Stretko
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: STRETKO
...no netreba pri tom behať...šenky máš celkom blízko pri sebe a máš kľudne čas na to, aby si si v každom tých 20-30 minút posedel a v kľude si vychutnal pivo a skontroloval záchody (aj záchody sa známkujú)...
tak ak by bol niekto 4.júna v Nitre, tak na Svätoplukovom námestí začne o 14hod pokus o rekord :
Ďalšie informácie
V Nitre sa každoročne oslavuje sviatok sv. Urbana, ktorý je patrónom všetkých vinohradníkov a vinárov a každý rok drží ochrannú ruku nad úrodou hrozna. Tento rok sú však oslavy spojené aj s pokusom o zápis do Guinessovej knihy rekordov!!
Oslavy Dňa sv. Urbana sa tento rok začínajú na Svätoplukovom námestí už od 14:00 hod. Môžete sa tešiť na množstvo dobrého vínka, ktoré bude doplnené príjemnou hudbou v podaní folklórnych súborov - cimbalová hudba Furmani a Dolina z Čajkova, skupiny Swingless Jazz Ensemble a zatancujú vám tanečné skupiny Novum a Jumping (majstri Sveta a Európy).
Nebudú chýbať ani tradičné jedlá - Pukanské Párance a zabijačkové špeciality.......
Pokus o zápis do Guinessovej knihy rekordov - čo najviac ľudí si spoločne vychutná pohár vína - Rizling Vlašský ...
Degustačný pohár a vzorku vína dostane každý účastník rekordu ZDARMA !!!
Ochutnávky vín - Degustácie vybraných regionálnych vín z ponuky vínnych ciest.
Ďalšie informácie
V Nitre sa každoročne oslavuje sviatok sv. Urbana, ktorý je patrónom všetkých vinohradníkov a vinárov a každý rok drží ochrannú ruku nad úrodou hrozna. Tento rok sú však oslavy spojené aj s pokusom o zápis do Guinessovej knihy rekordov!!
Oslavy Dňa sv. Urbana sa tento rok začínajú na Svätoplukovom námestí už od 14:00 hod. Môžete sa tešiť na množstvo dobrého vínka, ktoré bude doplnené príjemnou hudbou v podaní folklórnych súborov - cimbalová hudba Furmani a Dolina z Čajkova, skupiny Swingless Jazz Ensemble a zatancujú vám tanečné skupiny Novum a Jumping (majstri Sveta a Európy).
Nebudú chýbať ani tradičné jedlá - Pukanské Párance a zabijačkové špeciality.......
Pokus o zápis do Guinessovej knihy rekordov - čo najviac ľudí si spoločne vychutná pohár vína - Rizling Vlašský ...
Degustačný pohár a vzorku vína dostane každý účastník rekordu ZDARMA !!!
Ochutnávky vín - Degustácie vybraných regionálnych vín z ponuky vínnych ciest.
-
P3Bo
Guru wannabe
Niekto v KE ? Dúfam že ma Goťo nezabije naposledy som nemohol vtedy som musel domov, teraz som tu do minimálne ôsmeho. Tak anybody ? : )
-
mirak2
Hardcore addict
v ke mozem, akurat 10. idem na chatu...ak to bude skor nie je problem aj ked sa mi blizia statnice a nejak sa neviem rozhybat
Ja budem v KE najskor 13teho a aj o tom dost pochybujem 
-
P3Bo
Guru wannabe
Tak ja domov idem až vtedy keď spravím skúšky ...možno nikdy
a sa to prinajhoršom predĺži do dvadsiateho a potom idem do Nemecka testovať uhorky 
niekto 23.6. v Brne? budem po primackach cakat na odjazd na expediciu...
KOSICE
Od 4. jula mam volno a dal by som nejake stretko, najlepsie Nebra alebo Beerhouse, co vy na to?
Od 4. jula mam volno a dal by som nejake stretko, najlepsie Nebra alebo Beerhouse, co vy na to?
-
moosha
Darca
Ja mam uz tusim dve ci tri absencie, takze sa poslusne hlasim ak mi do toho nic nevojde 
-
Peter_Retep
VIP
ja sa stahujem do nasho cteneho hlavneho mesta tak sa chcem opytat kto odtial chodi na stretka.
Kibo, soviet, lollo, sem tam turtlak. Ked je zrovna v BA, tak aj Shark NX, ja sa tiez snazim nevynechavat. Dal by som ruku do ohna za to, ze som niekoho zabudol 
-
Fabo
Hardcore addict
iirc chodieva aj bolek, obcas niekto z vedenia.
GothaR: 3ho odchadzam na 2 tyzdne do Bulgarien
GothaR: 3ho odchadzam na 2 tyzdne do Bulgarien
hmm bulharsko lacný chlast aj tabaky do VF berieš také niečo ??
-
Reli.C
Medium Star
čo sa týka tých Košíc, hlásim sa (samozrejme keď môžem)
. som za Nebru 
-
mirak2
Hardcore addict
ja som na tom rovnako ako goťar
-
johny541
King
Ja dovolenkujem až od 11. júla, dovtedy som v KE. Takže by to šlo 
-
Soviet
Darca
V tomto teple BA neplanuje daku mini action?
Napriklad ako za starych casov na zlatych
Naplanuj, ja to mam od zlatych na skok 
-
Soviet
Darca
No ak sa najde aspon 5 ludi, tak mozme vybrat daky datum, takze skuste sa nahlasit predbezne dakto