co dalej..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JST
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: co dalej..

Príspevok od používateľa JST »

zuzanuska napísal:Nejak sa tu trochu zvrtla debata, pri ktorej vlastne niet víťazov.

No, dodala by som k tomu už asi len toľko, že ty ho máš rada a on to v podstate využíva. nezdá sa ti? resp. Nevadí ti to?

Ono, ok, jednorázovka by bola, keby je obom jasné, že ide len o sex a nič viac. Ale ty si písala, že ho máš rada. Nesľubuješ si od toho niečo viac?

neslubujem, naozaj uz nie.. navyse, on nevie, ze ho rada mam :D povedala som mu asi pred tristvrte rokom, ze uz je to gone :D a potom som mala v zime vztah, co mu to potvrdilo, takze care co sa tohto tyka.. neberem to ako vyuzivanie z jeho strany, teraz ma kludne vsetci kritizujte, ale ja by som ten sex s niekym mat musela :D nie stale a s hocikym podotykam.. ale chybalo by mi to :)

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 18:47)
kathleen napísal:JST
sex ma rad kazdy clovek, je dobry a zdravy pre psychiku, fyziku a co ja viem co vsetko. o tom sa nikto nehada. a neviem, preco tu frustrovane pleties rozdiel medzi muzom a zenou, rovnaky postoj som mala voci Petrovi.

hughito
ide hlavne o to, ze dievca ma 17, tak by mohlo trochu pribrzdit s tymi odvaznymi recami, aj ked su to mozno povacsine iba reci :)

ake odvazne reci mas na mysli? :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ved mas 17. ked vyzeras aspon priemerne, tak chalani v tvojom veku tvoje skusenosti skor privitaju. a takisto, ze nestresujes kvoli panenstvu. no kto by nechcel taku bezproblemovu babu? idealna pre kazeho egoistu, co si chce uzit.
JST
Medium Expert
Medium Expert

kathleen napísal:ved mas 17. ked vyzeras aspon priemerne, tak chalani v tvojom veku tvoje skusenosti skor privitaju. a takisto, ze nestresujes kvoli panenstvu. no kto by nechcel taku bezproblemovu babu? idealna pre kazeho egoistu, co si chce uzit.
takze vlastne, aka by som mala byt? doma sediet, stresovat sa, lebo sa bojim, ze aky bude moj uuzasny prvy sex s mojim drahym manzelom, ktoreho spoznam po omsi v malebnej slovenskej dedinke, modlit sa a chodit spavat o 8? :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

to, ze sme spolu spali.. to bol moj umysel, ja som to chcela, tak som ho nejako namotala ( a ktory chlap odmietne, ze ) Momentalne sme kamarati ( ako vzdy:D) a ja chcem, aby to tak zostalo (ziadne plakanie doma), len proste este tie city nie su tak uplne gone, ale zvladam to, myslim si dobre... co sa tyka sexu, nevylucujem ho s nim ani v buducnosti a kludne ma volajte ako chcete... mam to rada a je to moja vec that ´s all
zuzanuska to uz naznacila, ze si nim mozno vydrziavana a zijes z minulosti, mozno si nieco v podvedomi od toho aj slubujes. lebo si pisala, ze sa ti nedari vytvorit si vztah. a klames samu seba, ze mas vsetko pod kontrolou. pritom si sa na neho citovo namotala a aj fyzicky raz za cas niekoho potrebujes. ako sa vidis o nejakych 5 rokov?

no uplne si vystihla moj zivot v 17 :lol:

moralizujem, lebo to myslim dobre. neboj, ja som si volaco uz odkrutila.

