dom-vykradnutie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: dom-vykradnutie

Príspevok od používateľa Hotwire »

ved ja som ti uz napisal ze to beriem, nemusis vysvetlovat 2x tu istu vec :)
CHoBoT napísal:preco tu nemozte napisat k veci co sa clovek pyta a nema stym skusenosti ale musite si hladat blbosti aby ste sneho robili vola? nikdy mi nic nevykradli okrem auta ale to sa riesilo inak ked neurkadli nic okrem NB a poistovne su dost svine tak som chcel vediet ci ma stym niekto skusenosti ako to riesia

ja som pisal kym este ta tvoja rekacia tu nebola :)
sak jarda.j ti to hned v prvych postoch vysvetlil tak o com tocis :roll:
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

preco tu nemozte napisat k veci co sa clovek pyta a nema stym skusenosti ale musite si hladat blbosti aby ste sneho robili vola? nikdy mi nic nevykradli okrem auta ale to sa riesilo inak ked neurkadli nic okrem NB a poistovne su dost svine tak som chcel vediet ci ma stym niekto skusenosti ako to riesia

ja som pisal kym este ta tvoja rekacia tu nebola :)

ano to co pisal som si uz zohnal len chcem niekoho kto ma stym skusenosti ako to vyplacaju riesa a pod ci posielaju aj oni niekoho alebo im staci sprava od policajtov a pod.
no nic dik za pomoc keby niekto mal skusenost stym tak mi pls napiste do posti dakujem :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

tusim musis upovedomit poistovnu o poistnej udalosti do 8 alebo 15 dni (neviem ako to mas v zmluve), nasledne sa zacne vysetrovanie ktore by malo skoncit do 30 dni...po skonceni vysetrovania ti je poistovna povinna vyplatit poistne plnenie v pripade ak sa preukaze ze poistna udalost vznikla v pricinnej suvislosti s udalostou na ktoru sa poistenie vztahuje
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Radit niekomu o poistovni, ked ani policajtov nezavola, je trosku divne. Poistovna ma takisto svoje limity, tiez nemozes nahlasit poistnu udalost 3 dni po tom, ako sa stala. Niekedy ma prekvapuje, ze ludia veci riesia tu na hojku namiesto toho, aby dvihli telefon a dali si poradit od niekoho z fachu...
Napísať odpoveď