Móda :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Móda :)

Príspevok od používateľa Janio »

Zaxman fyzicky pracuje ? A čo strúha ceruzky v kancelárii ? Nech začne naozaj niečo robiť (šport, posilka) a menej žrať a hneď bude v normále. Tu nejde to, že je chorý, ale o to, že mozog presvedčil, že je chorý a preto priberá :roll:

Je rozdiel medzi urasteným mužom a tučným... Obezita nikdy v móde nebola a čo viac je to dokonca aj choré.

Yos - si smiešny mal by si si prečítať viac príspevkov od Zaxmana. Z celého môjho vyjadrenia si našiel 2 chyby aj to z mojej nepozornosti ? Si frajer ;)

hughito - thx, aspoň jeden tvoj pozitívny príspevok na mňa...
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

To, ze nieco boli neznamena, ze s tym netreba hybat. Chapem, ze clovek nema chut, ale potom clovek nemoze cakat nic ine, len podobne bolesti kazdy den po praci. Na sebe spoznavam, ze odkedy cvicim, citim sa lepsie, vladzem viac a malokedy ma nieco boli.
Cele je to o voli, nehovorim, ze by ludia mali robit kulturistiku, ale taka ranna rozcvicka (aj keby bola poobedna, ci vecerna) bude vzdy robit cloveku len dobre.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Zaxman a čia je to chyba, že sa v práci narobí, ako kôň ? Zato ďakuj kapitalizmu, že človeka zderú z kože a ešte naňho nadávajú (ale to je téma sama o sebe...)

Linhe a pryja sú tu asi jediné normálne, pretože oni nevyhľadávajú výhovorky, ale cestu ako sa mať lepšie... Narozdiel od teba zaxman. "Som zničený" "Mám to v génoch" etc.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja keby stale zijem na Slovensku, tak asi tiez sedim na gauci pred telkou prevazne, vsak co ine ti ostava, ked ti za 3 roky ukradnu 3 bicykle :lol:
Inak vekovy priemer tohto fora je cca 18 rokov, tak nechapem reci typu: "tazko pracujuci, zivotom ubijani ludia, ktori potrebuju hlavne oddychovat, aby mohli zase vstat a ist dalej pracovat"
Vsak prevazna vacsina este studuje a co je najlepsi oddych na psychycku zataz? No predsa pohyb a cerstvy vzduch. Ja neviem co vas v tych skolach ucia :sneaky:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Janio, ty si este horuci kandidat na obcanak, takze ty niektore veci len sotva pochopis. Ked ti pomaly bude tahat k 30tke potom sem dojdi rozdavat rozumy.
Nemakam fyzicky, nejdem sa zodrat, ale mam sedave zamestnanie, po ktorom ked pridem domov, chcem obvykle pokoj. Neveril by si, ako aj zdravy clovek so sedavym zamestnanim a pripadne stresom, dokaze za pol roka narast! A ty si proste prides a zadres "schudni". U mna to este nie je nijako vazne, za par mesiacov sa z toho dostanem opat do normalu (uz na tom po troche pracujem), ale tiez nemam ten cas, ci chut sa tomu neustale venovat, mam aj ine starosti, ako prist zo skoly, hodit tasku za dvere, zapnut hojko, popikacovat trosku a tesit sa ako maly na zajtrajsiu hodinu telesnej vychovy, pripadne trening, ak sportujes aktivne.

Kazdy sme iny. Inakost medzi nami vsak vieme zrovnavat. Hovori sa tomu tolerancia, ty bezchrbtak :)

