"Zato ja mám, ako študent stresy pomaly každý deň"

"A vôbec mi nerobí problém po obede niekde vybehnúť"
1) Ako student, mas stres ledatak zo zlej znamky. Ako pracujuci, mas stres z navalu roznych povinnosti, ktore treba ZODPOVEDNE riesit HNED, pripadne "vcera bolo neskoro" (ziadne take, ze za tyzden piseme pisomku, moj ty boze).
2) Ty si vybehnes poobede, ked prides o druhej domov zo skoly. Ja pridem domov vecer z prace a mozem sa ist ucit. Ano aj ja studujem. Popri zamestnani.
Nedovidis dalej, nez po spicku vlastneho nosa. Zijes vo vlastnom svete a ostatnych sa snazis presvedcit, ze je skutocny. Kazdy, kto ma ine nazory, hodnoty, postrehy, priority ci problemy nez ty, je pre teba divny. Nikdy som ta tu nevidel, zeby si si pripustil chybu, nedajboze aby si sa za nu aj ospravedlnil. Vzdy sa budes do krvi vadit o svojej pravde, aj ked je proti zdravemu rozumu.
Internetovy superhero. Som rad ze to bol tvoj posledny prispevok v tejto teme. Aj ked sa tak zrejme nikdy nedozviem odpoved na otazku - co ma fyzicka narocnost prace, spolocne so stresom?
Wake up! Tu na fore si sa uz mozno nadobro odpisal, no stale mas moznost sa zachranit. Utekaj od PC daleko prec a zacni novy zivot, kde okrem tvojich hodnot, budes uznavat aj hodnoty druhych.