Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
alebo priamo v nastaveni monitoru hladaj Aspect ratio
-
17
Light Professional
Priatelia, nepoznate nejaky NS server na 1.6ku, DM, kde to je kazdy proti kazdemu? (niesu zachovane timy, napr. CT moze likvidovat CT) Raz som na takom hral, bolo to tam takto, ako pisem a navyse po zabitych ostavali take "balicky", kde bola zbran zabiteho + ammo (a mozno este nieco, uz sa nepamatam). Neviete nejaku IP?
Dakujem vopred,
neminie.
Dakujem vopred,
-
metrix0007
Expert
no ved v nastaveniach mam enable aj boost odskrtnute a aj tie dve ciary tam mam na plno.a v tom windowse tam to mam kde najst neviete.a toto je o CS1.6 NS len aby ste vedeli
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, mam mensi problem s botmi..
vytvoril som si server, amx mod alles komplet vsetko, dal tam plugin predatora.. vsetko ide ok tak jak ma, lenze ked tam nahodim botov (podbot), tak proste asi 2 sekundy po prvom respawne jak sa dam do teamu, mi vsetko sekne a ani bohovi nic.. po 2-3 minutach mi to vyhodi nejaku debilinu klasicku, ze program neodpoveda nech sa stazujem windowsu.. zmazal som ich, islo zase vsetko ok, skusil som od ineho zdroja stiahnut podbotov, kus inak sa to instalovalo a ine veci pisali do plugins.ini a tak, a znova rovnaky problem.. nechapem to.. davnejsie pred par rokmi, som si robil cs server a boti fungovali.. len teraz som na inom kompe, ale je to v podstate to iste... XPcko atd.. neviem jak ti boti mozu nieco ovplyvnit, ze to lagne a uz nerozchodi..
co myslite, kde je problem ?
))
vytvoril som si server, amx mod alles komplet vsetko, dal tam plugin predatora.. vsetko ide ok tak jak ma, lenze ked tam nahodim botov (podbot), tak proste asi 2 sekundy po prvom respawne jak sa dam do teamu, mi vsetko sekne a ani bohovi nic.. po 2-3 minutach mi to vyhodi nejaku debilinu klasicku, ze program neodpoveda nech sa stazujem windowsu.. zmazal som ich, islo zase vsetko ok, skusil som od ineho zdroja stiahnut podbotov, kus inak sa to instalovalo a ine veci pisali do plugins.ini a tak, a znova rovnaky problem.. nechapem to.. davnejsie pred par rokmi, som si robil cs server a boti fungovali.. len teraz som na inom kompe, ale je to v podstate to iste... XPcko atd.. neviem jak ti boti mozu nieco ovplyvnit, ze to lagne a uz nerozchodi..
co myslite, kde je problem ?
cl_lw 0 ale to je nelegalny prikaz kedze ovplyvnuje recoil...Et0x_ napísal:Ahoj, dosť často sa v CS stretávam v boji 1on1 knife. A chcel by som sa spýtať, ako si dám knife do ľavej ruky, tak aby som mal gun po prmenení v pravej.
takze...cl_righthand 0 alebo si stiahni model nozika na lavej strane z googlu
boti sú tupí a nevedia používať menu, čo im tam nabehne pri tom predator mode. takže hľadaj botov na ten predaro mod, nejakých upravených. alebo sa na to vykašliMajro napísal:...
-
Majro
Light Star
nejde o to ze ci su boti tupi alebo nie, ide o to , ze mi to nefunguje cele csboti sú tupí a nevedia používať menu, čo im tam nabehne pri tom predator mode. takže hľadaj botov na ten predaro mod, nejakých upravených. alebo sa na to vykašli
tak sa to proste bije medzi sebou. kašli na botov
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tahas spravnych PodBotov na tvoju verziu MetaModu? mas WayPointy pre danu mapu?Majro napísal:Zdravim, mam mensi problem s botmi..
co myslite, kde je problem ?))
-
Majro
Light Star
tak na podla mna ti podboti niesu robeni na tu a tu verziu. su celkovo.. podla vsetkych navodov, co som si cital, ze kde by som mohol spravit chybu, by mali sediet aj k mojmu metamodu.. waypointy mi nic nehovori to slovo 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
WayPointy su cesty pre botov, kade mozu na danej mape chodit, najdes ich v addons\podbot\wptdefault. aj ked, ak by si nemal waypointy pre danu mapu, malo by to iba vypisat error a boti sa nepridat, nie padnut cely server, ale popozeraj radsej aj to.
skuksal si aj ten predator plugin uplne vypnut? pripadne vsetky dalsie pluginy, ktore si tam pridaval?
tak presne na verziu MetaModu nie su robeni, ale minimalne poziadavky na verziu MetaModu maju
skuksal si aj ten predator plugin uplne vypnut? pripadne vsetky dalsie pluginy, ktore si tam pridaval?
tak presne na verziu MetaModu nie su robeni, ale minimalne poziadavky na verziu MetaModu maju
-
Majro
Light Star
jaj, myslel som si, ze to su tie waypointy..
))
no skusil som vypnut predatora, ale server padol aj tak, takze to bude asi v tych podbotoch... este predtym som tam skusal dat Zbotov, ale to mi nejak nic nespravilo... dalo mi to len "ZBOT MENU" ale neslo pridat.. asi som to niekde tam v suboroch zle nakonfiguroval..
nevadi no, asi serem teda na to
)) aj tak dakujem za pomoc
)
no skusil som vypnut predatora, ale server padol aj tak, takze to bude asi v tych podbotoch... este predtym som tam skusal dat Zbotov, ale to mi nejak nic nespravilo... dalo mi to len "ZBOT MENU" ale neslo pridat.. asi som to niekde tam v suboroch zle nakonfiguroval..
nevadi no, asi serem teda na to
Je editor na couter strike na vytváranie mapy ???
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Valve Hammer Editor
zdravim mam taky prbolem že v posledom čase ked natačam demo tak mi seka,trha csko newiem čim to može byt všetko ide v pohode ako ma prosim help 
Dobrý den mám notebook a ked chcem hrat CS v steame mi tak cudne ide mieritko , napr . pohnem s myšou len trošička a ono sa mi to otoči o dalších 50 stpnou a nakonec ked zastaví mieritko tak sa tak čudne zatrase . Neviete co stým? Lebo chcem hrat s bratom , ale takto sa to nedá . Dakujem za každú jednu odpoved .
-
17
Light Professional
Chlapi, viete mi pomoct? Ako z menu vygumujem ten rumunsky brajgel?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
v priecinku cstrike najdi priecinok resource, zalohuj ho a zmaz
ako sa ti to tam dostalo?
ako sa ti to tam dostalo?