Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa hughito »

:lol: Nič z toho nie je. Úplne som si na to zvykol a už to ani nijak nevnímam. Je to perfektná vec, je vidieť rozdiel medzi mnou a sparingom (ktorý síce nežere ani kreatín), ako vládzeme počas tréningu.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

hughito

v komplexnych aminacoch mas AJ Bcaa, aj ked samozrejme menej, akokeby si si ich kupil iba samostatne ako Bcaa. Bcaa su dobre, ja sa nehadam, aj tie som skusal a dost vysoke davkovanie, ale zvykol som si radsej na HMB na ochranu svalstva /a som spokojny-za lacny peniaz realtivne dost muziky/.

S AAKG mam vynikajucu skusenost, napriklad ked idem na dlhsiu turu na bajk,
hrat futbal, alebo cvicit, tak hned citim ci som si ho dal alebo nie. Jednoducho ma to urcitym sposobom nabudi citim aj vyssiu vybusnu silu..V kazdom pripade netvrdim ze z toho nejako rastu svaly, no regeneracia je urcite rychlejsia. A potom, na mna to super posobi aj v sex. oblasti- to je asi hlavny dovod preco to beriem :D

Momentalne, poslednych par tyzdnov suplementujem na dennej baze nasledovne veci>

AMINO ST2300,
AAKG
CLA
SCITEC ZMA
SCITEC ESTROBLOCK
HMB
TRIBULUS T.

v podstate som v nejakej "udrziavacej faze" a rozhodujem sa ci ist sekat alebo naberat
trochu :D

protak nemam teraz ziadny, chystam objednavku.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Zdravím, chcem sa spýtať ako to je s jedlom po treningu čo by sa malo jesť a tak..ja keď docvičím tak jem obed až 1,5hod. po treningu...skorej sa nedá malo by to lepší vplyv pre svaly keby som jedol skorej alebo to je jedno ?a ešte či to nemá negatívny vplyv keď ten obed jem okolo pol piatej poobede dik
hughito
Redeemer
Redeemer

Je to tvoja vec, ale k tomuto:

Kód: Vybrať všetko

S AAKG mam vynikajucu skusenost, napriklad ked idem na dlhsiu turu na bajk,
hrat futbal, alebo cvicit, tak hned citim ci som si ho dal alebo nie. 
placebo efekt má veľkú silu a nemaj strach, aj ja som sa na tom veľakrát okašlal. Proste, ty vieš, že to niečo robiť máš a máš to vsugerované v hlave, tak sa to aj deje. Keby ti vymenili ten prášok (alebo tablety) za kriedu, tak to takisto pocítiš, to ti garantujem. :)

A čo sa týka tej sexuálne oblasti - tam som nespozoroval takisto žiadne účinky. :D A to tieto účinky proklamovali pri viacerých výrobkoch..no, škoda. 8)

Inak, koľko máš rokov ? Vzhľadom na ten tribulus, je to dosť zbytočný suplement, pokiaľ nemáš vyše 30 rokov. Takisto s ním mám svoju skúsenosť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

adox napísal:Zdravím, chcem sa spýtať ako to je s jedlom po treningu čo by sa malo jesť a tak..ja keď docvičím tak jem obed až 1,5hod. po treningu...skorej sa nedá malo by to lepší vplyv pre svaly keby som jedol skorej alebo to je jedno ?a ešte či to nemá negatívny vplyv keď ten obed jem okolo pol piatej poobede dik

prve jedlo az po 1,5 hodine? --velmi zle pre svaly, nic horsie uz ani nemoze byt :nono:
Po cviceni potrebujes hlavne glukozu a v mensej miere aj pomalsie sacharidy + aspon trochu kvalitnych bielkovin

hughito

no ja uz mam tesne pred 30tkou a ten Tribulus je citit, len zase je to o tom davkovani-treba davat niekolko nasobne viac ako pisu na obale. Mozno je to s tym
AAKG placebo, ale to potom je naivnych na svete naozaj vela ludi, ked NO produkty
su jedny z najpredavanejsich.. :wink:
To iste vsade na forach pisu o CLA- ze vraj je to blbost a nefunguje a mne do urcitej miery funguje dobre a uzivam ho uz dlhu dobu, len treba zvysit davku a nemat nerealisticke ocakavania.alebo som taky naivny :D
hughito
Redeemer
Redeemer

1,5 a pol po tréningu prvé jedlo - to je smrť pre tvoje svaly. Prvých 4-5 hodín po tréningu je najdôležitejších.

