Mám taký problém s notebookom. Mám Acer Aspire 5742G Windows 7 Home Premium 64bit. Preinštaloval som si ho na Ultimate 64bit a už nastal problém s grafickým ovládačom. Písal som do predajne kde som ho kúpil, odpísali, že ho mám doniesť, že mi ho preinštalujú a spravia to. Dneska som ho zobral a nič sa na ňom nezmenilo, nepreinštalovali ho, akurát mi povedali, že mám si naspeť nainštalovať originálny windows z Recovery partície. To som skúšal ale nešlo to a možno to neviem. Nainštaloval som teda (ako bolo napísané na reklamačnom liste) Windows 7 Home z dvdčka naspäť (tvrdili mi, že keď to nainštalujem späť tak to bude v poriadku - možno mysleli tú recovery partíciu) ale nič sa nezmenilo. Grafický ovládač sa síce nainštaluje ale ako keby tam nebol a tak isto aj chipset. Skúšal som sťahovať priamo z acer.com a tiež kopec iných stránok, rôzne ovládače ale nič sa vôbec nezmenilo.
Preto, prosím, má niekto nejaký nápad čo s tým? Alebo som to proste po*ral tou inštaláciu svojho win? Avšak, po prvej preinštalácii Ultimate mi to šlo šetko, potom som musel znova reinštall a odvtedy nič ani 1 ani 2-hý windows
Tak dobre, ovládače sa mi pred 1 hodinou v noc podarilo vyriešiť...
...až na to, že teraz hádže bluescreen nvlddmkm.sys
//autoeditácia príspevku (28 Máj 2011, 9:50)
A nevie niekto prečo keď nainštalujem grafické ovládače a kuknem správcu zariadení tak "Intel HD Graphics" je OK ale "Nvidia GT 540M" je žltý?