Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zajačik
Light Star
Light Star

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa Zajačik »

Samozrejme že má janio pravdu. Výzor je prvoradý. Bez neho sa človek neprepracuje do štádia vzťahu, či partnerstva. V partnerstve samotnom potom už zohráva dôležitú úlohu aj povaha oboch partnerov, ktorá môže vzťah buď posilniť, alebo prispieť k jeho nestabilite a rozpadu. Už som to tu niekde písal, ale len tak opakujem.
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

mate vy osobne empiricke skusenosti ktore podlozia vase tvrdenia? ci je to zalozene len na tom co vidite? kym neskusate ist aj za krasnymi babami tak v kuse budete frustrovani a budete tvrdit ze vyzor je dolezity
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Máš ty niečo čím podložíš svoje tvrdenia ? To čo vravíš možno platí, ak žena muž sú vo vyššom veku a nemajú na výber... Poprípade napr. žena vie, že aj keď je jej priateľ "škaredý" má to najlepšie... Ale to je možno tak 1 prípad z milióna...

Ja to vidím, vlastne skúsenosti ma o tom aj presvedčili a logicky mi to tak aj vyplýva... Dovolil som si citovať istých ľudí na fóre, ktorí moju "teóriu" len potvrdzujú:
lumir napísal:nie je na tom nic povrchne..fyzicka pritazlivost je velmi dolezita aj v "serioznom" vztahu :)
Homer J Simpson napísal:Skareda, tlsta? A co teraz zacnem ich ignorovat? Poznam taku a je fajn. Sa uvedomte.
Fabo napísal:Homer J, tak to nikto nehovori, ale nezacnes si s nou planovat buducnost, ni?
Takže tak, 5 minút hľadania čo som si prezrel pár tém dozadu... Stačí si prečítať tému "Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví" Alebo "Ísť s ňou von" (Kde dievča je pravdepodobne škaredá a už uvažuje, či áno, alebo nie... Ale keby bola sexy tak ide hneď, že ;) )Myslím, že toto potvrdzuje moje slová...
Inak, kto povedal, že neskúšame ? Teda hej ja teraz nič neskúšam s inými...
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa n00b »

A co takto, keby ste tu uz prestali riesit somariny a zacali pisat vase zazitky, ktore ste mali.

Prestante riesit, ci je dolezite to, alebo to, proste bol teraz vikend, tak na rovinu napiste, bol som v bare, situacia boola taka a taka, nakoniec to dopadlo tak a tak, kamarat zase mal taku situaciu....

A mozno o tyzden zase a kazdy by pisal svoje skusenosti.
A nie vkuse riesit hluposti.

Nikoho nezaujima "teoria", tak sup sem s vasimi skusenostami, hlavne nech su pravdive, nevymyslajte si zbytocne somariny.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

vy ste banda pokritcov a to co tu trepete sa z daleka nemusi zhodovat zo skutocnostou
vyzor nieje dolezity, vyzor je subjektivny dojem, to, ze tebe sa tvoja priatelka paci, neznamena, ze sa nutne musi pacit aj ostanym, rovnako ani ty nemusis byt zrovna krasavec, ale tvoja priatelka ta tak kludne brat moze, pretoze sa jej pacis taky aky si.
ked teraz niekto napise, ze sa mu pacia buchty, alebo naopak dosky, budete nanho kukat divne, ze co to ma aky vkus. je samozrejme, ze sa clovek prirodzene a podvedome otoci za peknym dievcatom, ako za nejakym sudom, rovnako je vcelku logicke, ze ked niekde v bare pojde na blind, tak skor oslovi tu prirodzene krajsiu.... ale.. a toto je dolezite, pokial sa zoznamujes v prostredi znamych ludi, kde je aj vyssia sanca najist si niekoho na trvacnejsi vztah, vzhlad ani z daleka neni na prvom mieste
a toto v urcitom zmysle plati aj na tie barove pipky....prides za nou, zistis, ze ma v hlave seno tak ides prec (aspon to mi pripada logicke, za predpokladu, ze ti nejde len o hajzlovu jednorazovku)