gogo: No keď máš 30, tak ten Tribulus je už niečo iné ako u mňa. :)
Mozno je to s tym
AAKG placebo, ale to potom je naivnych na svete naozaj vela ludi, ked NO produkty
Takisto by som povedal, že tieto suplementy majú najlepší marketing (a sú aj celkovo dosť drahé).
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito

ono je to tak, ze to co na jednoho funguje u druheho nemusi vobec, alebo vyrazne menej.
Nerobil si to nahodou tak, ze si ten AAKG miesal s niecim inym a tym znizil ucinnost?
ja si to davam vzdy osobitne, nejem dokopy viacero naraz ale postupne. V sex. oblasti to nemoze byt placebo, to proste hlavou neovplyvnis..Je samozrejme nieco ine ked ma clovek neviem, 20rokov, tak vtedy sila a testosteron strieka usami aj same a cloveku sa zda ziadne latky nefunguju.. :D :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak ale tieto doplnky nie sú určené primárne ohľadne sexuálnych vecí. :D Aj keď teda, ten tvoj SCITEC ESTROBLOCK..to máš z toho. :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

gogo956 napísal:

Momentalne, poslednych par tyzdnov suplementujem na dennej baze nasledovne veci>

AMINO ST2300,
AAKG
CLA
SCITEC ZMA
SCITEC ESTROBLOCK
HMB
TRIBULUS T.

v podstate som v nejakej "udrziavacej faze" a rozhodujem sa ci ist sekat alebo naberat
trochu :D

protak nemam teraz ziadny, chystam objednavku.
wow, mozes dat foto? som zvedavy ci aj postava zodpoveda tomu :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

vendo
hughito

povazujem sa skor za sportovca v tom najsirsom vyzname slova, ako za nejakeho "naberaca svalov", takze z fotka by ta asi skôr sklamala, hlavne chrbat mam poslabsi.
Ide mi skor o kondiciu a silu, preto sa snazim cvicit radsej castejsie a nie do uplneho maxima, som uz tak zvyknuty.. Teraz mam 83kg, pri 175cm,myslim bez nejakeho extra nadbytocneho tuku, jedine to brucho by som mohol trochu viac zosekat,ale tiez to nie je nic hrozne, do vecsich objemov ani neplanujem ist.
Ten zoznam vyzera byt dost vazny :D ale na naberanie z toho nefunguje prakticky nic,
davam si to iba kvoli testovaniu a na pripadne zlepsenie regeneracie, maly sumár, teda aku mam skusenost:

AMINO ST2300-komplxne aminace, co ktomu dodat, proste potrebny zaklad
AAKG- vo vyssom davkovani dobre na erekciu,lepsia regeneracia, viacej chuti do cvicenia
CLA- dobra vec do rysovacky, nerobi zazraky,ale za vyskusanie urcite stoji,na zaciatku dost vyrazny ucinok, po cca 2-3tyzdnoch sa zastavi, osvedcilo sa cyklovanie
ZMA- postarsim trochu polepsi libido-necakat zazraky,inac nic viac
ESTROBLOCK-zatial som si nevsimol nic, mozno trochu viac vitality
HMB-toto podla mna nieco robi,mierny svalovy prirastok,predpokladam ze ucinok sa dost skoro zastavi- cyklovanie
TRIBULUS-postarsim trochu polepsi libido-necakat zazraky,inac nic viac

Ak chce clovek co najviac naberat tak funguje: kvalitny protein+kreatin+glukoza, nic ine netreba
hughito
Redeemer
Redeemer

Ak chce človek kvalitne naberať, tak v prvom rade by musel začať sypať. :D Viackrát som sa zamýšľal nad tým, kde by som bol dnes s anabolikami, lebo predsa len, už cvičím nejaký ten rok a beriem to celkom zodpovedne, ale vždy zostalo len pri to rozmýšľaní a aj zostane. :sly:
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Sypať či nesypať? Toť otázka...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

