Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
kur*a, aj mne sa to paci, nieco nie je dobre 
Drakeov refrén je strašne krutý a weezy ako stále jednotka. Ricky pre mňa osobne dosť slabý v Johnovi od Lil Wayne dal lepší "beat"
-
Digital
Guru
Asi si zjedol volačo velmi pokazené... to prejdemoosha napísal:kur*a, aj mne sa to paci, nieco nie je dobre
je to fresh, ľuďom sa to páči, sú tam najväčšie mená new school hip-hopu, čo viac ti treba?
All i care is about money
All i care is about money
-
moosha
Darca
...alebo som toho do seba vcera vela pokazaneho nalial.Digital napísal:Asi si zjedol volačo velmi pokazené... to prejde
Whatever, uz som to vypol a hra mi
-
Digital
Guru
treba kvalitku ,príde mi to podobné ako najvačšie mená new school popu, miley cirus,justin biber a jesika blek... také plytké texty , skomolené hlasy , flow nikde. Nehovorim že im tie peniaze nezávidím ,ale páči sa mi ak vie niekto skĺbiť rap s kvalitou... to ma vačšiu cenu premna osobne. Ale neberem ti tvoj názor aj ked by som ti ho najradšej zobral
, len som povedal svoj.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
kludne ma karajte ale ja mam svoje dovody preco neznasam USA...
sorac ak to tu nahodou bolo ale u nas je to dost netradicne...
Nech ti to pripadá ako chce, tvoj názor ti neberiem. No ale pokiaľ myslíš že ten tvoj Reks má lepší flow ako Lil Wayne alebo Drake tak potom asi neveľmi dobre počuješDigital napísal:treba kvalitku ,príde mi to podobné ako najvačšie mená new school popu, miley cirus,justin biber a jesika blek... také plytké texty , skomolené hlasy , flow nikde. Nehovorim že im tie peniaze nezávidím ,ale páči sa mi ak vie niekto skĺbiť rap s kvalitou... to ma vačšiu cenu premna osobne. Ale neberem ti tvoj názor aj ked by som ti ho najradšej zobral, len som povedal svoj.
drake je ten co skoro celu pesnicku spieva? o akom flowe to hovoris? ostatni tam prakticky recituju... a tie texty cisty facepalm... wayne nevie ani zlepit dve suvisle slohy aby davali nejaky zmysel. pochybujem, ze by dokazal dat napriklad takyto storytelling (pozor, chlapik vo videu skutocne repuje!):
YMCMB a story tellingy, očividne ich nepočúvaš, kebyže ma bavia strašne nudné story tellingy tak to tiež počúvam.
Pokiaľ ja viem tak flow je o tom ako to podá že? a Drake to podáva skvelo, o Weezym nehovoriac.
A Drake je ten ktorý spieva a bohovsky rapuje (od 00:30) , žiadne trápne, nudné story tellingy...
a pokiaľ si chcem púšťať old school tak si pustim niečo poriadne
Pokiaľ ja viem tak flow je o tom ako to podá že? a Drake to podáva skvelo, o Weezym nehovoriac.
A Drake je ten ktorý spieva a bohovsky rapuje (od 00:30) , žiadne trápne, nudné story tellingy...
a pokiaľ si chcem púšťať old school tak si pustim niečo poriadne
-
moosha
Darca
Tam je akurat rozdiel v tom, ze niekto storytelluje o tom ze ma peniaze (po tisicikrat) a niekto o hodnotnejsej teme (ano, na svete su aj hodnotnejsie veci ako peniaze).
no veľmi to tak nevyzerá...
-
Digital
Guru
drake by mal podávať akurat hotdogy v bufete, lebo on podáva všetko tak strašne že mi uši trhá. Naživo to musi byť strasni bolehlav. Reksov flow s drejkom nemožeš nikdy porovnavať lebo reks a premier su hiphop a drake je prekomerciovaný šupák s autotune hlasom bez flowu. Wayne ani nehovorim, ako som už spominal hanba americkeho hiphopu.
Čo sa tu človek nedozvie 
-
Digital
Guru
to je moj názor a názor všetkých fanúšikov ktorý ako tak chcú aby hiphop uplne nezanikol. Počúvaj čo sa ti lúbi , to je tvoja vec ja ti to neberiem , len objasnujem ako hiphop má a ako nemá vyzerať...
Takto má
Takto má
-
moosha
Darca
Tak ma to napadlo dnes... 
trusechool sk vs. trueschool us:
trusechool sk vs. trueschool us:
ozaj, zajtra je INS na zlatych pieskoch. rozmyslame s kamosmi, ze pojdeme ak nebude prsat. ide este niekto?
-
Digital
Guru
ako bolo ? ja som sa tiež chystal ale le mans ma premohol...
Inač jeru s poliakmi... fuu.. velmi dobré.
Inač jeru s poliakmi... fuu.. velmi dobré.
-
evilbanana
Medium Star
Fajnová až na jednu chybičku... nemecká http://www.youtube.com/watch?v=a40codyJn94
Digital počúvaj si poľakov, my tu máme kvalitný Weezyho STRYTELLING s bohovským podmazom
http://refresher.sk/769-Lil-Wayne---Dea ... izz-Beatz)
http://refresher.sk/769-Lil-Wayne---Dea ... izz-Beatz)