iOffer
Re: iOffer
a? pokiaľ mu ukážem faktúru z banky že som za to zaplatil 40 usd tak si môže aj ... ja sa smejem ako sa niektorý ľudia boja. Tiež som mal na colnici šiltovky ktoré mali hodnotu cez 200€ a všetko sa vyriešilo
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mňa si colníci pekne privyrábajú z vecami aj peniazmi
Na ľudoch ako vraví Filipito čo sa zľaknú a neriešia to 
Tvoj kamarat je nesvojpravny debil.Rad8) napísal:Práve dnes som poradil kamarátovi iOffer (hoci som z tade nikdy nič nekúpil), a on (už mi to raz hovoril, len som nevedel, že práve z tadeto) : Po otázke, že či vie, že koľko stojí LV odpovedal Potom čo niečo rozprávali o tom, že to môžu poslať právnikom LV a že oni dokážu, že sú to fake-y, že vždy to dokázali,...BLAH BLAH...potom zaplatíte 3300€...BLAH BLAH...to vzdal a povedal: " A zložil. Dnes som sa na tom z chuti po druhý krát zasmial.
-
Alex481991
Medium Star
možno si za tento môj názor vyslúžim aj par
budiš (dúfam že dotyčný sa aspoň podpíše a uvedie plnohodnotný komentár že prečo) . Trošku sa zastanem Filipita aj ked na jednej strane taktiež zastávam názor že prezentovať sa z niečim na čo nemám je trošku divne žiaľ na druhej strane každý musí uznať že žijeme v dobe v ktorej sa veľký dôraz kladie na prvý dojem. A teraz nehovorím o správaní alebo o spôsoboch, to je ina kapitola, hovorím skôr o tom obliekaní. V súčastnosti aj keď je to poľutovania hodne, človeka prezentuje značka a to už je jedno či sa pohybuje vo "vyššej" spoločnosti alebo medzi bežnými "smrteľníkmi". A keďže nie každý na to ma pomáha si ako sa len dá a úprimne nevidím natom nič zle a ani nič opovrhnutia hodné. Ďalšia vec je, že poznám x ludi ktorý aj máju nato ale povedzme si úprimne 500 e sa dá využit oveľa lepšie ako za šatku LV ale avšak keďže ich politika, zamestnanie, spoločnosť si to vyžaduje siahajú po podobných "fake-och". No a dalši dôvod, ako je napríklad môj prípad. Rád sa pochválim značkou ale jednoducho keď si niečo kupujem viem že to budem mat na sebe tak maximálne dvakrát, trikrát potom mi to zostane v skrini kde na to bude padať iba prach, ešte si to maximálne dvakrát zoberie brat na seba a potom to zasa je bud odložené na povale alebo venované do útulkov a podobne. Nehovorím mam aj origináli ale jednoducho sú to veci pri ktorých platím najme za kvalitu ako napríklad hodinky. Jednoducho je mi smiešne vyhodiť za nejaké armani nohavice 300e keď ich budem mat tak dvakrát na sebe ako tie ktoré kúpim za 25 medzi ktorými jednoducho rozdiel nenájdete. Dúfam že som sa nedotkol nikoho, len mi trošku prišli smiešne niektoré reakcie na Filipita.
a aby som nebol ot s iOffer nemám skúsenosti ale par známych už stadiaľ objednávali a nepočul som žiadne sťažnosti
a aby som nebol ot s iOffer nemám skúsenosti ale par známych už stadiaľ objednávali a nepočul som žiadne sťažnosti
Alex je to tvoj nazor ok. Ale vsak prave hodinky kupoval, aby bol jeho tato tiez cool 
iOffer
Osobne ja to viem rozoznať. Takú šatku asi nie ale čo je vyrobené z "kože" ako opasok alebo kabelka sa dajú rozoznať na prvý pohľad. A súhlasím, že je to úbohe. Nosím to, na čo mám.Filipito napísal:a pre boha to myslim vážne, ak na prvý pohľad rozoznáš toto od originálu si pán, išiel by som kolo teba a určite by si to na prvý pohľad nerozoznal
A k téme kamarát si objednával tričká Hollister a Abercrombie & Fitch. Na nich nevidím, že by to bol fake. Ale objednal si aj okuliare Ray Ban a Carrera a na nich je to dosť vidno ale až keď si ich zoberiem do ruky, z diaľky nie.
A fake hodinky mám aj doma ale ako suvenír z dovolenky v Bangkoku ale ani raz som ich nemal vonku. Vždy sa rád zasmejem na chudákovi s Brietlingami.