sillmaril

necakam, ze moje nazory pochopis. ja si rada uzivam, ale vsetko ma svoj cas a poriadok. kludne zacne v 27 s tym, co dnes robia 17 rocni. aspon si predlzim mladost.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Myslím si, že ani počkať s intímnosťami po svadbe dnes človeku nezaručí, že manžel bude ten prvý aj posledný, keďže rozvody sú už aj dnes dosť časté. Alebo pár zistí, že sa nevedia vôbec zosúladiť a po rokoch by to mohlo zničiť aj ten najpevnejší vzťah (aj keď o tom tu nie je príspevok, ale stáva sa aj to. Raz jeden sexuológ tak hovoril, že mal manželský pár, ktorý ani po roku manželstva ešte spolu sex nemali, lebo proste tak mali zakorenené v hlave, že je to hriešne, že neboli toho schopní)

Ale myslím, že tu je skôr debata o tom, či ide len o to, mať sex pre sex (teda čisté potešenie) alebo to má spájať ľudí aj citovo ;) teda tak by to malo byť, že proste to má ľudí spájať vzájomne, také vzájomné spojenie sa, proste ale to je v normálnom vzťahu, kde je dôvera, city, láska. Čo sa týka jednorázovky, tak tam o žiadnej intimite nemôže byť ani reči.
JST
Medium Expert
Medium Expert

kathleen napísal:
zuzanuska to uz naznacila, ze si mozno vydrziavana a zijes z minulosti, mozno si nieoc od toho aj slubujes. a klames samu seba, ze mas vsetko pod kontrolou. pritom si sa na neho citovo namotala a aj fyzicky az za cas niekoho potrebujes, cize ako sa vidis o nejakych 5 rokov?

no uplne si vystihla moj zivot v 17 :lol:

moralizujem, lebo to myslim dobre. neboj, ja som si volaco uz odkrutila.

sillmaril

necakam, ze moje nazory pochopis. ja si rada uzivam, ale vsetko ma svoj cas a poriadok.

nie, naozaj si od toho nic neslubujem. uz by to neslo, aj keby sa teraz vsetko uplne obratilo, takze toto problem nie je..

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 19:13)
zuzanuska napísal:Myslím si, že ani počkať s intímnosťami po svadbe dnes človeku nezaručí, že manžel bude ten prvý aj posledný, keďže rozvody sú už aj dnes dosť časté. Alebo pár zistí, že sa nevedia vôbec zosúladiť a po rokoch by to mohlo zničiť aj ten najpevnejší vzťah (aj keď o tom tu nie je príspevok, ale stáva sa aj to. Raz jeden sexuológ tak hovoril, že mal manželský pár, ktorý ani po roku manželstva ešte spolu sex nemali, lebo proste tak mali zakorenené v hlave, že je to hriešne, že neboli toho schopní)

Ale myslím, že tu je skôr debata o tom, či ide len o to, mať sex pre sex (teda čisté potešenie) alebo to má spájať ľudí aj citovo ;) teda tak by to malo byť, že proste to má ľudí spájať vzájomne, také vzájomné spojenie sa, proste ale to je v normálnom vzťahu, kde je dôvera, city, láska. Čo sa týka jednorázovky, tak tam o žiadnej intimite nemôže byť ani reči.
hej, navyse, sex panna-panic musi byt vtipny, prepacte :D ja suhlasim, ze sex by mal byt zalozeny na tom, ze sa ti dvaja lubia. ale kedze ja tu lasku z druhej strany dostat nemozem, tak si nepomozem.. jednoznacne je to lepsie, ako keby som mala teraz spat s hocikym, ale necitit k nemu nic, pretoze sa neviem minulosti zbavit..
kathleen
Light Professional
Light Professional

zuzanuska napísal:Myslím si, že ani počkať s intímnosťami po svadbe dnes človeku nezaručí, že manžel bude ten prvý aj posledný, keďže rozvody sú už aj dnes dosť časté. Alebo pár zistí, že sa nevedia vôbec zosúladiť a po rokoch by to mohlo zničiť aj ten najpevnejší vzťah (aj keď o tom tu nie je príspevok, ale stáva sa aj to. Raz jeden sexuológ tak hovoril, že mal manželský pár, ktorý ani po roku manželstva ešte spolu sex nemali, lebo proste tak mali zakorenené v hlave, že je to hriešne, že neboli toho schopní)

dobre si to vystihla, ziaden extrem nie je dobry a ani predmanzelska zdrzanlivost este nic negarantuje. ja sa nesnazim vnucovat nekrestanom krestanske pravidla, ale co sa tyka jednorazovky a intimity, tak sa na tom snad zhodneme. urcite to nie je to to prave orechove.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Kathleen myslel som si o tebe, že si na vyššej úrovni a nie sa tu hádať s deťmi... :roll: (Aj, keď sám som to decko)