podla mna pomerne jednoducha...
gogo956
Redeemer
Redeemer

tak je pravda ze sa neda porovnavat "natural" zo "sypacom", lebo ten druhy nabera ako raketa, to sa neda stihat iba zo suplementami. Si pamatam, su tomu asi dva roky, som mal kamosa co nikdy v zivote cinku ani vo sne nevidel, dost tenky bol, podla mna nemohol mat ani 70kg. A videl ze ja chodim uz dlhsie cvicit a ze je to celkom vidiet, to bolo asi moje najlepsie obdobie vtedy som si daval aj kreatin /potom som uplne kvoli problemom s travenim prestal/ takze moja vrcholna forma asi :D a jeho to trapilo. Ale ked som mu povedal ze ako dlho to trvalo a hlavne ze treba brat kreatin,protein atd. tak zistil ze takto to nechce a isiel sa popytat inych borcov.. A ti mu povedali ze naturalna cesta je pomala a vysledky su dost mizerne, ze ci nechce sypat a on od nich kupil nieco take najslabsie, aj som vedel ako sa to vola, uz si nespomeniem. Prvy mesiac to nebral, iba do posilky chodil a naucil sa poriadne jest. Potom nasadil kuru, myslim ze 30dnovu, ale neviem presne a na konci bol nehorazne nabraty a mal taku silu ze som s nim ledva stihal, ramena mal velmi slusne. Iba za 30dni + riadna strava + svedomite cvicenie a rozdiel bol naozaj neporovnatelny, dokonca nebral ziadne suplementy iba trochu nejakeho lacneho proteinu.. Ale nakolko mne moja hmotnost staci, tak som nad steroidmi nikdy ani neuvazoval, keby som ale do toho dal vsetky prachy ktore som dal do napr. AAKG tak je dnes zo mna hora :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Nj, niekedy to je trocha demotivujúce, takýchto suchých borcov, čo z ničoho nič nabrali je plno. Ale na druhú stranu sa dosť často stáva aj to, že potom borec prestane cvičiť, alebo už nemá prachy na drahú sýpku (je to dosť drahé) a zrazu tak rýchlo ako nabral, aj opadne. :lol:

Takto viem, že aj keď na pol roka prestanem cvičiť, že vyjdem z formy, ale svaly sa nestratia niekde do riti. Stačilo by trochu času a je to späť, títo sypači to majú už fakt "umelo."

Ak sypať, tak za prvé treba mať odcvičených aspoň 5-6 rokov naturálne, solídny základ a keď už genetika nepustí ani za boha, tak vtedy. To mi príde ako jediný dôvod na sýpku, lenže to sa nedeje, väčšinou sa to týka rôznych 17-18 ročných borcov. :smt059
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito

hej, to mas pravdu, ked prestal sypat, hned mu to trochu ochablo. Sypacku treba opakovat pravidelne, aspon jednu kuru do roka, inac vecsina svalov pojde do p*dele..
Neodsudzujem ludi ktory do toho idu, ale ja osobne by som mal strach sa hrat s vecami ktore ovplyvnuju hormony v tele takym drastickym sposobom, to uz nemusi byt sranda.
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:hughito

hej, to mas pravdu, ked prestal sypat, hned mu to trochu ochablo. Sypacku treba opakovat pravidelne, aspon jednu kuru do roka, inac vecsina svalov pojde do p*dele..
Neodsudzujem ludi ktory do toho idu, ale ja osobne by som mal strach sa hrat s vecami ktore ovplyvnuju hormony v tele takym drastickym sposobom, to uz nemusi byt sranda.
Tam tých kúr treba aj viac ako jednu do roka. Ale inak áno, to riziko tam určite je, avšak, tí čo sa v tom vyznajú ho dokážu eliminovať na minimum. Ale takých je málo - žerú do barsjakí borci, ktorí o tom vedia hovno a zežerú všetko, čo im niekto strelí. Je to ich boj. :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja by som skor videl ako problem, ze sypky su uz samozrejmostou aj v ostatnych druhoch sportu aj na velmi nizkej, priam lokalnej urovni, ked som sa bavil s trenerom ohladne mma, tak sypku uz radil medzi samozrejme polozky (ci on sypal neviem, ale bavili sme sa o konkretnych slovenskych borcoch) v predsutaznej priprave a to sa nebavime ani zdaleka o vrcholovej urovni na urovni UFC/Strikeforce ... potom fakt nechcem vediet ako velmi su nasypani ti vrcholovi sportovci
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja by som sýpku ako takú oficiálne povolil. Aj tak to nemá cenu zakazovať. Ak proste raz dokáže človek dosiahnuť o x % viac, či už čo sa týka sily, alebo výkonu pomocou "niečoho," tak to robiť bude a príde mi to celkom prirodzené. Tak prečo sa sýpka nepovolí oficiálne ? Veď profi športovci majú okolo seba celé lekárske tímy, ktoré by sa o to vedeli postarať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito

to s tou aspon jednou sypkou do roka som myslel ako udrziavaciu uroven, pri naberani je ich samozrejme ze viac a kombinuju sa rozne latky.

ColdRain

sypu skoro vsetcia, tipujem ze minimalne tretina celeho osadenstva kazdej posilnovne, najdu sa aj 17-18 rocny co s tym experimentuju..
Napísať odpoveď