Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
-
javatar
Hardcore addict
Re: Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
tie kosher od imperatora su udajne prave ovocne destilaty - cca 14€/0,7l ale chutia velmi v pohode
pil som tuto http://imperator.sk/imperator-slivovica-kosher/ ale maju aj hrusku a cosi este...
pil som tuto http://imperator.sk/imperator-slivovica-kosher/ ale maju aj hrusku a cosi este...
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fuha, ved to uz je v cene Jamesona, Tatranskeho 52-jky... tak teraz neviem ci je to iba predrazene, alebo to ma naozaj taku hodnotu 
-
kukiak
Addict
Tak si skus porovnat, ci je drahsie zriedit lieh s vodou,cukrom,aromou a dat naspodok kusok ovocia alebo mat sud kvasu, ktory kvasi niekolko tyzdnov a potom to z toho vydestilujes.
A v neposlednom rade ide o chuť. Destilát je úplne o niečom inom ako liehovina.
Môj najobľubenejší alkohol je asi Captain Morgan Original Spiced Gold. Ešte by som chcel vyskúšať čierny Jamaican Black od Morgana
A potom Absolut Vodka, ale nie všetky druhy.
pozeral som na jednu flasu spisskej slivky a zlozenie je tam: pravy destilat, etanol, slivkovy extrakt, cukor. potom je ten alkohol co? destilat zmiesany s liehom alebo co?
na prvom mieste Finlandia, potom absolutka, jack daniels a strasne sa tesim na cpt morgana prave ten jamaican black co som dostal
-
Andreso
Medium Professional
Ja mám rád tiež Finlandiu Cranberry alebo Grapefruit, potom bodne všetko karpatské(horké,brandy), pivo pijem najčastejšie Staroprameň a aj som si naň zvykol 
absinth
) 
-
Masaker
Medium Professional
Všetky VODKY
ked kupujem ja tak niečo lepšie ... absoluth , finlandia ...ale nepohrdnem ani nad klasikou:D nicolaus , tá s tou guličkou v hrdle:)
Tak ja som pred par mesiacmi prišiel konečne na chut borovičke (viem hanba mi ) ale ten Napoleon... to je hnusoba a ani toho moc popit nevydrzim ale raz nad nim vyhram 
Tvrdý alkohol nieje pre mňa...čiže tvrdý alkohol žiaden.. Keďže máme vinohrad a otec je vinár, tak neostáva mi nič iné napísať že mám rada biele vínko... Najradšej mám Tramín červený (je to biele víno, aj keď názov by hovoril opak), bobuľový zber, alebo ľadové víno to sú také mňamky...
Najlepšie vínko čo som pila bol určite 5- putňový Tokaj... správna teplota okolo 6 - 8°C , môže byť
Najlepšie vínko čo som pila bol určite 5- putňový Tokaj... správna teplota okolo 6 - 8°C , môže byť
-
Kok
Light Professional
asi havanka, obcas z tmavsieho Jack, bezne si vsak dam zopar orosenych
Becherovka 
ale v podstate mi to je jedno, pokiaľ to nieje whisky a domáca "zo všetkého čo popadalo"...
ale v podstate mi to je jedno, pokiaľ to nieje whisky a domáca "zo všetkého čo popadalo"...
-
cORP.
Addict
najlepsi chlast na svete - BOROVICKA !!!
no mam rad aj vodku ,ovocie uz nemozem .....
vino nepijem kedze neviem preco na mna vplyva horsie ako tvrdy alkohol
vino nepijem kedze neviem preco na mna vplyva horsie ako tvrdy alkohol
Už také 2 roky je to borovička 
-
Silmer
Darca
Cross napísal:Môj najobľubenejší alkohol je asi Captain Morgan Original Spiced Gold. Ešte by som chcel vyskúšať čierny Jamaican Black od Morgana![]()
A potom Absolut Vodka, ale nie všetky druhy.
Heeej sak ty si mi ukradol avatar, zmen si ho please!!!
a aby som nebol OT,
osobne mam najradsej finlandiu, stolichnayu vodku
a samozrejme pivooo
Ty poznas niekoho u koho je to naopak? Odmala mi stary otec vstepoval, ze : " po pou litri paleniho ta nohe budu posluchat, ale po litri a pou vina .... "cORP. napísal:vino nepijem kedze neviem preco na mna vplyva horsie ako tvrdy alkohol
Nechcem sa chváliť, ale u mňa je to asi naopak. Skôr znesiem viac vína ako pálenky. Minule som vypil možno aj desať dvojdecových pohárov bieleho vína a nebolo mi skoro nič. Ani nie že nič, ale boli to také iné stavy ako pri tvrdom. Keď pijem tvrdé a vypijem ho už veľa, teda viac ako je moja norma a to sa ovládať viem viac ako dosť, tak sa mi točí hlava, neviem správne artikulovať atď. Kdežto, keď pijem víno, tak mi je dobre, nie je mi ťažko, netočí sa mi hlava, viem rozprávať, ale cítim, že som opitý, ale tak príjemne opitý, s dobrou náladou.
tak ide aj o to ake to je vino, kolko ma voltov, teplota prostredia/vina + cas, ale mozem povedat aj ja ze opilost z vina podchyti cloveka v kazdej sfere existencie na rozdiel od tvrdeho
tvrde je taky cieleny kolaps, vino komplexny s pomalym ale o to silnejsim ucinkom... a opica z litra a pol je podla mna horsia ako z 0,5 -0,7 dcl vodky.