ja mam tiez urcite predstavy o vyzore mojej potencialnej partnerky, ale po rokoch mozem skonstatovat, ze tusim len raz som mal taku, co sa aspon ciastocne podobala na tie moje "poziadavky"
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Janio
Teraz nechápem čo je až také zlé na tom rojkovi... Veď vo vzťahu treba byť oddaný a treba spraviť pre ňu SKORO všetko (záleží, čoho je ochotný sa človek vzdať) A všade prehlasujem, že ja serem na ostatných, aký majú o mne názor! Ja si poviem čo chcem a budem si stáť za tým pokiaľ ma fakt nepresvedčia, že majú pravdu. A somariny typu "Ten je ateista, tak je zlý človek" Alebo hocičo podobné... WTF ? To tiež neriešim pretože som si uvedomil, že ja s tých ľudí sa nenajem takže mi to môže byť jedno a ak chcú ohovárať tak nech.
A že je zasnený a všetko si idealizuje ? Každý má svoje sny ambície... Ak to nejde do extrémov vo vzťahu to nebude robiť problém
na rojkovi nie je nic zle, skor naopak
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Opat opakujem, prestane riesit somariny.

Tato tema ma nazov Pick up, ako zbalit babu, tak sem prosim vas nemiesajte trvale vztahy, alebo vztahy vo vseobecnosti.

EDIT: Tym chcem povedat, ze zamerajte sa viac na samotny proces balenia neznamej / znamej dievciny, kludne sa podelte s vasou skusenostou, ci uz je pozitivna, alebo negativna.
kathleen
Light Professional
Light Professional

tak napr. babu zbalis na to, ze si rojko. ale musis byt presvedcivy :D
n00b
Medium Expert
Medium Expert

No vyborne, konecne sa to ubera dobrym smerom, vies podlozit toto tvrednie aj nejakym prikladom zo zivota?
Ide tu o to totizto, skusenosti, zazitky... to vsetko tu mozme medzi sebou sharovat a navzajom sa poucit z chyb, alebo uspechu samozrejme.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Janio napísal:Javatar - Skade ty a ostatní beriete, že si neužívam ?
Miestami posobis tak, ze ti vztah chyba. Pokial to tak nie je tak je to len plus pre teba. Sloboda a panske jazdy maju sice svoje caro v kazdom veku ale nie v kazdom veku ma clovek tak malo rozumu a tak vela spontannosti ako v puberte (no offense - ja by som sa do toho veku vratil hned :) ).
Peter_Retep napísal:mate vy osobne empiricke skusenosti ktore podlozia vase tvrdenia? ci je to zalozene len na tom co vidite? kym neskusate ist aj za krasnymi babami tak v kuse budete frustrovani a budete tvrdit ze vyzor je dolezity
Dobra otazka ale podla mna nemaju.
n00b napísal:Nikoho nezaujima "teoria", tak sup sem s vasimi skusenostami, hlavne nech su pravdive, nevymyslajte si zbytocne somariny.
Tak sa s par podelim (uz je tomu par rokov co som vo vztahu takze len matne spomienky).
1. Raz som siel s jednym znamym von a posilneny flasou fernetu sme si zasli do jedneho podniku (uz ani neviem za akym ucelom :lol: ). A pri jednom stole sedela particka sympatickych slecien. Tak sme k nim zasli a spytali sa ci si mozme prisadnut ked je tu tak plno (aj ked to bol jediny obsadeny stol v celom bare). Slecny sa zasmiali a my sme si prisadli. Zvysok vecera prebiehal v pohode konverzacii, uvolnenej a prijemnej atmosfere. O viac zaujem nebol (neviem ako z ich strany ale z mojej nie, ked som pripity tak radsej neriesim aby som na druhy den nelutoval). V kazdom pripade to nebolo nic tazke a myslim ze to nie je problem opakovat kym clovek nedosiahne co chce (ci uz chce zaskorovat, pokecat, nadviazat znamost alebo si len chce s niekym vypit). Staci sa na nic nehrat, byt sam sebou a mat zdrave sebavedomie (aj ked s nezdravo vysokym v tejto oblasti clovek dosiahne viac).
2. Pri chatovych znamostiach kde prevazuje muzska spolocnost si treba svoj objekt zaujmu dostatocne skoro "zarezervovat" lebo staci chvilka nepozornosti a opat treba hladat dalsi :lol: . O konverzacii plati vyssie spomenute. Napriek moznosiam som rad ze sa na chatach riadim pravidlom: "sex je pro decka - chlapi si vypijou!". Vzdy po naslednom vytriezveni a analyze situacie mi je vazne blbo kam su schopne zeny (dievcata) zajst, staci ze ked si nevazia sami seba. A som rad ze pri istej hladine nie som nicoho schopny :lol:

