Takže tí, čo roky čakajú na svoj prvý sex po svadbe a myslia si, že aké to bude úžasné - aby ste sa určitým spôsobom nesklamali.
co dalej..
Re: co dalej..
V podstate to nebola žiadna katastrofa ani sa neudiali žiadne trápne veci, ale určite nešlo v dlhodobejšom hľadiska o nič extra - lebo, to sa proste ani nedá.
Takže tí, čo roky čakajú na svoj prvý sex po svadbe a myslia si, že aké to bude úžasné - aby ste sa určitým spôsobom nesklamali.
Tak, kym som sa ja vycvicila, ako zena, tak to potrvalo.. kym sa vycvici taky chlap.. och boze...
nerozmyslala si o vedeni nejakych treningov? (ako lektorka)
nevedela som to inak nazvat omgSRneC napísal:nerozmyslala si o vedeni nejakych treningov? (ako lektorka)
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
JST njn pre niekoho láska, keď ko*ot v pi*i mľaská 
budem sa snazit nekomentovatJanio napísal:JST njn pre niekoho láska, keď ko*ot v pi*i mľaská
ja viemlumir napísal:tato debata mi pripomenula jednu mudru vetu: "Kdyz ji svrbi, je to horsi nez podebrana pata"
zdroj: Babicka (trochu jinak:); cas 01:18 - 01:33.. ucastnikom diskusie odporucam vypocut si nahravku celu, skryva sa v nej totiz mnoho mudra.
Kathleen: svojim sposobom si aj ty strasny egoista..
-
simusiatko123
Novice
daj mu len cas a netlac nanho ak mate byt naozaj spolu alebo sa nieako zblizit tak to tak bude. sem tam mu napis ako sa ma alebo mu zavolaj ale tu temu ci ta ma rad alebo nie by som na nieaku chvilu odlozila.a pocase uvidis co a ako sa vsetko bude vivijat.LEN NETLAC NA PILU!!! 
Eh, asi niekto čítal iba prvý príspevok však?