Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
a preco by si mal ist 3 mesiace bez doplnkov? sak kludne potiahni dalsi gainer..
Kúp si nejaký proteín a cvič ďalej.
normalne sa cudujem, ake srackove produkty ludia do seba sypu a veria tomu, ze to obsahuje presne to co je napisane na tube.
pritom len 10 znaciek na svete je skutocne takych, ktore dodrzuju proces vyroby a prechadzaju lab. testmi.
pritom len 10 znaciek na svete je skutocne takych, ktore dodrzuju proces vyroby a prechadzaju lab. testmi.
Filipito - Ty si mozes dovolit po kazdom treningu 2 bagety s benzinky? musis byyt pri peniazoch,ja si teraz hladam pracu a na taketo bonusy ja nemam peniaze
ja mam stastie ale to ze mam posilku doma,takze ked nemam protak abo gainer tak si dam hned po treningu piskoty s mliekom,dam granko,banan alebo jahody a lahoda ...
Gogo - Pochopili ...
Gogo - Pochopili ...
Pouč nás.ventilare napísal:normalne sa cudujem, ake srackove produkty ludia do seba sypu a veria tomu, ze to obsahuje presne to co je napisane na tube.
predávaju ich v kauflande a jedna stojí 60 centy.SonyPeto napísal:Filipito - Ty si mozes dovolit po kazdom treningu 2 bagety s benzinky? musis byyt pri peniazoch,ja si teraz hladam pracu a na taketo bonusy ja nemam peniazeja mam stastie ale to ze mam posilku doma,takze ked nemam protak abo gainer tak si dam hned po treningu piskoty s mliekom,dam granko,banan alebo jahody a lahoda ...
Gogo - Pochopili ...
ventilare, tipnem si, sú to presne tie ktoré maš ty doma
U nas v Kauflande ked maju vypredaje,teda tesne pred skoncenim zaruky su naozaj tie bagety po 50-60 centovFilipito napísal: predávaju ich v kauflande a jedna stojí 60 centy.
ventilare, tipnem si, sú to presne tie ktoré maš ty doma
u nás ich majú za normálne takú cenu myslím 4 druhy, sú tam aj neaké čierne a celozrné ale tie stoje 1,39
Tak ale takéto veci by ste mali jesť z núdze, to nie je žiadny zázrak.
Je to lepšie ako nič, ale nemá to od toho nič veľmi ďaleko. 
dochádzam do posilky keďže som z dediny čiže nemám ju po blízku, preto nemôžem jesť niečo lepšie 
Však a niečo dopredu pripraviť a zobrať si ? Nad tým si nerozmýšľal ?
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Caute, chcem sa spytat: po cviceni mozem jest aj bravcove rezne? Ci to musi byt len kuracacie maso? Alebo je to uplne jedno?
Dik..
Dik..
po pravde som nad tým vôbec nerozmýšľal, čo presnejšie si mal na mysli?hughito napísal:Však a niečo dopredu pripraviť a zobrať si ? Nad tým si nerozmýšľal ?
Tak neviem ako to presne máš, aký čas dochádzaš, koľko prípadne čakáš niekde na zastávke atď. Ide proste o to, že ak by si mal čas, tak si proste niečo zoberieš zo sebou z domu a je.
Ja si myslim ze najlepsie je si dat gainerik na bare vo fitku este,cestou domov si dat tu bagetu a ked prides domov tak teplu stravu,daku kuracinku s ryzou alebo maso dake,najlepsie hovadzinu 
gainerik na bare dpč a za mesiac predám obličku aby som to mal z čoho platiť...
Ja som napisal ze najlepsie by bolo , lenzeeee ruku na srdce a ozaj ako ty tu vravis,kolki si to mozme dovolitColdRain napísal:gainerik na bare dpč a za mesiac predám obličku aby som to mal z čoho platiť...
Ked si da tesne po cviceni protak s maltou, tak na hodinu mu to stacit bude.
Predpokladam, ze nedochadza do posilky viac, ako hodinu. Po 45 minutach, potazmo hodine si da cecky s ryzou, pripadne iny bielkovinovo-sacharidovy srot a je zahojeny. Bagety a podobne veci by som ja osobne vynechal - aspon teda tie kupovane.
Predpokladam, ze nedochadza do posilky viac, ako hodinu. Po 45 minutach, potazmo hodine si da cecky s ryzou, pripadne iny bielkovinovo-sacharidovy srot a je zahojeny. Bagety a podobne veci by som ja osobne vynechal - aspon teda tie kupovane.
Však jasné, proteín s maltou je ideálny, neviem, či dotyčný nemá alebo čo vlastne rieši. Na hodku to stačí.