Hej uz som to vyriesil, sklbil som oba typy crackov dokopy a pekne to frci a aj uklada ako ma.....Hensym napísal:play.exe tam máš keď použiješ crack od Netshow, nie od Skidrow.
Dirt 3
Re: Dirt 3
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skúšal už niekto hrať skupinu B ? Aké to je ?
skupinu B?
ano B-čko je pecka
všetko tam je pecka

-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A aké to je ? Samovražedné Audi a Lancie a diváci sa hádžu pod kolesá s foťákmi ? Ak hej, tak sťahujem 
ja sa skúr hádžem do divákov
ale hej audi quatro brutality
Tak ospravedlňujem sa za kecy s Gymkhanou. Myslel som si, že keď si vypnem asistenty v Rally, tak mi ich vypne všade. V Gymkhane som ich teda mal zapnuté, a stačilo ísť trochu do šmyku, držať dve šípky a dal sa do nekonečna točiť okolo ľubovoľne veľkej prekážky. Keď som to vypol je to omnoho lepšie, i tak síce po pár minútach dosť ľahké a zvládnutelné, ale to vôbec nevadí, je tam ten pocit z jazdy, a to je dôležité. Inak, auto sa správa dobre, jedine po náraze to niekedy vyzerá ako papierová krabica... ja ale našťastie nenarážam.

-
Space5800
Medium Professional
Mám za sebou prvé dva závody a pár vecí mi dosť vadí. Napr. blbé menu a museli pridávať ideálnu stopu? Flashbacky sú viac než dosť si myslím. Mám pocit že farby ťahá do zelena (možno problém u mňa).Výber songov sa mi oveľa viac páčil v dirt2, v trojke mi to príde také nevýrazné... Idem skúšať ďalej 
Zatiaľ som mal pri dvojke lepší pocit
(ale CMR mam radšej)
Zatiaľ som mal pri dvojke lepší pocit
mne stale error 5:....
ked pustim cez play nic sa nedeje. skusal som oba cracky a aj ich kombináciu Sad mate nejake riešenie? antivir som odstranil, windows live preinstaloval ale po naisntalovani napisalo chybu s pripojenim ... dakujem za pomoc
ked pustim cez play nic sa nedeje. skusal som oba cracky a aj ich kombináciu Sad mate nejake riešenie? antivir som odstranil, windows live preinstaloval ale po naisntalovani napisalo chybu s pripojenim ... dakujem za pomoc
to Space5800: mne sa akurat nepáčia tie trojuholníky celkom také nepriehladné čakal som to trošku inak . a ideálna stopa sa dá predsa vypnúť
-
Space5800
Medium Professional
Áno, dá sa vypnuť. Veď ani flashbacky nemusím používať... Snáď chápeš čo myslím
ved jasné. inak tie odporučane požiadavky trošku nadcenili si myslim
Lepšie, ako keby napísali odporúčané požiadavky, pri ktorých by ti to trhalo už pri stredných detajloch. (70% prípadov)
tak to hej ale zase ked si v odporúčaných prečítaš i7
čo si myslím že ešťe neni taká bežná vec u každého 
Tak zase je to premrštené. Ja mám Athlon II x4, čo je o dosť slabší procesor, a silne pochybujem že ho tá hra vyšťavý aspoň na tých 70%. Navyše by ma fakt zaujímalo, či tá hraja naozaj žere zo 4 jadier, keď tam píšu i7.
ja mam Quad Core Q6600 dobre pretaktovaný ale to sa nemôže i7 ani prirovnať a ani nanu pozreť
a ťiež ho nevyšťavý .To neviem ale už je načase aby ich začali efektívne využívať 
Codemasters mali vzdy dobru ptimalizaciu, mne to mezi na staruckom X2 4000 + @ 2.6 Ghz, HD 4850, 3GB ram, na max nieco na ultra DX9.
idealna stopa sa da samozrejme vypnut, sak to nejhrajte na najlahsej obtiaznosti, aj bez assistentov, je to dost lahke.
idealna stopa sa da samozrejme vypnut, sak to nejhrajte na najlahsej obtiaznosti, aj bez assistentov, je to dost lahke.
No vždy.... To je dosť diskutabilné. Zober si DiRT1. Veď ten je náročnejší ako DiRT2, možno aj náročnejšie ako DiRT3 (to už asi nie, ale ako DiRT2 určite) . Proste na ten rok vydania (2007) to bola neskutočné náročna hra. Podobne ako Crysis.
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 21:25)
Neviete prečo mi to robi takéto screeny?
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 21:25)
Neviete prečo mi to robi takéto screeny?
-
Space5800
Medium Professional
Sapo: ten screen je s fraps? Mne tiež takto blbol pri nejakej hre, ale už si nespomeniem