Adobe Photoshop CS4 - WinRar

Informácie o software, ankety...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Adobe Photoshop CS4 - WinRar

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Ahoj, potreboval by som pomoc. Pred nedávnom som si zadarmo stiahol Adobe Photoshop CS4. Bol to súbor vo formáte .rar, bola to verzia ktorú netreba inštalovať (portable?). Na PC do ktorého som to stiahol to ide v pohode vyše 2 mesiacov, ale keď som to dal na kľúč a chcel to spustiť v notebooku tak mi to vypisovalo nejakú chybu. Tak sa chcem spýtať či je to chyba notebooku (nie je moc výkonný...) alebo je niečo medzi USB a PC (poprípade PC a mnou... :? )
FUZE
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Adobe Photoshop CS4 - WinRar

Príspevok od používateľa FUZE »

V kompatibilite win by problem byt nemal skor to moze sposobovat neaka aplikacia,ale aj tak tazko povedat.Skus riadne pozriet tu chybovu hlasku popripade hod screen.
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Tak som sa dostal k notebooku...

Píše to :

,,nepodarilo sa správne inicializovať aplikáciu [0xc0000034]. Kliknutím na tlačidlo OK môžete aplikáciu ukončiť."
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lokkju »

fotošop prenosný som teda ešte nevidel. nejedná sa o nejaký nízkoúrovňový program, ktorý môžeš spustiť z flash a podobne. jedine za cenu cracku a problémami s tým súvisiacimi. uvedom si, že cena tohoto sw je okolo 200 - 250 $USD.

ak si to stiahol (netvrdím) torrentom. zadarmo ti nikto nič nedá a to platí predovšetkým o warez. tam je cena ešte podstatne vyššia ,,,
lamer91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lamer91 »

A na ten kľúč si to dával z toho Pc alebo si to rar-ko zas rozpakoval a tak to tam dal..???
Napísať odpoveď