Mam taky problem, konkretne so skolou a to sa prenasa aj ku nam domov. Studujem na vysokej skole - som v prvom rocniku. Problem spociva v tomto, ze toto je uz moj druhy pokus s vysokou skolou. Predtim rok som skoncil uz po zimnom semestri - proste neslo mi to tam. No chcel som uz ist potom si hladat robotu a tim padom skoncit so studiom (no toto by mi istotne nepreslo u rodicov). No rodicia tlacili na mna a nakonec ma dotlacili do skoly opat. No tu som spravil asi aj tu chybu ze som si opat zvolil ten moj isty odbor - Technicku skolu. No prvy semester som ako tak pretrapil sa a spravil som ho az na matematiku I. V tomto semestri mi nic proste nevychadza a rodicia to nevedia pochopit. Nemam spravene 4 zapocty z najhlavnejsich predmetov a = konec studia. Som s tim viac menej zmiereny a pripraveny uz na iny zivot nez zivot studenta....aj ked to bude isto tazke. A musim im klamat ze chodim na skusky. Mrzi ma to strasne a tazko sa im viem pozuret do oci, ae nastastie som na intraku tak som snimi raz do 2 tyzdnov ale aj tak je to hnusny pocit ked im musim zaklamat ze idem na skusku, na ktoru voec nemam zapocet.
Len jedna sa mi o to, ako to vysvetlit rodicom, ktory uz teraz viem ze to nepochopia a bude to len obdobie hadok a vycitania mi roznych veci
Proste zhrniem to: Neviem co mam robit, ci nadalej klamat a udrzovat rodicov v tom ze chodim do skoly/na skusky a po skuskovom povedat ze som nespravil skolu? ALebo to teraz na nich vybalit a povedat ze som sa na skolu vykaslal. A da sa nejhako rozumne vysvetlit rodicom, ktory vas nutili do skoly a vam sa ju nepodarilo spravit ze proste to neslo? Ak mate niekto s tim skusenosti napiste mi. Lebo citim sa fakt hrozne