(a neda mi rypnut si do vycitania chyb - iste, kazdemu sa prihodi ze spravi chybu. Ale urobit 3 chyby vo vete, kde niekoho upozornujes na chyby, to je celkom sila :))
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

toto je snad prvykrat, ale som s Janiom, fakt neviem kto s tym prisiel a rozsiril tie blaboly, ale nadvaha a obezita sposobena vrodenymi faktormi tvori asi 2-5% obeznych a ti o sebe nemozu povedat ze su baculkovia, lebo s tym maju x inych problemov a obezita je to najmenej co ich trapi. Vyhovorky neobstoja (aby ste sa necitili dotknuti, tak sam mam nadvahu nejakych 8kil a viem ze by som nemusel keby som s tym daco robil)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Koci prosím ťa prestaň plieskať pi******! Väčšina fóra tu sú študenti + Sám píšeš, že nemakáš fyzicky z toho mi vyplýva, že máš stresy akurát tak zo šéfa, keď serieš na robotu... Zato ja mám, ako študent stresy pomaly každý deň (obzvlášť na konci roka) A vôbec mi nerobí problém po obede niekde vybehnúť... Tvoj problém je len v tom, že ti je lepšie nájsť výhovorku, ako niečo so sebou robiť (Ale to som tu písal už X krát a nebudem sa už k tomuto vyjadrovať)
Inak občiansky už dávno mám, a to či hodím tašku za dvere, alebo vyvaľujem šunky, ako ty si nechaj pre seba :roll: Ďakujem

BTW - Je veľmi zaujímavé, že na mne tu zase onanujú karma onanisti a urážajú má, aký som debil etc... Hlavne je, že to si nemyslím len ja :roll: Zaujímalo by ma, či K- dostali aj ostatní...
SRneC - Vážne toto je len prvý prípad ? Inak thx
Linnhe tiež ďakujem... :)
Môj posledný príspevok v tejto téme

:minus: Pinčo takú radosť ti nespravím :roll: Ak sa ti nechce žiť, tak prosím
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Tolerovat znamena respektovat ludi takych, aki su, mam kamosky, aj kamaratov, ktori nie su prave chudi, a tolerujem ich, aj ked viem, ze keby zmenili zivotospravu, ludia by ich nemali zaskatulkovanych ako tych tucnejsich. Pritom ich povahy milujem, ti ludia mozu byt akikolvek najsamfasa, ale viem, ze ak "nemaju cas", alebo "su unaveni z prace", tak su to len vyhovorky. Nehovorim, ked je clovek raz za cas unaveny z prace, tak sa vyhovara, lenze 5 dni v tyzdni? A co vikendy? Cvicit sa da aj dva-trikrat do tyzdna a udrziavat si aku-taku formu.

Sedavu pracu ma teraz vacsina mladych ludi, ktori sa zamestnaju a napriek tomu vela z nich cvici a nie su obezni, ako je mozne, ze oni cas aj chut maju? A mam take silne tusenie, ze starosti maju tiez.

A Janio, K- som zatial nedostala, ale uvidime, mozno im nebudes stacit len ty :salala:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

"Zato ja mám, ako študent stresy pomaly každý deň" :D
"A vôbec mi nerobí problém po obede niekde vybehnúť" :D

1) Ako student, mas stres ledatak zo zlej znamky. Ako pracujuci, mas stres z navalu roznych povinnosti, ktore treba ZODPOVEDNE riesit HNED, pripadne "vcera bolo neskoro" (ziadne take, ze za tyzden piseme pisomku, moj ty boze).
2) Ty si vybehnes poobede, ked prides o druhej domov zo skoly. Ja pridem domov vecer z prace a mozem sa ist ucit. Ano aj ja studujem. Popri zamestnani.

Nedovidis dalej, nez po spicku vlastneho nosa. Zijes vo vlastnom svete a ostatnych sa snazis presvedcit, ze je skutocny. Kazdy, kto ma ine nazory, hodnoty, postrehy, priority ci problemy nez ty, je pre teba divny. Nikdy som ta tu nevidel, zeby si si pripustil chybu, nedajboze aby si sa za nu aj ospravedlnil. Vzdy sa budes do krvi vadit o svojej pravde, aj ked je proti zdravemu rozumu.

Internetovy superhero. Som rad ze to bol tvoj posledny prispevok v tejto teme. Aj ked sa tak zrejme nikdy nedozviem odpoved na otazku - co ma fyzicka narocnost prace, spolocne so stresom?

Wake up! Tu na fore si sa uz mozno nadobro odpisal, no stale mas moznost sa zachranit. Utekaj od PC daleko prec a zacni novy zivot, kde okrem tvojich hodnot, budes uznavat aj hodnoty druhych.
Napísať odpoveď