ANTIFICO
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ANTIFICO
Samozrejme, tehla, verklikujem to dookola a stále mi to nedochádza...Matné pocity máš predpokladám pričasto, práve preto majú tvoje diskusné príspevky tak matnú hodnotu. Ďalej, to, že si tu nevidel iné médium odo mňa, ako SME, je iba tvoja neschopnosť hľadať, ale hlavne tvoja schopnosť selektívne si vyberať niečo, čo sa ti hodí do argumentu. Postoval som tu X zdrojov, nie len SME, to iba ty u mňa furt vidíš SME.
Koľko krát som tu ja nadával na Fica? Nože, spočítaj mi to, či to bude viac krát, ako si ty strčil Mikloša, kam sa len dalo. A Mikloš je mi mimoriadne ukradnutý, na čele s celým SDKÚ, vrátane Mikiho a Radičovej, to len aby som ťa potešil. Vôbec nemám pocit, že by ma išlo poraziť, iba ty (ako obyčajne) zveličuješ.
Koľko krát som tu ja nadával na Fica? Nože, spočítaj mi to, či to bude viac krát, ako si ty strčil Mikloša, kam sa len dalo. A Mikloš je mi mimoriadne ukradnutý, na čele s celým SDKÚ, vrátane Mikiho a Radičovej, to len aby som ťa potešil. Vôbec nemám pocit, že by ma išlo poraziť, iba ty (ako obyčajne) zveličuješ.
Tí tzv. investigatívni novinári sú úplne na prd, ako minule v jednom videu o neviem akých mafiánskych praktikách tam spomínali nejakého Vladimíra Dzurindu. No to sú tí dobre informovaní novinári, čo možno majú maximálne tak skončenú základnú školu a dobre, že vedia čítať a písať. Ale pod ich menami sú vždy charakteristiky, ako EXPERT NA...
... možno maximálne na opravy poľnohospodárskych strojov.
Caesar Skús niekedy opraviť nejaký poľnohospodársky stroj. Je to náročnejšie než napísať článok.
Tehla, pointa Galkovho blogu bola že Fico je lotor a nie že musíš za každú cenu kontrovať hlúposťami.
Tehla, pointa Galkovho blogu bola že Fico je lotor a nie že musíš za každú cenu kontrovať hlúposťami.
-
seth82
Darca
http://ekonomika.sme.sk/c/5961439/smer- ... recku.html
LOL. Naša najsociálnejšia strana, ktorá stále "myslí na ľudí", urobí všetko pre to, aby bol v koalícii ešte väčší bordel. Na ľudí serú, na to, že Grékom pôjdu ďalšie peniaze, ale to, že majú bližšie k válovu, to je pre nich hlavné. O živote v Grécku je celkom dobrý článok napríklad tu:
http://www.aktuality.sk/clanok/189373/l ... v-atenach/
LOL. Naša najsociálnejšia strana, ktorá stále "myslí na ľudí", urobí všetko pre to, aby bol v koalícii ešte väčší bordel. Na ľudí serú, na to, že Grékom pôjdu ďalšie peniaze, ale to, že majú bližšie k válovu, to je pre nich hlavné. O živote v Grécku je celkom dobrý článok napríklad tu:
http://www.aktuality.sk/clanok/189373/l ... v-atenach/
-
KaptMichal
King
seth, nepride ti to trapne, ze bordel v koalicii zhadzujes na opozicnu stranu? Inak, ano, zarazilo ma, ze smer je za pozicku. Na druhej strane ak by Grecko nekrachlo po pozicke, tak pre vsetkych by bolo lepsie im pozicat (ale ja to momentalne vidim ako zbytocne vyhodene peniaze)
-
seth82
Darca
Pozor, ja som bordel v koalícii na nikoho nezhodil a ani to robiť nemienim, taktiež mi nie je po srsti SDKÚ a KDH a ich farizejstvo, hlavne, čo sa týka gréckej otázky. Narážal som na to, že členovia SMERu by dokázali zaprieť aj vlastné matere, aby si zvýšili šancu dostať sa nazad k válovu, aj napriek tomu, že ešte nedávno s gréckymi serepetičkami nesúhlasili. A zrazu nepriamo podporia opak. Takže nekonštruuj, na nikoho som nič nezvaľoval.
Ja vidím ako zbytočnosť im to požičať, dôvodom je aj ten článok, ktorý som tam dal a sám veľmi dobre viem, že na akej úrovni sa tam žije (dvaja dobrí kamoši sú Gréci). Ďalších dôvodov je niekoľko, nechce sa mi to tu rozpisovať, prečítaj si Sulíkov názor na vec (ktorý iba donedávna zdieľala aj SDKÚ).
Ja vidím ako zbytočnosť im to požičať, dôvodom je aj ten článok, ktorý som tam dal a sám veľmi dobre viem, že na akej úrovni sa tam žije (dvaja dobrí kamoši sú Gréci). Ďalších dôvodov je niekoľko, nechce sa mi to tu rozpisovať, prečítaj si Sulíkov názor na vec (ktorý iba donedávna zdieľala aj SDKÚ).
