caute dnes nam vykradli novokupeny dom bolo vnom iba naradie vrtacky brusky atd (ukradli aj kefu na wc toaletaky )
no a dom je na uver poistene to je v generali
ako sa to riesi? ma niekto stym skusenosti ako sa ktomu stavia poistovna? dom je starsi nema alarm a dostali sa tam cez okno
no ved policiu idem zavolat. ja len ze ci je nejaka sanca ze uvidime peniaze ta tie vrtacky brusky a ine naradie ktore sme mali pozicane a ich hodnota nieje mala.. a ako sa to riesi ked ukradli toho dost musia byt blociky od toho?
Máte iste zmluvu s tým, kto vám náradie požičal. Treba spísať všetko, čo sa stratilo, uviesť to na polícii a v poisťovni. Bločky neuškodia. Ide aj o amortizáciu náradia.
Niekedy mám však pocit, že tu ne fóre je každý 100-krát múdrejší a rýchlejší ako polícia. (nechcem nikoho uraziť, inteligentní pochopia)
Počkať, že by to len hrali aby boli najlepší?
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 22:58)
Tak ako vieš, že ho vykradli keď tam nie si?
Políciu by si mal volať hneď ako to zistíš.
to som tu mal vypisovat podorbne ze som v ba dom sa nachadza mimo ba atd atd? len preto aby ste sa nechytili toho ze niekto je zavysli na nete alebo co ja viem co
pytal som sa ci ma niekto skusenosti s poistovnou ako to riesi nic viac nic menej
kazdopadne nahlasit si to mal hned...a nie ze "dobry den, vcera mi vykradli dom ale volam vam az dnes lebo viete ten dom je mimo blavy a ja som sa nemohol hned tam dostavit, najskor som sa musel na internete opytat ze co s tym"
tak to sem napisem zijem v ba dom je cca 25km od ba chodi tam jeden pan (da sa povedat ze sa staral o ten dom celu dobu kym sa predal cca 3roky) ma zahradu za dobom cize nasu cestu pouziva ako prijazd k svojej ovocnej zahrade teda sadu
ten pan volal ze je stolicka pod oknom a otvorene okno plus ze veci ktore tam boli tam niesu ci sme si tam boli pobrat veci...
tak som sa spytal co treba na poistku ako to riesi poisotvna a isiel som na ten dom kde sme zavolali policajtov plus kriminailsta dosiel na otlacky a pod...
nepytam sa co robit ked vykradnu dom ze mam zavolat policajtov a pod.. ale na poistovnu? nikto nedal nic konkretne okrem jardu
SchYzo napísal:kazdopadne nahlasit si to mal hned...a nie ze "dobry den, vcera mi vykradli dom ale volam vam az dnes lebo viete ten dom je mimo blavy a ja som sa nemohol hned tam dostavit, najskor som sa musel na internete opytat ze co s tym"
dom vykradli v stredu a dnes sa to zistilo ako som vysvetloval hore zavolal mi pan ja som pozrel co treba pozriet pre poistovnu nic som nenasiel tka som sem napisal a isiel som na ten dom stade som nasledne zavolal policiu