tak ja som tu na fore novy. Uz nejaku dobu sa zaujimam o programovanie, nejde mi o vytvaranie vlastneho webu, ide mi skor o vytvaranie skriptov v jazyku javascript...
Cital som uz vase forum, no je v tom na koniec trochu chaos a nedostal som odpoved na to co ma zaujima.
Takze, mam kamarata programatora, poradil mi ze ak sa chcem naucit programovat v javascript a ajax, tak musim najprv poznat velmi dobre html, css a aspon nieco z php...
Chcem sa spytat ci je to naozaj tak? Pozeral som skripty, aj na hru ktoru hram, ako napriklad:
javascript: if(document.getElementById("combined_table")){ $("#combined_table tr:gt(0)").each(function(){ if($(this).children("td:eq(19)").text() == "0"){ $(this).css("display","none"); } }); alert("Šlechtici byli vyfiltrováni."); } else{ alert("Script funguje jen na stránce náhledu 'Kombinované'."); }
no ziadne html ani css v tom neni... tak nerozumiem na co ho potrebujem...
Ak by ste mohli vysvetlite mi to, mozno mi to lepsie vysvetlite
Zaklady html ako take uz viem, aj css... ucil som sa zo stranky jakpsatweb.
No ak by ste mali premna nejaky tipi kde najst dobre stranky z ktorych sa mozem ucit budem moc rad...
Opakujem ide mi hlavne o vytvaranie skriptov, a neskor aj vytvaranie webov...
Dakujem, ak mate niekto skype bolo by to super, tam som castejsie a lepsie sa tam komunikuje
Diky
DreamTeam*