demokracia nie je totalita vacsiny, ktora roznych skupinam ludi zakazuje a odnima prava, zaroven ine skupiny otvorene zvyhodnuje...cize otvorene diskriminuje a to bez akychkolvek relevantnych vedeckych dokazov...
pokial viem v nasom state by mali byt vsetci obcania rovni a mat rovnake prava a povinnosti nie ??? ...tak ako je potom mozne, ze nielenze uplatnujes postup "nas je viac, tak drzte huby a riadte sa podla toho co si my myslime, aj ked nemame objektivne dokazy ze mame pravdu"...a ty dokonca s tym postupom este aj suhlasis

...si mozno raz na mna spomenies, ked aj ty budes v niecom minorita a niekto na teba pojde s rydzo totalitnym argumentom "nas je viac, tak drz hubu, lebo sme to my povedali a my si to myslime a ked sa ti nepaci, tak sa zo svojej rodnej krajiny odstahuj"...
homosexuali su jedina mensina, ktora ziada maximalne zrovnopravnenie...Slovensko je plne paradoxov alebo poriadnej debility, ked na minoritu ktora ziada rovnost uplatnujete totalitne pricipy a zaroven na ine slovenske minority, ktore sa otvorene chcu postavit nad vacsinovu spolocnost a otvorene vacsinovu spolocnost zneuzivaju a nicia, tak proti nim nerobite nic a drzite dalej huby

Slovensko, krajina zazrakov...
a pytate sa preco sa ja nepostavim voci neprisposobivym Romom ? ved predsa nie som Rom...preco? no pretoze mi je z tejto krajiny a ludi, ktori tu ziju dost na grc...tato krajina ma v nicom nepodporuje, nic mi neposkytuje a este mi berie aj to malo, co dava ostatnym...a ludia mi hovoria, ze ked sa mi to nepaci, tak mam drzat hubu alebo sa odstahovat...a potom sa cudujete, ze tolko ludi sikovnych zo Slovenska odchadza a ze sme v takych srackach...samozrejme, ked rovnost a spravodlivost su pre Slovakov utopisticke, nesplnitelne idealy...