LETO - DOVOLENKA & TIPY
-
Peter_Retep
VIP
LETO - DOVOLENKA & TIPY
cauko. s kamosom sme zacali uvazovat ze tento rok sa na dovolenku nepojde klasicky vylihovat ale pojdeme navstivit nejake europske mesto, pripadne ostrov. Rozmyslame nad Palermom ( Krstny otec rulz
) alebo Amsterdamom. A rad by som teda poprosil o nejake linky na web stranky kde sa da najst ubytko, stranky kde sa da vyriesit doprava a podobne zalezitosti, nakolko v temach s podobnym zameranim nic podobne nenasiel. Dakujem.
Re: LETO - DOVOLENKA & TIPY
tohtorocnu dovolenku (malta) sme riesili cez:
www.booking.com (ubytko..je potrebne mat kartu, ktorou sa da platit cez net.. napr. kreditnu, embosovanu debetnu...)
..letenky cez pelikan.sk (pripadne si tam pozri spolocnost a let, ktory sa ti hodi.. a ak je to mozne, tak letenku kup priamo cez letecku spolocnost:)
www.booking.com (ubytko..je potrebne mat kartu, ktorou sa da platit cez net.. napr. kreditnu, embosovanu debetnu...)
..letenky cez pelikan.sk (pripadne si tam pozri spolocnost a let, ktory sa ti hodi.. a ak je to mozne, tak letenku kup priamo cez letecku spolocnost:)
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Amsterdam mi pri prvej návšteve celkom učaroval. Je to veľmi svojské mesto, je tam čo pozerať, vo vzduchu je ťažká pohodička 
Tu je jedna téma, máš v nej pár tipov
http://www.hojko.com/caro-amsterdamu-t5 ... am&start=0
Tu je jedna téma, máš v nej pár tipov
http://www.hojko.com/caro-amsterdamu-t5 ... am&start=0
No ta Sicilia je asi lakavejsia...predsa len opozries Palermo, vybehnes na nejaku sopku, mozes sa okupat v mori.... ked budes pozerat letenky, tak skus, ci nenajdes nieco zaujimave tu http://www.belindagency.sk/letenky/ napriklad od Ryanairu sa lieta z Blavy do Trapani - a celkom slusne ceny. Potom pozicat auto a ist do vysnivaneho Palerma...
dovolenka je supr pod stanom aj v zahraničí-španielsko, taliansko
http://www.sanfermin.com/
jednoznacne, tento rok zas a znova!!! no jedna super stretavka ludi z celeho sveta... alkohol, zeny, adrenalin
co chces viac 
jednoznacne, tento rok zas a znova!!! no jedna super stretavka ludi z celeho sveta... alkohol, zeny, adrenalin
Lonely Planet. kupit knihu, alebo stiahnut appku pre smartphone a pri planovani navstvit ich forum a pytat sa na konkretne rady, napr. kolko by stalo take pozicanie auta, kde tu pozicovnu najst a pod.
-
Robbie42
Light Professional
Rozhodol som sa rovnako, namiesto mora tento rok trocha Európy - predbežne Amsterdam, Paríž a Madrid v jednom type. Any ideas?
-
Kibo
Hardcore addict
Rád by som uskutočnil svôj dávnejšie plánovaný trip, ktorý som nazval Pejoratív tour - názov vypovedá o cieľoch cesty
Je to okruh cca 3.500 km po Európe a trasa povedie cez mestá a obce s poetickými názvami ako K*k*t, Močovice, Pi*ín, pozriem sa na K*k*tské rybníky, navštívim dedinku Fucking a keď sa podarí, tak pôjdem aj do Estónska do mestečka Kunda, ale spraviť oproti pôvodnému plánu navyše 2000 kilometrov kvôli nejakej Kunde sa mi asi chcieť nebude
A zasa prenocovať v hoteli Kungens K**va môže mať tiež svoje čaro...
Chcel by som ísť pozriež do Kyjeva na letisko Gostomel na najväčšie dopravné lietadlo na svete Antonov An225, pozrieť národný park Durmitor v Čiernej Hore, opačným smerom by som sa chcel v septembri pozrieť do Montreux vo Švajčiarsku na Freddie Mercury 's Montreux Memorial Day,... A určite chcem navštíviť Pekelné doly v ČR.
Nemám to zatiaľ dobre rozplánované, ale ešte mám trochu času to doladiť
Chcel by som ísť pozriež do Kyjeva na letisko Gostomel na najväčšie dopravné lietadlo na svete Antonov An225, pozrieť národný park Durmitor v Čiernej Hore, opačným smerom by som sa chcel v septembri pozrieť do Montreux vo Švajčiarsku na Freddie Mercury 's Montreux Memorial Day,... A určite chcem navštíviť Pekelné doly v ČR.
Nemám to zatiaľ dobre rozplánované, ale ešte mám trochu času to doladiť