Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
in_ty
Amateur
Amateur

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa in_ty »

o to nejde.

ja pridavam svoju skusenost, ze aj kratke vztahy mam len s babami, co stoja zato.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

proti gustu ziaden disputat - ja zase radsej len dlhe vztahy a bol by som rad keby som sa momentalneho "uz nezbavil"

ale pokojne napis svoje skusenosti, sposob vyberu, techniky, nazor comu prisudzujes dolezitost a tak....
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa n00b »

Tak fellas, doma je nuda, dnes je streda mozno netradicny den, ale predsa, rozhodol som sa, ze idem dnes vyskusat trh :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

netradicny????? streda je zastrckovy den - na veci prijemne ako stvoreny :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

inak len tak pre zaujimavost ,....

:wink: --- nebolo by od veci skusit PUA cka, na zadane dievcata. Normalne OVEROVAT ci vas lubi, alebo sa necha PUA-ckom zbalit, ked hej, a vy by ste oli toho svetkom, caw, dovi dopo, ....
:wink:

lebo priznajme si, kopec chlapcov si je istych zeby ich partnerky nepodviedli, ale ci je tomu skutocne tak, nebudte az taki naivni. a kto taky naivny je, tak asi nevidel PUA-ckara v akcii ....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ako bolo by to zaujímavé, ale podľa mňa by sa bál každý, aj ten, čo si myslí, že má tú najvernejšiu. :)
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Ak je holka normálna, vyrovnaná a emočne nie je na úrovni 16-tiek, tak okolo nej môže skákať podľa mňa aj 20 PUA kktov.Sú proste baby, ktoré nepotrebujú nič viac.Jasneže prostoduché dievčatka idú hneď do kolien.
qwerty-xyz

vies co znamena PUA??? podla mna, ked su to ludia ktorych v tomto uznava cely svet, tak by proste zbalili aj najvernejsie baby na svete.
:)
zeky
Star
Star

Viem čo to znamená.Dokonca som si o nich za posledné dni toho dosť čítal a prezeral aj ich fóra.Aký celý svet ich uznáva?Nebyť toho že sa tu dávnejšie spomenuli ani o nich neviem.Pochybujem že by zbalili normálnu vernú holku ak nemá v hlave nasraté.Takýchto "baličov" som už videl.Keď sú tie ich techniky...IMHO dosť smiešne čo som čítal...tak účinné tak nech vydajú nejakú ultimate knihu o tom ako zaručene zbaliť každú jednu a môžu sa nabaliť.Vlastne oni také knihy aj vydali...too bad že to sú poväčšinou fail návody.Neviem kedy ľudia pochopia, že na niektoré veci manuál nenájdu.Chápem že pre takého experta na vzťahy ako si ty, sú to asi bohovia, ale premňa obyčajní ľudia...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

qwerty-xyz napísal:tak by proste zbalili aj najvernejsie baby na svete. :)
Never tomu, stále sa u ľudí (bez rozdielu pohlavia, ale tu hovoríme špecificky o babách) v určitej miere vyskytuje zásadovosť a charakter.... U niekoho viac, inde menej.... V každom prípade, pevný charakter a zásadovosť sú najlepšou formou obrany voči manipulácii či emociálnemu nátlaku (čož vlastne celé balenie je)....
A k tým úžasným na 100% fungujúcim radám v knižkách.... Tie knižky sú tu v prvom rade preto, aby ich autor zarobil, nie preto, aby si ich čitateľ zasexoval.... Takže tak.... Sú možno pekne pútavo písané, ale v zásade ide len o všeobecné teoretické kecy, ktoré neberú do úvahy reálnu situáciu a presný profil osobnosti objektu záujmu.... Niet nad prax.... To je presne to isté ako teoretické príručky a manuály na bojové umenia či streľbu.... Človek si to pokuká, ale v realite zistí, že je to o niečom úplne inom a pokiaľ chce byť úspešný, tak musí prísť na vlastný modus operandi....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

jednou z hlavnych schopnosti PUA je vediet rozoznat a vyselektovat zenske u ktorych maju realnu sancu zaskorovat...

takze qwerty nenamyslaj si ze dokazu zazraky...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty-xyz napísal:vies co znamena PUA??? podla mna, ked su to ludia ktorych v tomto uznava cely svet, tak by proste zbalili aj najvernejsie baby na svete.
Tvoje očarovanie mi pripomína očarovanie 13-stiek zo Superstar, ako tam výskajú pod pódiom a ani nevedia prečo.

