Tam daj hore akcie>napalit obraz>povyberaj moznosti>v BIOSe nastav Boot z CD>a musí ti to ísť ako po masle
Windows 7
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
Re: Windows 7
Skús si stiahnúť Infra recorder.
Tam daj hore akcie>napalit obraz>povyberaj moznosti>v BIOSe nastav Boot z CD>a musí ti to ísť ako po masle
Ahojte
poprosil by som Vás o radu:
Na internete som si našiel skin Windows 8, tému ako v poho nahodím, ale mám problém s tým explorerom...
Ako ho tam prosím nahodiť??
Ak by sa dalo poprosil by som o video. Vopred Ďakujem
Na internete som si našiel skin Windows 8, tému ako v poho nahodím, ale mám problém s tým explorerom...
Ako ho tam prosím nahodiť??
Ak by sa dalo poprosil by som o video. Vopred Ďakujem
Posečkaj cca 1,5 roka, pracuje sa usilovne na ňom. Keď, tak oslov autorský tým, že si netrpezlivý.
http://www.windows8.sk/
Z microsoftu náhodne unikol dátum vydania Windows 8
Microsoft je dosť úzkostlivý keď sa jedná o dátum vydania ďalšej verzie Windows, doteraz známej ako Windows 8. Mnohí odborníci predpovedali, že Windows 8 bude vydaný do troch rokov od vydania Windows 7, čo by znamenalo uvoľnenie na najdôležitejšie trhy v poslednom štvrťroku 2012.
http://www.windows8.sk/
Z microsoftu náhodne unikol dátum vydania Windows 8
Microsoft je dosť úzkostlivý keď sa jedná o dátum vydania ďalšej verzie Windows, doteraz známej ako Windows 8. Mnohí odborníci predpovedali, že Windows 8 bude vydaný do troch rokov od vydania Windows 7, čo by znamenalo uvoľnenie na najdôležitejšie trhy v poslednom štvrťroku 2012.
Ahojte, chcem sa opýtať pomože mi 8GB ram keď som doteraz mal iba 6Gb???
Ako v čom myslíš konkretné? lebo si v téme windows7 a nanu stači gigová
a možno by si ju rozbehal aj na 512 ramke
No mal som Windows 7 Ultimate x64 bit a mal som 6 GB ram...
a chcem vedet či zbadám dáky rozdiel keď budem mať 8GB... (ako rýchlosť)
a chcem vedet či zbadám dáky rozdiel keď budem mať 8GB... (ako rýchlosť)
načo to používaš comp? tipujem, že hry,net a pod? tebe by úplne stačilo 4 gb RAM 
ako fakt pokiaľ nerobíš neviem aké hókusy pókusy s náročnými aplikáciami tak ti to je fakt na nič...
z 6 na 8 podlamňa nebude žiadny citelný rozdiel...
OT: na Noťasy win7 x64 mám len 4gb ram a nikdy som nevyužil viac ako 2-2,5GB a to robím vždy dosť vecí naraz... (momentálne má využitých len 1,7gb
)
ako fakt pokiaľ nerobíš neviem aké hókusy pókusy s náročnými aplikáciami tak ti to je fakt na nič...
z 6 na 8 podlamňa nebude žiadny citelný rozdiel...
OT: na Noťasy win7 x64 mám len 4gb ram a nikdy som nevyužil viac ako 2-2,5GB a to robím vždy dosť vecí naraz... (momentálne má využitých len 1,7gb
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim,
Vistalizatorom som si dal na Windows 7 slovencinu, vsetko ide, no na niektorych strankach mi automaticky pise po nemecky
Neda sa nejako tym strankam povedat, ze mam Windows po slovensky?
Dik.
Vistalizatorom som si dal na Windows 7 slovencinu, vsetko ide, no na niektorych strankach mi automaticky pise po nemecky
Dik.
ja neviem čo tak stiahnuť slovenčinu cez windows update ? či to má len ultimate?
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Windows 7
Ano, ja mam Home premium
Ja mám Windows XP verzia 2002 SP2 a AMD Phenom(tm) 8650, Triple-Core Processor, 2.30GHz, 3,25 GB pamäte RAM. Rozchodil by môj PC Windows 7 32 alebo 64bit verziu?
No 32bt určite, ale koli ramkam asi 64 nedavaj
a kde stiahnut win 7 32 bit ultimate?
stiahnuť? to sa kupuje môj zlatý
si na zlej adrese 
na dobrej adrese staci 10 min a uz je aj nainstalovany
adresu máš zle, lebo warez sa tu nevedie. máš to v pravidlách... kde si si zohnal je tvoja vecmilos2670 napísal:
na dobrej adrese staci 10 min a uz je aj nainstalovany
Dokumenty ktore som si z winxp dal na usb kluč a dal ich na win7. Otvoril v programe wordpad ale namiesto normalnich pismen mi zobrazuje nejake znaky.
a tie dokumenty boli čo? .txt .doc .docx?
.doc