Nie som sice vhodny ucitel co sa tyka "ako zbalit dievca na jednu noc". Neuznavam to a nepotrebujem to. Viem vsak ze to nie je vobec tazke - co je vlastne smutne.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ja osobne pouzivam ked sa chcem zoznamit s nejakou dievcinou toto kuzlo :D ahoj ahoj, ja som peto. veris na citanie myslienok? vacsinou povedia nie tak sa s nimi stavim (o hocijaku blbinu) ze uhadnem cislo na ktore myslia - nebudem prezradzat v com spociva trik ale vacsinou to staci na to aby som sa udrzal v konverzacii a ked je slecna sympaticka tak v podstate 50/50 dostanem cislo. cislo znamena ze si mozte dohodnut stretko. ak ste zaposobili slecna pride, ak nie tak bohuzial. toto je v skratke ako to robim ja. (samozrejme nezacinam stale tym istym, su aj ine veci ako otvaram baby)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nie je to nahodou nejaky mysteryho opener z HRY ? :D
n00b
Medium Expert
Medium Expert

A co dotyky a bozky pri prvom stretnuti?

Je to este prilsi skoro pouziavat nejake "nahodne dotyky" na prvom stretku?
A co pusa? niektori tvrdia, ze jednoznacne na konci prveho stretnutia pusa este nie! az na druhom, tretom....
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

ColdRain napísal:nie je to nahodou nejaky mysteryho opener z HRY ? :D
jop, mr. mystery ... :D, ale on ma dobre veci :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

to zavisi (podla mna) od toho, ci ides na rande s niekym, koho si uz poznal predtym, alebo su ju zbalil len vcera pri bare, alebo ste sa dohodli cez internet.. a takisto, aky typ osoby to je. extroverti dotyky beru prirodzene, introvertom to moze pripadat vtieravo. ale ked sa baba smeje/ usmieva a nesetri ocnym kontaktom, je to zjavne zelena. pusa moze byt aj po prvom rande, ked je vhodna atmosfera. ale skor v zmysle: dakujem

inak, mna raz zablil chalan na vestenie z ruky. ale poznali sme sa uz predtym cez kamaratov (keby ma oslovil cudzi v bare, tak by som ho asi okaslala). sebavedomo sa ma spytal, ci mu ukazem ruku a potom mi po nej tolko kruzil, tvaril sa tajomne a natahoval ma (v podstate sa so mnou hral), kym ma totalne neobmäkcil. no a ked ma dostal do rozpakov a hanblivo som sa usmievala, tak vedel, ze mu dam cislo a budem chciet zistit, co sa skrvyva za jeho "tajomnou" maskou. asi tak :D
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Jasne rozumiem, diky!

Cize raddsej bozk na prvom rande neskusim, ale skusim nieco, ako "dychova skuska", co som cital vo volakej knizke nedavno.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Ak by si to chcel aj tak skusit, tak vzdy aby si bol ako sa hovori na koni.
By Mystery

PUA: Chces ma bozkavat?

HB_sit_1: Nie...
PUA: Ani som netvrdil, zeby si mohla, len sa mi zdalo, ze mas nieco na srdci.

HB_sit_2: Mozno...
PUA: Tak co na to prist? (a pobozkas ju)

HB_sit_3: Ano
(Tu nie je co riesit)

P.S.
Realne neodskusane
n00b
Medium Expert
Medium Expert

A aku odpoved si dostal :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja si myslím, že pusa na dobrú noc na líčko by na prvom rande mohla byť ;) nie je to nijak násilné a ani príliš odvážne si myslím
n00b
Medium Expert
Medium Expert

zuzanuska napísal:Ja si myslím, že pusa na dobrú noc na líčko by na prvom rande mohla byť ;) nie je to nijak násilné a ani príliš odvážne si myslím
Moznoze ta pusa nia licko neni taky zly napad.

Ale asi priamy dotyk medzi perami neni najlepsi napad, ci?
Napísať odpoveď