sak jarda.j ti to hned v prvych postoch vysvetlil tak o com tocisCHoBoT napísal:preco tu nemozte napisat k veci co sa clovek pyta a nema stym skusenosti ale musite si hladat blbosti aby ste sneho robili vola? nikdy mi nic nevykradli okrem auta ale to sa riesilo inak ked neurkadli nic okrem NB a poistovne su dost svine tak som chcel vediet ci ma stym niekto skusenosti ako to riesia
ja som pisal kym este ta tvoja rekacia tu nebola
dom-vykradnutie
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: dom-vykradnutie
ved ja som ti uz napisal ze to beriem, nemusis vysvetlovat 2x tu istu vec 

preco tu nemozte napisat k veci co sa clovek pyta a nema stym skusenosti ale musite si hladat blbosti aby ste sneho robili vola? nikdy mi nic nevykradli okrem auta ale to sa riesilo inak ked neurkadli nic okrem NB a poistovne su dost svine tak som chcel vediet ci ma stym niekto skusenosti ako to riesia
ano to co pisal som si uz zohnal len chcem niekoho kto ma stym skusenosti ako to vyplacaju riesa a pod ci posielaju aj oni niekoho alebo im staci sprava od policajtov a pod.
no nic dik za pomoc keby niekto mal skusenost stym tak mi pls napiste do posti dakujem
ano to co pisal som si uz zohnal len chcem niekoho kto ma stym skusenosti ako to vyplacaju riesa a pod ci posielaju aj oni niekoho alebo im staci sprava od policajtov a pod.
no nic dik za pomoc keby niekto mal skusenost stym tak mi pls napiste do posti dakujem
-
Peter_Retep
VIP
tusim musis upovedomit poistovnu o poistnej udalosti do 8 alebo 15 dni (neviem ako to mas v zmluve), nasledne sa zacne vysetrovanie ktore by malo skoncit do 30 dni...po skonceni vysetrovania ti je poistovna povinna vyplatit poistne plnenie v pripade ak sa preukaze ze poistna udalost vznikla v pricinnej suvislosti s udalostou na ktoru sa poistenie vztahuje
Radit niekomu o poistovni, ked ani policajtov nezavola, je trosku divne. Poistovna ma takisto svoje limity, tiez nemozes nahlasit poistnu udalost 3 dni po tom, ako sa stala. Niekedy ma prekvapuje, ze ludia veci riesia tu na hojku namiesto toho, aby dvihli telefon a dali si poradit od niekoho z fachu...