Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
dooobre.... uz som ti poslal request... 
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pridam si ta aj ja, potom mozme zahrat dakedy, inak mikrak mam 
// inak naco skype, ked existuje teamspeak a ventrilo
// inak naco skype, ked existuje teamspeak a ventrilo
no vies len ten teamspek s tym nemam dake dobre skusenosti
skype je lepsi.... daj tvoe meno pridam si ta 
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2011, 19:41)
Daggertail ty si Peeto?
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2011, 19:41)
Daggertail ty si Peeto?
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jop to som ja 
jj pridajte si ma riadne dáme silné battle
inak na skype: helsing14 hneď ako tam budem tak hráme 
ok... napojim mikrak a hrame... 
ja s kamošom to momentalne často hravame mozme sa potom k vam pripojit my sme stale na skype 
ok bude dobré, daj meno na skype 
jasné zahrámejozefitko napísal:ja s kamošom to momentalne často hravame mozme sa potom k vam pripojit my sme stale na skype
inak pri zbraniach mam také ešte nezískané hviezdičky sú to dáke vylepšenie na zbraň? ako ich získam
my vacsinou tak v podvecer hrame, ja momentalne hoci aj doobedu kedze uz mam po mature
@paloob za urcity pocet killov dostavas hviezdicky najprv dostanes Bronze, potom Silver a potom dostavas zaradom Gold stars myslim ze najviac je 10 ale niesom si isty, a ci to meni nejak silu zbrane netušim
@paloob za urcity pocet killov dostavas hviezdicky najprv dostanes Bronze, potom Silver a potom dostavas zaradom Gold stars myslim ze najviac je 10 ale niesom si isty, a ci to meni nejak silu zbrane netušim
tak to cg keď už máš pojozefitko napísal:my vacsinou tak v podvecer hrame, ja momentalne hoci aj doobedu kedze uz mam po mature![]()
-
->slavo<-
Addict
Neviem čim to je ale občas mi začne blikat obraz take čierne blikanie fakt len občas , ked zmenim v menu hry grafiku na nižšie a potom zasa naspat tak to už nerobi , nechapem prečo to robi ale nemal niketo podobny problem s blikanim ? Proste hrate hru a začne obraz na čierno blikat nepravidelne .
mam 8800GS 512mb win 7 64bit.
Dalšia vec možte mi niekto poradit nejaku malu mapu popripade nejaky mod , kde si rychle vystrielam zbrane , lebo ako teraz som to začal hrat a ked za celu hru zabijem 3 hračov tak som rad
najviac ma stve ked sa zakempia vo vrtulniku a kosia to s 2 samopalov a ani si nepipnem raketou netrafim šanca je velmi mala .
Je to celkom tažke zozačiatku , samozrejme som čakal že to nebude prechadzka ružovou dolinou , ale predsa ktora mapa je taka vhodnejšia pre začiatočnikov ?
Dakujem za rady .
Dalšia vec možte mi niekto poradit nejaku malu mapu popripade nejaky mod , kde si rychle vystrielam zbrane , lebo ako teraz som to začal hrat a ked za celu hru zabijem 3 hračov tak som rad
Je to celkom tažke zozačiatku , samozrejme som čakal že to nebude prechadzka ružovou dolinou , ale predsa ktora mapa je taka vhodnejšia pre začiatočnikov ?
Dakujem za rady .
->slavo<- napísal:Neviem čim to je ale občas mi začne blikat obraz take čierne blikanie fakt len občas , ked zmenim v menu hry grafiku na nižšie a potom zasa naspat tak to už nerobi , nechapem prečo to robi ale nemal niketo podobny problem s blikanim ? Proste hrate hru a začne obraz na čierno blikat nepravidelne .
Dalšia vec možte mi niekto poradit nejaku malu mapu popripade nejaky mod , kde si rychle vystrielam zbrane , lebo ako teraz som to začal hrat a ked za celu hru zabijem 3 hračov tak som radnajviac ma stve ked sa zakempia vo vrtulniku a kosia to s 2 samopalov a ani si nepipnem raketou netrafim šanca je velmi mala .
Dakujem za rady .
No ja som mal problém s hrou Virtua Tennis 2009, Newem kde to hras s Gamepadom mozno to to robí... ak nie newem..
A malá mapa je napr. Isla Inocence-mod Squad deatmatch
-
->slavo<-
Addict
dik za mapu hned ju skusim , gamepad mam ,ale tuto hru hram jednoznačne na klavesnici lebo je to lepšie hratelne 
ja hrám najradšej tie mapy kde je M-Com myslím že jedny bránia A - B a druhý útočia a obrancovia sa posúvajú sa z obranných pozícií to je paráda 
to sa volá Rush... aj ja to zvyknem hrať
nick v hre: jozefitko a skype: jozko.kovac1 uz som vas niektorych poziadal o priatelstvo v hre, moj kamoš sa vola peto-VOODOO mozno vas tiez poziadal uz
pri primary zbraniach potrebujes 25 killov na bronzovu hviezdu, ktora ti da 500 bodov, pri 50 killoch dostanes striebornu, ktora ti da 1000 bodov a pri 100,200,..az po 900 dostavas zlatu hviezdu, ktora ti da 5000 bodov, najviac je 9, a pri 1000 killoch dostanes platnium star, ktora ti da 10000 bodov a je posledna, dalsiu hviezdu uz neziskaspaloob napísal:
jasné zahrámelen sa musíme všetci dáko skoordinovať
inak pri zbraniach mam také ešte nezískané hviezdičky sú to dáke vylepšenie na zbraň? ako ich získam
pri pistolkach, protitankovych zbraniach, C4 atd je to len 10 bronzova, 25 strieborna a za kazdych 50 zlata, 500 je platinum
The napísal: pri primary zbraniach potrebujes 25 killov na bronzovu hviezdu, ktora ti da 500 bodov, pri 50 killoch dostanes striebornu, ktora ti da 1000 bodov a pri 100,200,..az po 900 dostavas zlatu hviezdu, ktora ti da 5000 bodov, najviac je 9, a pri 1000 killoch dostanes platnium star, ktora ti da 10000 bodov a je posledna, dalsiu hviezdu uz neziskas
pri pistolkach, protitankovych zbraniach, C4 atd je to len 10 bronzova, 25 strieborna a za kazdych 50 zlata, 500 je platinum
Ozaj toto platí aj pre knife že?