Filipito napísal:Deadlus ano ja neviem ale prides mi ako strasny kkt. foter si ich vybral sam ja som ich vyplatil ty hlava vypatlana hlupa
Ano ty nevies, presne tak, a aj preto ti to tu uz par ludi napisalo ze si KKT a ze je to ubohe, a ja sa k nim pripajam. Ale ty to stale nechapes, lebo si lacný pózer, alebo looser ? No si ta viem zivo predstavit, teba aj tvojich blizkych , polovica Breitlingy na rukach, a ides ze
A tvoja perla, ze Rasdej nejaku znacku ako ziadnu
prispevok som radsej upravil, kedze sem chodia aj mladsi
-
Hotwire
Addict
ty by si si kupil aj cinsku napodobeninu ferrari s motorom 1.2 HTP, sak co budes vacsi macher neee
-
kukiak
Addict
Ja by som s takymi vecami do spolocnosti ludi, ktory ma poznaju jednoducho nesiel. Vedia na akej urovni som, ze nie som milionar a vtedy cele LV fakesracky vyjdu maximalne trapne, smiesne a bol by som vysmiaty, az by sa mi cervenalo za usami. Toto by spravil kazdy normalny clovek. Ak s tym este kamaratov ohuris, tak potom si o tom myslim svoje
. Nevadi, z toho sa vyrastie.
tak to musím tiež z ioffer objednaťSchYzo napísal:ty by si si kupil aj cinsku napodobeninu ferrari s motorom 1.2 HTP, sak co budes vacsi macher neee
len musím nájsť niekého overeného predajcu.
btw to len ja si všímam toľko ľudí čo majú fejky a nikomu to nevadí? len pár uživateľom na fóre?
-
Hotwire
Addict
mne to nevadi, ty budes vyzerat jak saso, nie ja 
-
kukiak
Addict
Nenosia, lebo sa nepohybujem v takej spolocnosti bohatsich a budem sa opakovat, ak to niekto zo strednej vrstvy nosi, tak si o nej/nom pomyslim len svoje. Ma to na mna uplne opacny ofekt prveho dojmu, ako si vacsina ludi co tie fejky nosia mysli - odpudivy.
-
Hotwire
Addict
tak toto si strelil uplne naprazdno a nevyslo ti toFilipito napísal:Presne takmna len udivuje to ze vase baby (ak ste vobec neaku mali) nosia kabelky, opasky atd vsetko od gucciho a lv no na nich vam to zazracne nevadi :O
-
guess.whoo
Redeemer
vacsinou to serie len tych, ktori maju na take znacky a vidia na ostatnych, ze nosia aj A+++ napodobeniny. napr. mne je u riti vacsinou znacka, ked sa mi proste pacia tak si ich kupim 
a k teme. este som odtial neobjednaval, tak sa chcem spytat. tieto rifle:
http://www.ioffer.com/i/louis-vuitton-m ... -210006248
by som mal za tych 0,70€ ci je to nejaky typ aukcie ako na ebayi?
a k teme. este som odtial neobjednaval, tak sa chcem spytat. tieto rifle:
http://www.ioffer.com/i/louis-vuitton-m ... -210006248
by som mal za tych 0,70€ ci je to nejaky typ aukcie ako na ebayi?
iOffer
O tom dosť pochybujem. Oni sa môžu na tom akurát zasmiať. Je to o tom, že niekto sa chce hrať na čo nemá. Nevravím, že veľa mladých nemajú peniaze od zbohatlíckych rodičov ale oni sa aspoň na niečo môžu hrať.guess.whoo napísal:vacsinou to serie len tych, ktori maju na take znacky a vidia na ostatnych, ze nosia aj A+++ napodobeniny.
-
rufus59
Light Professional
V dnešnej dobe aspoň na Východe stretávam denne dievčatá z kabelkami LV
A nejako si s toho ťažkú hlavu nemienim robiť 
Toto je dalsia perla v tejto teme, ako ta ze "aspon nejaku znacku ako ziadnu". Ani ja si nerobim tazku hlavu z toho, ved preco by aj, je to kazdeho vec co si nosi, len keby mi pride pod ruku nejaky trtko nahodeny z iOffer tak si pomyslim - no moj krasny ty si cisty kkokotakus. Ako niekto to uz napisal, z toho sa vyrastie.guess.whoo napísal:vacsinou to serie len tych, ktori maju na take znacky a vidia na ostatnych, ze nosia aj A+++ napodobeniny.