Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
To je urcite papierova spotreba. Taku mam aj ja a pritom v meste nad 7.5 nejdem. Ale nie je mesto ako mesto. Ranna zapcha a 5km prejdenych krokom zanecha pekne vysoku spotrebu. Naopak zelena vlna spotrebu pekne upravi smerom nadol.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
M4rek - presne ta spotreba je papierova tak ako napisal sundevil
.. ja mam 1.6-ku 74kW co je este silnejsi motor a v meste okolo tych 7,4litra spravim a to ho sem tam aj povytacam 
-
RATZINGER666
Darca
ja mam 323f 1,5l a ak jazdis ako clovek, tak 9l to v meste nezerie ani nahodou... max. 7, aj to prehanam...
david: moje eFko ma hodnotu tak 2500e a lietam s tym vsade a na nicom to nepoznat... ani by ma nenapadlo, ze ''za hranice s tym nejdem, lebo mam nespolahlive auto''... mam tam preventivne vymenenych kopec veci za takmer 1500e a auto slape ako nove...
marek: v dohladnej dobe buddem auto predavat, tak ak chces 323f v 1A stave, mozem Ti poslat predbezne nejake fotkya vypisat, co je vsetko menene, je toho dost
arnie: z fleku ma napada galant a accord
david: moje eFko ma hodnotu tak 2500e a lietam s tym vsade a na nicom to nepoznat... ani by ma nenapadlo, ze ''za hranice s tym nejdem, lebo mam nespolahlive auto''... mam tam preventivne vymenenych kopec veci za takmer 1500e a auto slape ako nove...
marek: v dohladnej dobe buddem auto predavat, tak ak chces 323f v 1A stave, mozem Ti poslat predbezne nejake fotkya vypisat, co je vsetko menene, je toho dost
arnie: z fleku ma napada galant a accord
-
17
Light Professional
Uff, no bratranec mal 323F a dost sa mu to kazilo. Asi 4x to mal v servise, stale zblbla elktr(on)ika. Ale mozno ze mal len tu smolu, ze natrafil na nejaky nepodareny kus.
RATZINGER666 -> ked mas nejake fotky mozes poslat, ale zatial len predbezne hladam co by sa dalo kupit, este nejdem ihned kupovat auto
btw. aj obycajna 323 je dobra ? .. bez F-ka
btw. aj obycajna 323 je dobra ? .. bez F-ka
-
17
Light Professional
A este k mazdam, sused mal 626ku. Vrazil do nej neskutocne peniaze, vela na nej prerobil (prerobil vo vyzname neefektivne investovanych penazi). Predal to za cca rovnaku cenu, za aku to kupil a kupil si Astru combi. Ma ju uz tusim druhy rok a doteraz sa nestazoval.
-
RATZINGER666
Darca
17: osobne si nespominam na nikoho znameho, kto by mal problemy s tymito mazdami, popozeraj fora, naozaj minimum ludi sa stazuje... mna moja nikdy nikde nenechala a ani s nou nebol nikdy ziadny problem, pohladaj aj tu na fore
astry boli tiez fajn, mozem odporucit 
marek: ja mam cas, neponahlam sa ani mi to nesuri
poslem urcite... 323 a 323f je to iste, vyber si podla dizajnu 
marek: ja mam cas, neponahlam sa ani mi to nesuri
-
17
Light Professional
No ja nejdem nikomu davat rozumy ani nic podobne... Len pisem to, co sa stalo ludom v mojom okoli co mali mazdy, bohuzial.
-
Suffel
Guru
Osobne mam tak isto s mazdami len dobre skusenosti... V rodine mame 3-ku ktora beha denne cez 300km a bez problem zatial nic na nej neodislo... Kamarat ma 626-ku natocenych cez 290 000km a taktiez bez problemov len tankuje a vozi sa..
moje prve auto bola 323f 1,5 nemam ziadnu zlu skusenost, motorovo dobre, dlho som si zvykal na spojku lebo zabera az na konci
ale v pohode auto
odporucam
a s elektronami vybera bohovo 
-
hojko
Site Admin
Tu su realne hodnoty ludi so spotrebou pri 323: spritmonitor.de
A co taky Opel Vectra ? ... nasiel som ich dost do 2000€ a vyzeraju dobre.
-
RATZINGER666
Darca
kludne 
A Daewoo Nexia ? ... to asi nebude velmi dobra volba, ci ?
-
RATZINGER666
Darca
to ti zacne coskoro hrzdaviet...
dakujem teda za rady, vyberam medzi: Opel Vectra, Nissan Almera a Mazda 323/323F
-
Suffel
Guru
tak u mna s tychto troch by to bola jednoznacne 323F ale to je len podla vzhladu lebo ani almery ani vectry sa mi nepacia
.. ale inak v podstate je jedno co zoberies len si najdi nieco co bude v dobrom stave a sluzit bude urcite dlho a dobre.. 
Aj mne sa najviac paci z tych troch mazda 323F lebo vyzera tak sportovo, ale paci sa mi aj Vectra, trosku menej Almera, ale zas nemozem povedat ze sa mi vyslovene nepaci, takze zoberiem to, ktore najdem v najlepsom stave z tych troch