ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
Laster
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: ANTIFICO

Príspevok od používateľa Laster »

Ja si skorej myslím, že on vôbec není dement, lebo také masy ľudí osrať populistickými rečmi, na to musíš mať talent ...
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Zaxman napísal:ale ani ta mu moc nejde :D
Hm určite im to nejde?Jeden je primátorom Bratislavy a druhý predseda najsilnejšej politickej strany... :roll:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Jedna vec je popularita a oblubenost druha vysledky (a casto krat su to skor dosledky) svojej prace. To prve mu ide - zameriava sa totiz na pocetne skupiny ludi.
berynatorko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa berynatorko »

Laster napísal:Ja si skorej myslím, že on vôbec není dement, lebo také masy ľudí osrať populistickými rečmi, na to musíš mať talent ...
na to musi mat talent kazdy politik, inak by nebol zvoleny do parlamentu. mne vadi urazanie inych politickych nazorov ako mate vy sami. sami sa tym mnohi z vas zhadzuju.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To co tu za tie desiatky rokov napachal komunizmus, to sa bude z hlav ludi dostavat velmi velmi velmi dlho. Ak niekedy vobec. Potom sa nemozme divit, ze ludia volia socialne strany. 80% ludi nema ani priemernu mzdu, co od nich ocakavate? Aby volili pravicu? Ved takychto ludi zaujimaju hlavne socialne davky, rozne podpory, prispevky a hlavne dochodok. Celkom prirodzene.
slay
Addict
Addict

Krátko na to, ako nastúpil vodca osvietený k moci, išla cena plynu rapídne dole. Na ľavej osi vidieť čísla od nuly do 0,5 €, čo znamená, že cena plynu klesla počas Ficovlády z približne 0,45 Eur na cca 0,05 Eur, čiže o 90%. Samozrejme je možné, že Fico začal hedžovať ropu a plyn, ale pravda je iná:

Do konca roku 2007 sa cena plynu udávala za jeden meter kubický a od začiatku roka 2008 sa udáva za jednu kilowatthodinu (kWh), inými slovami, fakturuje sa výhrevnosť a nie objem. Viac k zmene plynu nájdete na tejto podstránke SPP. K zmene došlo z dôvodu vyššej objektívnosti a aj z dôvodu, že vo väčšine európskych krajín sa používa jednotka kWh.

Podstatné je poznať prepočítací koeficient medzi 1 m3 a 1 kWh a ten je 10,6. To znamená, že 1m3 zodpovedá 10,6 kWh. Keď 1 meter kubický stojí 45 centov a jedna kilowatthodina stojí 4,25 centu, tak to je tá istá cena. K zníženiu teda nedošlo, ale henta banda jedna demagogická bude s plechovým ksichtom tvrdiť, že za Fica došlo k poklesu ceny o 90%.

Čítajte viac: http://richardsulik.blog.sme.sk/c/26194 ... z1JDQGxTgq

Presný príklad celej politiky SMERU SD.
:roll:
kubac
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa kubac »

uz len fotka tu chyba
Prílohy
104338.jpg
104338.jpg (11.41 KiB) 1973 zobrazení
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tadaaaaaa http://ekonomika.sme.sk/c/5904674/milio ... uselu.html Som veľmi zvedavý, že kedy Fico zvolá tlačovku a ako túto ďalšiu kauzu vysvetlí. Pretože o prenájmoch budov daňového úradu zvolal minimálne dve, pričom tam sa peniaze ešte aj oproti jeho financovaniu ušetrili, teraz sme znovu prišli o kopu prachov, som zvedavý, či bude iba takticky tíško sedieť, alebo sa k tomu aj nejako vyjadrí...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

seth82 napísal:tadaaaaaa http://ekonomika.sme.sk/c/5904674/milio ... uselu.html Som veľmi zvedavý, že kedy Fico zvolá tlačovku a ako túto ďalšiu kauzu vysvetlí. Pretože o prenájmoch budov daňového úradu zvolal minimálne dve, pričom tam sa peniaze ešte aj oproti jeho financovaniu ušetrili, teraz sme znovu prišli o kopu prachov, som zvedavý, či bude iba takticky tíško sedieť, alebo sa k tomu aj nejako vyjadrí...
Európsky úrad boja proti podvodom našiel chyby aj pri tendroch na letisku za vlády Mikuláša Dzurindu.
Nielen vláda Roberta Fica (Smer) pochybila pri prípravách bratislavského letiska na vstup do Schengenu. Európsky úrad boja proti podvodom (OLAF) zistil chyby už pri zákazkách za druhej vlády Mikuláša Dzurindu.
„Kontrola OLAF-u zistila neoprávnené náklady čiastočne už pri prvom projekte v roku 2005,“ povedala premiérka Iveta Radičová (SDKÚ).
http://ekonomika.sme.sk/c/5905479/pri-r ... rindu.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Oboch posadiť do lochu. A aj celý parlament.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A potom si zvolíme (zvolíte) rýchlo nových zlodejov.
slay
Addict
Addict