-
KaptMichal
King
Ja sa zhodujem celkom so sulikom v tom, ze nieje velka sanca na to aby im pozicka pomohla. Bohuzial, tazko povedat aka je tam sanca ze by to Grecko zachranilo, kazdopadne pre SR ako aj pre celu Europu nebude dobre ak Grecko krachne...
To členovia každej strany, ktorá je teraz v parlamente...členovia SMERu by dokázali zaprieť aj vlastné matere
Každí vie ako to v Grécku skončí. Ja len nepochopím prečo to má zasiahnuť celú Eurozónu. Dobre máme spoločnú menu ale oni majú vlastnú fiškálnu politiku. Každí je posratí z ratingových agentúr, z tých agentúr , ktoré dávali "investičným balíčkom pred krízou poskladaných z hypoték, ktoré ľudia nikdy nedokážu splatiť" najvyššie možné hodnotenie, myslím že AAA+. Nikde som sa nedočítal ako nás to zasiahne, len všetci hovoria, že zasiahne. Spadne kurz €? Aj keby spadol o pár centov aspoň sa nám zlepší export. Vie mi niekto povedať ako by nás to zasiahlo? A o SMERe je zbytočné diskutovať, prirovnal by som ich k Rytmusovi, k tomu čo on predvádza na "hudobnej scéne".
Asi toľko, že kurz € nepadne o " pár centov". Pande na držku a to drasticky. Čo výrazne ovplyvní konkurencieschopnosť EU podnikov, čo môže dôjsť k ich zatváraniu. Ďalšia vec je, že keď Grécko skrachuje ich záväzky sa stanú nevymožiteľné, čo znamená že extrémne problémy budú mať banky ktoré im požičali. Grécko nikdy nemalo byť do eurozóny prijaté, nikdy nesplnilo také prísne podmienky na prijatie aké sme museli napríklad my. Prešlo prijatím v podstate podvodom. Ďalšia vec je, čo už s tým, keď tu ten problém je. Mali krachnúť už dávno, žiadna pomoc od eurozóny. Do teraz mi nie je jasné ako si mohli myslieť ty vysokoplatení ekonómovia že to je problém len likvidity. tá krajina už roky je insolventná ale nikto ako by to nevidel. Byť to na mne, nechám grécko zbankrotovať (čo bolo od začiatku jasné že sa stane, len si páni v nemecku a francúzku chránili svoje nezodpovedné banky), nechal by som ich vystúpiť z eurozóny. Ich mena by devalvovala a začali by byť gréci po dlhom čase konkurencieschopní. V súčastnosti do nich nalievame peniaze ktoré sa nikdy nazad nevrátia, ich škrty absolútne nebudú stačiť. Ani náhodou nesprivatizujú toľko koľko by potrebovali. A leniví rádoví Gréci radšej aby im došlo ako si žijú nad pomery pôjdu v desatisícoch do ulíc podpaľovať domy. Čo sa týka agentúr tak ich konaniu sa diva všetci. USA má najvyššiu známku a pri tom ich delí od bankrotu doslova pár dní ( aj ke´d to sa nestane), zatiaľ čo nelogicky znižujé reating portugalsku, írsku, talianku a pod., ktoré robia ozdravné opatrenia.
.. máme veľmi vzdelanú, rozhľadenú mladú generáciu, myslím, že nás s tými to ľuďmi čaká ružová budúcnosť.
hahaha
hahaha
-
master23
Light Professional
taka pikoska na odreagovanie.
akurat som cital na FB jednej kamaratky, predava melony na nejakej dedine pred Topolcanmi.
neviem ci viete, ale Fico je z Topolcian. tak teda, Fico zastavil pri stanku s melonmi, a pyta sa jej kade sa ide na Topolcany
prosim, nepytajte sa ma na detaily, a nezacnite polemizovat ci to je pravda (nemal GPS, vodica?? a podobne).
ja sa len s vami delim, to co ona napisala.
akurat som cital na FB jednej kamaratky, predava melony na nejakej dedine pred Topolcanmi.
neviem ci viete, ale Fico je z Topolcian. tak teda, Fico zastavil pri stanku s melonmi, a pyta sa jej kade sa ide na Topolcany
prosim, nepytajte sa ma na detaily, a nezacnite polemizovat ci to je pravda (nemal GPS, vodica?? a podobne).
ja sa len s vami delim, to co ona napisala.
to bola potom asi iba tvar a hlas podobny ficovi
mozno danu dedinu nepoznal, hladame senzacie tam kde nie su? 
-
Thassarian
Light Expert
192 stran kondenzovaneho hate-u 
-
seth82
Darca
To nie je o 'hate', to je o tom, čo ten Fico vystrája. A to som tu ešte nedal jeho nedávnu tlačovku, v ktorej sa totálne znemožnil.
meciar vvyuzival brutalnu silu a kazdy onom vedel ze je to spinava kur*a ... ale vtedy sa volilo medzi zlom a vatsim zlom ... fico ktory prisiel pouzival aj mozog aj silu ... a tak to dopadlo ... neviem co je horsie
ps. Sledujte ksichty tej pizdy a toho ekonomického experta smeru Kažimíra čo zlacnil plyn o 90% (neviem ako sa volal ten debil pred Počiatkom, Počiatek bol ešte uberdebil a Kažimírom to Smer proste zaklincoval, čo už príde po ňom? lol)