Lichôtky
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lichôtky
Presnejsie to musi dievca povedat v style "Ty si ale mocny" aby to malo ten pravy efekt 
Lichotky maju byt predovsetkym imprivizacne. Vopred pripravene su len paradou klise nad klise. Povedat "Ty si ale krasna." dokaze kazdy idiot, no len skutocny fajnsmeker dokaz pretavit prakticky cokolvek v lichotku.
lumir, nezahovaraj. uz vieme, co ti imponuje na tvojej polovickelumir napísal:a nejedna?
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2011, 23:48)
no ved jasne, nejde o frazu ako taku.. len jednoducho povazujem niektore veci proste za jasne, preto nevidim dovod ich spominat (napr. ked ma chalan super telo, lebo chodi do posilky..ma predsa zrkadloTerepin napísal:Lichotky maju byt predovsetkym imprivizacne. Vopred pripravene su len paradou klise nad klise. Povedat "Ty si ale krasna." dokaze kazdy idiot, no len skutocny fajnsmeker dokaz pretavit prakticky cokolvek v lichotku.
mne osobne pochvala vyzoru az tak neimponuje, skor docenenie vlastnosti/ schopnosti.
-
Janio
Zablokovaný
Veď to je cele irelevantné
100 ľudí 100 chutí... Keď viem hrať skvelé šach, tak ma poteší ak mi niekto povie, že to viem perfektne hrať - zbytočne mi bude vravieť, aký som pekný a hento tamto, ak ma to nezaujíma.
Napr. Kathleen sama si napísala, že pochvala výzoru ti až tak neimponuje a niekomu práve to áno. Takže myslím, žeby bolo treba spoznať človeka a potom už budeš vedieť čo chce počuť a v istej situácií mu to povieš.
Srnec:
Napr. Kathleen sama si napísala, že pochvala výzoru ti až tak neimponuje a niekomu práve to áno. Takže myslím, žeby bolo treba spoznať človeka a potom už budeš vedieť čo chce počuť a v istej situácií mu to povieš.
Srnec:
No, osobne mne by to vadilo, ak by to vravela pred ľudmi, aj keby to mala byť len nejaká maličkosť... Myslím, že ostatných je do mňa nič a nikto iný nemusí vedieť, aký som podľa danej slečny etccim viac ludi okolo tym lepsie nie chlopi?
Tak to nie si jediná. Ja o prosté skonštatovanie o výzore a iných zrejmých veciach tiež nestojím. Personifikácia, prirovnanie, metafora, dvojitý zmysel, skrytý zmysel a iné slovné hrátky - to je to, čo robí lichôtky lichôtkami.kathleen napísal://autoeditácia príspevku (16 Máj 2011, 23:48)
no ved jasne, nejde o frazu ako taku.. len jednoducho povazujem niektore veci proste za jasne, preto nevidim dovod ich spominat (napr. ked ma chalan super telo, lebo chodi do posilky..ma predsa zrkadlo) tak preto sa pytam, ze na com chalanom/muzom najviac zalezi.
mne osobne pochvala vyzoru az tak neimponuje, skor docenenie vlastnosti/ schopnosti.
kathleen.. na prvom otukavani staci, ked sa budes smiat jeho vtipom 
Ja nemam rada lichotky na vyzor kvoli tomu,ze v tej oblasti sa mne neda moc lichotit.Kazdy ,kto tak ucini,klame! 
-
Janio
Zablokovaný
InsomNIA to je tiež blud...
Neznamená, že keď povie aká si pekná tak klame. Jemu sa práve môže páčiť na tebe tá vec, ktorá tebe nie. Preto, ak sa o teba zaujíma tak je jasné, že sa mu páčiš a lichôtka na výzor je na mieste 
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Ja si rada vypocujem lichotku o mojich vnutornych vlastnostiach ale klamala by som leby som tvrdila ze ma nepotesi ze mi niekto pochvali aj vyzor:) myslim ze kazda zena je natom tak. V kazdom pripade by lichotok nemalo byt vela lebo potom to posobi dotieravo, teda aspon pre mna:)
Asi najhorsiu lichotku aku som dostala bola ze aka som pekna, seherezada moze ist do .... Tak to bolo fakt moc:)
Potom su uz lepsie oci vlasy atd..ale malo by to byt podane v spravnom momente
Asi najhorsiu lichotku aku som dostala bola ze aka som pekna, seherezada moze ist do .... Tak to bolo fakt moc:)
Potom su uz lepsie oci vlasy atd..ale malo by to byt podane v spravnom momente
Janio: Tento aspekt neviem vobec objektivne zhodnotit.Neviem sa povzniest nad svoju vizáž
NGA:Seherezada sa mi paci.