JST myslím, že zuzanuska presne vystihla aký je tvoj "problém". Pretože sama si to ešte potvrdila:
Stav momentalny je taky, ze : moje city pretrvali ( vyse 1.5 roka je to tak), stretavame sa dost casto ( pracujem v ba cez vikendy a obcas som tam aj cez tyzden), spali sme spolu raz a ja sa tvarim ze som z toho uz davno v pohode
(Čiže ty sa len tváriš, že si v poho)
Myslím, že on je ten, kto chcel mať s tebou len sex a nie ty... Neviem čo si od toho ešte sľubuješ.
Inak som ateista a sex po svadbe aj celú cirkev mám u riti... No nie je problém rozťahovať nohy a ešte niekomu, keď vieš, že ťa len využíva... Chráp si s kým chceš nikoho to tu zaujíma ;) Ďakujeme ti, že si nam oboznámila, ako si klesla prajem veľa dobrého a dúfam, že to tu niekto už lockne téma je dávno vyriešená

//Inak poznám veľa ľudí, čo vraveli, že keby mali možnosť vybrať si medzi pannou a ženou ktorá mala sex vybrali by si pannu... Takže neviem aké "problémy" si mala pred "tým"
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Katie, ja som kresťanka ;)

Ale s tým sexom po svadbe už toľko nesúhlasím. Nechcem vyzerať ako pokrytec, ale desatoro bolo spísané dávno a rokmi sa aj Biblia proste interpretovala spôsobom, ktorý bol ľuďom zrozumiteľný. Takže keďže sa sobášili 13ročné "deti" bolo bežné, že boli ešte pannami. Ale teraz ak sa človek sobáši v 25-tke myslím, že už je horšie vydržať. A to "nezosmilníš" mne skôr príde ako "nespíš s každým, koho stretneš".
Alebo tak mi to príde, že ak máš jedného partnera, a plánuješ s ním zostať a teda zdieľajú aj tú intimitu, tak to nechápem ako nič zlé.
Jasné, že je možné, že to nakoniec nevyjde a nezostanú spolu, ale takú záruku dnes nemá nikto.

Takže myslím, že milovanie v dlhodobom vzťahu, kde s tým druhým rátam do života je ok. Sex len tak pre radosť síce neodsudzujem, ale ani si neviem predstaviť, že by som niečo také intímne zdieľala len tak s niekým, lebo tam už by fungovali aj tie emócie atd.
kathleen
Light Professional
Light Professional

ale kedze ja tu lasku z druhej strany dostat nemozem, tak si nepomozem.. jednoznacne je to lepsie, ako keby som mala teraz spat s hocikym, ale necitit k nemu nic, pretoze sa neviem minulosti zbavit..
sorry, nie je moj styl sa takto vrtat v ludoch. viem, ze do teba nemozem vidiet a nepoznam ta. ale nemyslis, ze sa stale tocis dookola, ked
1. nemozes dostat lasku z druhej strany -> cize po nej tuzis
2. priznavas, ze k nemu nieco citis -> teda tuzis po jeho laske
3. uspokojis sa fyzickym zblizenim a presviedcas seba samu, ze si takto spokojna
4. nevies sa zbavit minulosti, ale na druhej strane si zmierena s tym, ze s nim budes spavat aj v buducnosti

takze kedy a ako si chces utvorit normalny vztah, ked sa stale zamotavas? keby to bola vyslovene pudova jednorazovka, tak by to nic okrem pudov neznamenalo. ale takto? tuzis po laske, ale tvrdis, ze sa uspokojis s obcasnym sexom s chalanom, ku ktoremu nieco citis? hm, to vyznie ako zo zleho filmu. sorry.
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:Kathleen myslel som si o tebe, že si na vyššej úrovni a nie sa tu hádať s deťmi... :roll: (Aj, keď sám som to decko)

