Naše Plochy
-
slipknot1506
Light Star
Re: Naše Plochy
a takto to neako vyzerá 
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 18:28)
tie hry som uz davno chcel vymazat lebo sa uz nehram ale neako nato stále zabudnem
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 18:28)
tie hry som uz davno chcel vymazat lebo sa uz nehram ale neako nato stále zabudnem
-
JeffHardyy
Light Professional
Nová, po strašne dlhom čase zmena. 
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2011, 22:07)
Tak a keďže bola možnosť, prinášam hneď aj ďalší update, keďže predošlá omrzela skoro hneď.
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2011, 22:07)
Tak a keďže bola možnosť, prinášam hneď aj ďalší update, keďže predošlá omrzela skoro hneď.
moja plocha .... ozaj ako nastavím tu líštu aby bolo znova XP? ked dam vlasnosti obrazovky a take veci tak tam to neni tam je furt iba toto
dasti555 napísal:moja plocha .... ozaj ako nastavím tu líštu aby bolo znova XP? ked dam vlasnosti obrazovky a take veci tak tam to neni tam je furt iba toto
http://img215.imageshack.us/img215/8418/beznzvusm.jpg
Klikni na plochu,daj vlasnosti, a tam niekde musíš mať vzhlad.... a tam nastavíš Windows XP
-
Lukáš Raynor Majer
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Space5800
Medium Professional
Už dlho tu nebol tux 
//pre K- hrdinu: Veď tu ide o pozadie...Keď zmením poradie ikoniek tak to už schvaluješ? To by si mohol zmínusovať polovicu ľudí z tejto témy
//pre K- hrdinu: Veď tu ide o pozadie...Keď zmením poradie ikoniek tak to už schvaluješ? To by si mohol zmínusovať polovicu ľudí z tejto témy
Win 7 na notebooku - toto pozadie mám už niekoľko mesiacov a konečne mi trklo, že je čas na nejakú zmenu. Tak sa aspoň tuto archivuje