nepodarilo sa správne inicializovať aplikáciu [0xc0000034]. Kliknutím na tlačidlo OK môžete aplikáciu ukončiť."
Píše to :
,,nepodarilo sa správne inicializovať aplikáciu [0xc0000034]. Kliknutím na tlačidlo OK môžete aplikáciu ukončiť."
fotošop prenosný som teda ešte nevidel. nejedná sa o nejaký nízkoúrovňový program, ktorý môžeš spustiť z flash a podobne. jedine za cenu cracku a problémami s tým súvisiacimi. uvedom si, že cena tohoto sw je okolo 200 - 250 $USD.
ak si to stiahol (netvrdím) torrentom. zadarmo ti nikto nič nedá a to platí predovšetkým o warez. tam je cena ešte podstatne vyššia ,,,
ak si to stiahol (netvrdím) torrentom. zadarmo ti nikto nič nedá a to platí predovšetkým o warez. tam je cena ešte podstatne vyššia ,,,
A na ten kľúč si to dával z toho Pc alebo si to rar-ko zas rozpakoval a tak to tam dal..???