JST myslím, že zuzanuska presne vystihla aký je tvoj "problém". Pretože sama si to ešte potvrdila:
(Čiže ty sa len tváriš, že si v poho)
Myslím, že on je ten, kto chcel mať s tebou len sex a nie ty... Neviem čo si od toho ešte sľubuješ.
Inak som ateista a sex po svadbe aj celú cirkev mám u riti... No nie je problém rozťahovať nohy a ešte niekomu, keď vieš, že ťa len využíva... Chráp si s kým chceš nikoho to tu zaujíma ;) Ďakujeme ti, že si nam oboznámila, ako si klesla prajem veľa dobrého a dúfam, že to tu niekto už lockne téma je dávno vyriešená

//Inak poznám veľa ľudí, čo vraveli, že keby mali možnosť vybrať si medzi pannou a ženou ktorá mala sex vybrali by si pannu... Takže neviem aké "problémy" si mala pred "tým"
precitaj si to dalej, hovorim, ze som v pohode na tom, ale ten sex by som takcitak potrebovala, takto je to lepsie z toho dovodu, ze to nie sex len tak s niekym. on ma nevyuziva, resp. nevyuziva moje city, kedze o nich nevie :D

inak, asi kazdy mi povedal, ze by pannu nechcel, aj ked sa na to pozeraju ludia ako na vzacnost.. ja by som urcite nevymenila "nepanenstvo" za panenstvo, aby som mala 1.sex z lasky, ani keby sme spolu mali byt do konca vsetkych nasich zivotov :D

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 19:31)
Ale s tým sexom po svadbe už toľko nesúhlasím. Nechcem vyzerať ako pokrytec, ale desatoro bolo spísané dávno a rokmi sa aj Biblia proste interpretovala spôsobom, ktorý bol ľuďom zrozumiteľný. Takže keďže sa sobášili 13ročné "deti" bolo bežné, že boli ešte pannami. Ale teraz ak sa človek sobáši v 25-tke myslím, že už je horšie vydržať. A to "nezosmilníš" mne skôr príde ako "nespíš s každým, koho stretneš".

s tymto plne suhlasim
kathleen
Light Professional
Light Professional

Janio

hej, sama sebe sa cudujem. vratila som sa z nevydareneho rande, asi preto :D presne, ty si tiez decko, tak bud spokojny :D

zuzanuska

ja som dlhodoby vztah nikdy nemala, cize sa tu nejdem ohanat svojim celibatom. tvoj postoj chapem, Boh dal cloveku zakon, aby jeho zivot mal hlavu a pätu. zial, ludia su ako stado a ked si zacnu posuvat hranice, nema to potom konca kraja.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ty len možno píšeš, že si v pohode, alebo sa tak len tváriš... Ale určite nie si inak by si tu nikoho nepresviedčala o svojej pravde... Sama si aj protirečíš "Že to nie je sex len tak s niekym" A on čo je niečo viac, ako ostatní muži ? Možno preto, že k nemu stále niečo cítiš...
To, že o tom ty nevieš neznamená, že ani on nevie. Stačí si vnímať danú osobu a vieš koho chce podľa správania etc... Takže myslím, že on to vie a pekne ťa osral...