NGA:Seherezada sa mi paci.
Raz mi jeden muž povedal že mám oči ako vyplašená srnka... Nevedela som ako sa v tej chvíli zachovať, a vlastne dodnes mi nepovedal ako to myslel... 
tomu sa vravi nevydareny kompliment. v tej chvili mu to prislo originalne, nic na tom, ze to ma nulovu vypovednu hodnotu
alebo chcel pocut, ze on ma pohlad ako odvazny polovnik

Chlap podla mna dava najavo casto sam, v com chce dostat kompliment, napriklad ten moj mi stale ukazuje, co nove si namontoval v aute a podobne.
kathleen: Co si pisala s tou posilkou, ze sa moze kuknut do zrkadla, tak sa mi zda, ze ked sa chlap (vlastne aj zena) o cokolvek usiluje, a nieco sa mu podari, tak je rad, ak to uznaju aj ostatni. Ved kolkokrat uznaju ostatni aj to, co my v zrkadle nevidime
kathleen: Co si pisala s tou posilkou, ze sa moze kuknut do zrkadla, tak sa mi zda, ze ked sa chlap (vlastne aj zena) o cokolvek usiluje, a nieco sa mu podari, tak je rad, ak to uznaju aj ostatni. Ved kolkokrat uznaju ostatni aj to, co my v zrkadle nevidime
-
Patriciess
Novice
Neviem mne osobne dokážu lichôtky viac-menej skor odradiť.. Odradia ma najma take, ktore su len pre svoj zmysel ani nie take uprimne, ale take, ze si chces ziskat niekoho priazen
to mi pride uz miestami ako manipulacia
no a potom pozeram na cloveka skrz nejake zrkadlo, ze preco mi to vlastne vravi
, co chce tym dosiahnut. Nepride mi to moc uprimne, skor mi to pride tak, ze namiesto toho aby som ho zacala mat rada kvoli nejakym kvalitam osobnostnym, zacnem ho mat rada len preto, ze mi zvysuje ego xD a Vtedy sa uz citim ako idiot ja xD Lepsie sa citim, ked ma dokaze clovek vnimat a zhodnotit a to je aj s pozitivnymi vecami ale aj s negativnymi.To ani nie je lichotka ale niake zhodnotenie, co sa ti na tom cloveku skutocne paci , ako ho vnimas a citis. Myslim si, ze to je ten spravny namiesany element, povedat to co si si uprimne myslis a vtedy nemusis rozmyslat nad tym, co jej ja poviem aby som ju domotal, ale povies co ta na tom cloveku interesuje. Toto viem celkom odhadnut, lebo z takej podanej vety inteligentny a nie moc naivny clovek dokaze vycitit uprimnost a dokaze rozumne zhodnotit, ci ho ten clovek oblbuje a vravi mu len otrepanu lichotku, alebo ci to uz naozaj ako niak tej pravej prezivanej situacii dotyka .
tzv ludia, ktori davaju radi lichotky su pre mna skor odstrasujuci pripad
Ale z tvojho uvadzacieho prispevku sa mi skor zdá, že ide ti o to, len ako dostať nejakú babu len tak namotať a
nič vážne s nou neriešiť
tzv
myslím , že na také priemerné baby ako ty hladáš stačí tie klasické, ktoré tu už padli
ale vyššie méty tam sa už ide do úprimnosti alebo do vyšších presvedčovacích taktik
skus knihu manipulace
mysli xD
Ale keď sme už pri takých lichôtkach na vyšších métach, REŠPEKTOM nič nepokazíte
tzv ludia, ktori davaju radi lichotky su pre mna skor odstrasujuci pripad
Ale z tvojho uvadzacieho prispevku sa mi skor zdá, že ide ti o to, len ako dostať nejakú babu len tak namotať a
nič vážne s nou neriešiť
Ale keď sme už pri takých lichôtkach na vyšších métach, REŠPEKTOM nič nepokazíte
-
nico :)
Medium Expert
Kamarat mal minule strasny uspech s hlaskou "Tvoja pritomnost ma naplna tak, ze uz sa do mna nezmesti ani hovno..." 
presne tak, preto obdivujem chalanov, ktori mi daju (podvedomy) dovod, aby som im lichotila, resp. vyzdvihla nejaku ich vlastnost. to ich vlastne obdivujem na druhuMyslim si, ze to je ten spravny namiesany element, povedat to co si si uprimne myslis a vtedy nemusis rozmyslat nad tym, co jej ja poviem aby som ju domotal, ale povies co ta na tom cloveku interesuje.