LETO - DOVOLENKA & TIPY

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

LETO - DOVOLENKA & TIPY

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

cauko. s kamosom sme zacali uvazovat ze tento rok sa na dovolenku nepojde klasicky vylihovat ale pojdeme navstivit nejake europske mesto, pripadne ostrov. Rozmyslame nad Palermom ( Krstny otec rulz :D ) alebo Amsterdamom. A rad by som teda poprosil o nejake linky na web stranky kde sa da najst ubytko, stranky kde sa da vyriesit doprava a podobne zalezitosti, nakolko v temach s podobnym zameranim nic podobne nenasiel. Dakujem.
lumir
King
King

Re: LETO - DOVOLENKA & TIPY

Príspevok od používateľa lumir »

tohtorocnu dovolenku (malta) sme riesili cez:

www.booking.com (ubytko..je potrebne mat kartu, ktorou sa da platit cez net.. napr. kreditnu, embosovanu debetnu...)

..letenky cez pelikan.sk (pripadne si tam pozri spolocnost a let, ktory sa ti hodi.. a ak je to mozne, tak letenku kup priamo cez letecku spolocnost:)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Amsterdam mi pri prvej návšteve celkom učaroval. Je to veľmi svojské mesto, je tam čo pozerať, vo vzduchu je ťažká pohodička :D
Tu je jedna téma, máš v nej pár tipov
http://www.hojko.com/caro-amsterdamu-t5 ... am&start=0
veronkaz
Novice
Novice

Príspevok od používateľa veronkaz »

No ta Sicilia je asi lakavejsia...predsa len opozries Palermo, vybehnes na nejaku sopku, mozes sa okupat v mori.... ked budes pozerat letenky, tak skus, ci nenajdes nieco zaujimave tu http://www.belindagency.sk/letenky/ napriklad od Ryanairu sa lieta z Blavy do Trapani - a celkom slusne ceny. Potom pozicat auto a ist do vysnivaneho Palerma...
matey
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matey »

Ja som skôr za to Holandsko, veľa som o tejto krajine počul. Dúfam, že mi to vyjde teraz na jeseň :wink: :wink:
annaklou
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa annaklou »

dovolenka je supr pod stanom aj v zahraničí-španielsko, taliansko
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

http://www.sanfermin.com/

jednoznacne, tento rok zas a znova!!! no jedna super stretavka ludi z celeho sveta... alkohol, zeny, adrenalin :D co chces viac :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Lonely Planet. kupit knihu, alebo stiahnut appku pre smartphone a pri planovani navstvit ich forum a pytat sa na konkretne rady, napr. kolko by stalo take pozicanie auta, kde tu pozicovnu najst a pod.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Rozhodol som sa rovnako, namiesto mora tento rok trocha Európy - predbežne Amsterdam, Paríž a Madrid v jednom type. Any ideas?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Rád by som uskutočnil svôj dávnejšie plánovaný trip, ktorý som nazval Pejoratív tour - názov vypovedá o cieľoch cesty :D Je to okruh cca 3.500 km po Európe a trasa povedie cez mestá a obce s poetickými názvami ako K*k*t, Močovice, Pi*ín, pozriem sa na K*k*tské rybníky, navštívim dedinku Fucking a keď sa podarí, tak pôjdem aj do Estónska do mestečka Kunda, ale spraviť oproti pôvodnému plánu navyše 2000 kilometrov kvôli nejakej Kunde sa mi asi chcieť nebude :lol: :D A zasa prenocovať v hoteli Kungens K**va môže mať tiež svoje čaro...

Chcel by som ísť pozriež do Kyjeva na letisko Gostomel na najväčšie dopravné lietadlo na svete Antonov An225, pozrieť národný park Durmitor v Čiernej Hore, opačným smerom by som sa chcel v septembri pozrieť do Montreux vo Švajčiarsku na Freddie Mercury 's Montreux Memorial Day,... A určite chcem navštíviť Pekelné doly v ČR. :)

Nemám to zatiaľ dobre rozplánované, ale ešte mám trochu času to doladiť :)
Napísať odpoveď