Je to tvoj názor a nikto ti ho neberie... Napísalo ti to veľa ľudí spí si s kým chceš, si mladá tak si užívaj

Peace
JST
Medium Expert
Medium Expert

kathleen napísal:
sorry, nie je moj styl sa takto vrtat v ludoch. viem, ze do teba nemozem vidiet a nepoznam ta. ale nemyslis, ze sa stale tocis dookola, ked
1. nemozes dostat lasku z druhej strany -> cize po nej tuzis
2. priznavas, ze k nemu nieco citis -> teda tuzis po jeho laske
3. uspokojis sa fyzickym zblizenim a presviedcas seba samu, ze si takto spokojna
4. nevies sa zbavit minulosti, ale na druhej strane si zmierena s tym, ze s nim budes spavat aj v buducnosti

takze kedy a ako si chces utvorit normalny vztah, ked sa stale zamotavas? keby to bola vyslovene pudova jednorazovka, tak by to nic okrem pudov neznamenalo. ale takto? tuzis po laske, ale tvrdis, ze sa uspokojis s obcasnym sexom s chalanom, ku ktoremu nieco citis? hm, to vyznie ako zo zleho filmu. sorry.

ale ved jasne, ze tuzim po laske a jasne, ze chcem normalny vztah.. ale proste, musi sa nieco zvrtnut, aby som ho bola schopna mat.. a tiez, po svete nebeha milion chlapov, co by chcelo mat vztah so mnou, takze i ked sa tomu nebranim (myslim spoznavaniu novych ludi a podobne), nikdy nemozem vediet, ze ci ten dalsi normalny vztah nepride az za 10 rokov.. btw, spala som s nim raz, uz to budu nejake dva mesiace dozadu, takze ci s nim budem spavat v buducnosti, to ja neviem... len proste, tej moznosti sa tak uplne nebranim
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tato debata mi pripomenula jednu mudru vetu: "Kdyz ji svrbi, je to horsi nez podebrana pata"

zdroj: Babicka (trochu jinak:); cas 01:18 - 01:33.. ucastnikom diskusie odporucam vypocut si nahravku celu, skryva sa v nej totiz mnoho mudra.

Kathleen: svojim sposobom si aj ty strasny egoista.. :)
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:Ty len možno píšeš, že si v pohode, alebo sa tak len tváriš... Ale určite nie si inak by si tu nikoho nepresviedčala o svojej pravde... Sama si aj protirečíš "Že to nie je sex len tak s niekym" A on čo je niečo viac, ako ostatní muži ? Možno preto, že k nemu stále niečo cítiš...
To, že o tom ty nevieš neznamená, že ani on nevie. Stačí si vnímať danú osobu a vieš koho chce podľa správania etc... Takže myslím, že on to vie a pekne ťa osral...

Je to tvoj názor a nikto ti ho neberie... Napísalo ti to veľa ľudí spí si s kým chceš, si mladá tak si užívaj

Peace
opat hovorim, precitaj si co pisem. ja si uvedomujem zo, ze k nemu nieco citim, o tom tu rozpravam cely cas, on to ale nevie a velmi dobre viem, ze to nevie
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako tu bolo spomenuté už x-krát a je to proste pravda: niečo také ako sex až po svadbe nemusí znamenať nič dobrého (okrem nejakej zidealizovanej predstavy). To vraví dnešná sexuológia. Navyše, ak sa to s tým náboženstvom preženie, skôr to vedie až k neriešiteľným problémom ohľadne sexuality ako takej.

A teda naozaj neviem, čo môže byť na sexe panny s panicom až také úžasné (môžem to vyzradiť rovno, od nejakej dokonalosti to má ďaleko, nežime v rozprávkach).
JST
Medium Expert
Medium Expert

sex panna s panicom musi byt velmi komicky, ak ste to iekto zazili, tak mi to prosim opiste, lebo mala som sex ako panna a mala som sex s panicom a mozem potvrdit, ze jedna vacsia katastrofa ako druha :d

inak vlastne neviem, co po mne chcete :D bud budem spavat s nejakym kamaratom, alebo budem spavat s niekym, kto o mna sice nema iny zaujem, ale ja k nemu prechovavam tie city, ktore vy na sex potrebujete taktiez. bez sexu neostanem. takze ina moznost?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

no yo.. ten prvy bol komicky.
.
ten druhy (o 5 min. neskor) bol uz super :D
JST
Medium Expert
Medium Expert

lumir napísal:no yo.. ten prvy bol komicky.
.
ten druhy (o 5 min. neskor) bol uz super :D

:D :D
Napísať odpoveď