Nado mnou je to dobre zhrnuté.
qwerty-xyz

rozcarovany som preto lebo som cital knihu ktorej osoby su realne, a vidim na nete ze aj uspesne s tym co robia, plus mam knihy od baranka a par zaujimavych navodov a kadecoho a mnohe z nich vyvchadzaju ..... jasne, treba vediet rozlisit holky, ale ked nato prides tak to potom ide, rsp, da sa to aj podla navodu. :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

qwerty-xyz napísal:vies co znamena PUA??? podla mna, ked su to ludia ktorych v tomto uznava cely svet, tak by proste zbalili aj najvernejsie baby na svete.
qwerty-xyz napísal:rozcarovany som preto lebo som cital knihu ktorej osoby su realne, a vidim na nete ze aj uspesne s tym co robia, plus mam knihy od baranka a par zaujimavych navodov a kadecoho a mnohe z nich vyvchadzaju ..... jasne, treba vediet rozlisit holky, ale ked nato prides tak to potom ide, rsp, da sa to aj podla navodu. :)
treba vobec komentovat?
zeky
Star
Star

Áno?Wow, ja som včera pozeral tiež jeden film, a všetko je to skutočné, fakt :) Píšu to aj hneď v úvode.Neveríš?Tomu sa nedá neveriť aha

Vidíš že je niekto na nete úspešný áno?Well...k tomu len toľko...pekný citát, ktorý som kdesi čítal
"na nete majú všetci IQ 160,30cm vtáka a denný príjem milión €" a k tomu sa perfektne hodí

http://3.bp.blogspot.com/_CaWk7xf8VHQ/T ... 6656_n.jpg

Vieš čo?Si predstav, že ja som si tiež pár tých "skvelých" návodov prečítal a mal som skôr dojem že si niekto robí prdel...bolo mi to na smiech.Pochop už že dievčatá nie sú práčky,mikrovlnky ani nič podobné (aj keď sa k nim mnohí tak správajú) a neexistujú pre nich nejaké univerzálne manuály.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

zeky existuju navody - ale na to aby si pochopil zenske myslenie sa musis trochu vyznat do psychologie :) a to co si cital na nete -hod do ss link odkial si cerpal - dost ma zaujima preco myslis ze su to rozpravky.
zeky
Star
Star

Návody existujú to hej :) To nikto nepoprie...ale nie funkčné...ak áno potom by podľa teba už len stačilo chápať psychiku a získaš ktorú chceš?Ja sa psychike ľudí a spoločnosti venujem dlhú dobu...takže ma už len tak niečo neprekvapí.Link ti konkrétne nepošlem, lebo som čerpal z e-bookov ktoré som si posťahoval na rôznych warez fórach zo zaujímavosti a čo som čítal to boli všetko bludy väčšinou.Taktiež som si vygoogli pár tych PUA fór v posledných dňoch.Neviem, ktorú knihu máš na mysli konkrétne ty?Myslím si že sú to hlúposti...ako fakt...nenadchýnajú ma riešiči typu "ahoj, nebolia ťa ešte nohy?...lebo mi stále beháš po rozume" a takí čo balia podobnými hovadinami.Samé také zmysluplné komplimenty, ktoré ani nie sú z ich hlavy.Originalite sa nič nevyrovná a nemyslím tým zmenú formulácie komplimentov.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

A co keby tak uz niektori pochopili, ze pickup nie je paradoxne o tom, idem a zbalim babu...hmmm?...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

stealth: mal som taku snahu v zaciatkoch temy, zial kazdy si vybral len to balenie bab. zasvateni vedia o co ide v pickupe :)
zeky
Star
Star

No, tak ja som sa vyjadroval hlavne k tomu baleniu, keďže to sa tu v podstate preberá, aj keď pôvodný zámer nebol ten.
Napísať odpoveď