Super je, že nie sú peniaze, tak sa spraví projekt a čerpajú sa eurofondy. Keď sa prečerpajú, príde kontrola, nájde pochybenie a peniaze treba únii vrátiť. Tie, ktoré na začiatku neboli. Ale potom už musia byť. A tak sa vyrieši problém chýbajúcich peňazí na rozvoj. Hurá.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://lubomirgalko.blog.sme.sk/c/26695 ... erene.html ROFL, tak Ficovi Galko pekne nadelil. Na plnú hubu, pekne otvorene a priamo. Nie žeby som bol nejakým extra fanúšikom, ale napísal pravdu, no :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Naložil aj za vagón.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Laster napísal:Ja si skorej myslím, že on vôbec není dement, lebo také masy ľudí osrať populistickými rečmi, na to musíš mať talent ...
Talentovany dement? :smt059
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Ja len nechápem jednu vec, prečo denník SME neuverejní aj vyhlásenie svojho bývalého šéfredaktora:
„Jeden z problémov, ktorý som v Sme mal a pre ktorý som tam už nechcel byť, bolo ovplyvňovanie novinárov členmi vlády, najmä Ivanom Miklošom."
:: bývalý šéfredaktor denníka Sme Martin Šimečka
Potom čitatelia tohto denníka majú mylný pocit, že Fico je jediný, ktorý si z nich robí dobrý deň
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ja zasa nechápem, že odkiaľ ty máš typológie osobností čitateľov SME a ako vieš, že všetci majú ten tvoj spomínaný mylný pocit. Celkom zaujímavé. Ja si totiž myslím, že každý jedinec s vyššou inteligenciou pochopí, že nezávislé a nestranné médium neexistuje (to sa citujem z diskusie o Prope), takže nepredpokladám, že by niekto podľa tvojich snov iba tak slepo veril všetkému, čo sa na SME píše.

Pravda je ovplyvňovaná Ja a Ty a SMERom, SNN sú ovplyvňované zlodejmi zo SNS, TA3 je ovplyvňovaná Ja a Ty a SMERom, SME je ovplyvňované SDKÚ (stačí sa pozrieť na anti-SAS články, ktorých je neúrekom), myslíš si, že si objavil teplú vodu, alebo ako?

Ináč páči sa mi, že to tu pripomína práve tá osoba, ktorá taktiež číta iba jeden "druh" médií - ako je to v tej vašej biblii, predtým, ako budeš hľadať smietku v oku blížneho, dávaj pozor na to brvno, čo máš sám v oku? A hlavne daj pozor, aby na teba Mikloš nevyskočil z konzervy alebo deodorantu, pretože mám taký pocit, že máš z neho už doslova panický strach.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

seth82 napísal:Pravda je ovplyvňovaná Ja a Ty a SMERom, SNN sú ovplyvňované zlodejmi zo SNS, TA3 je ovplyvňovaná Ja a Ty a SMERom, SME je ovplyvňované SDKÚ
Prave preto si neutvaram nazory ani podľa pravdy, ani podľa Sme.
seth82 napísal:Ja si totiž myslím, že každý jedinec s vyššou inteligenciou pochopí, že nezávislé a nestranné médium neexistuje
verklikuješ dookola to iste, ale mam taky matny pocit, že v skutočnosti ti to vôbec nedochádza.
seth82 napísal:Ináč páči sa mi, že to tu pripomína práve tá osoba, ktorá taktiež číta iba jeden "druh" médií
od teba som tu nevidel nič ine, len linky na SME a zatiaľ každe ine medium si bohorovne
označil za „nesprávny zdroj“. Kedy sa bude vyberať brvno z tvojho oka?
seth82 napísal:A hlavne daj pozor, aby na teba Mikloš nevyskočil z konzervy alebo deodorantu, pretože mám taký pocit, že máš z neho už doslova panický strach.
Všimni si, koľko ja tu pišem o miklošovi a koľko tu ty nadavaš na Fica.
Komu kto vyskakuje z konzervy? Ja považujem za blbcov obidvoch. No u teba mam pocit, že ked sa povie krive slovo na Mikloša, ide ťa poraziť. Ako napr. teraz
Napísať odpoveď