Čo nové by ste privítali na fóre?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
10MB cez Operu Mini urcite nehrozi. Ak tak, staci zmenit kvalitu obrazkov na nizku, resp. ich uplne vypnut.
-
hrban
Addict
tak teraz to pozerám 2,1MB za prihlásenie mrknutie pošty a hľadanie svojej zmazanej témy, ktorú mi zmazal nejaký modonanista (ekvivalent ku karmaonanistovi až na to, že mod onanista si onanuje, keď môže mazať témy ...)
a sry je to opera mobile, nie mini
//edit
@audio: thx
mg tak za toto k- sa uvedom ...
a sry je to opera mobile, nie mini
//edit
@audio: thx
mg tak za toto k- sa uvedom ...
-
G0lDiER_
King
neviem co je to za fake, ale keby bol officialny, tak by to bolo na ich webe, si myslim. www.tapatalk.com/mobile.php
-
Soviet
Darca
Nedalo by sa do vyhladavania pridat moznost podla coho temy zobrazit "Podla poctu navtev danej temy"? Aby tie najaktivnejsie teda boli prve..
-
weroro
Flash coder
Nepremýšľali ste niekedy aby sa v témach, ktoré majú určené vlastné pravidlá prispievania v prvom príspevku, tieto pravidlá zobrazovali na úplne každej strane v téme? Niektoré takéto témy majú aj 16-17 strán, a nový prispievateľ si väčšinou neprezrie prvú stranu danej témy.
-
hojko
Site Admin
weroro: Myslim, ze to nejde normalne nastavit a asi to nie je ani potrebne. Kto pravidla porusi, tak je upozorneny, pripadne je jeho prispevok upraveny/zmazany.
Je nejaka moznost, ako prinutit FF, aby mi v nazve tabu neukazoval "www.hojko.com -Zobrazenie tém..." ale rovno nazov temy? Nedavna verzia FF mal hore na liste s nazvom okna nazov aktualneho tabu, 4ka to nema 
caute pridal by som nejakú turistickú poradnu respk niečo take že napr. Blava tá diskoteka sa oplati pozrieť alebo muzeum alebo niečo na ten štyl...
mi-chau: tak to aj mna štve, ked si otvorím viacero tém tak potom nevidím ktorá je ktorá :-/
Dá sa to jednoducho poriešiť cez greasemonkey, a to scriptom:
(javascript veľmi neviem, toto som len rýchlo polepil dokopy. Fungovať to funguje, tak snáď to nie je zle )
Kód: Vybrať všetko
// ==UserScript==
// @name Hojko, title
// @namespace http://hojko.com/*
// ==/UserScript==
(function()
{
var pat = /-[^-]+-(.+)$/;
var match = pat.exec(document.title);
document.title = match[1];
}) ();-
lekoklatik
VIP
za posledné 2-3 dni čo som si zbežne prebehol sekciu hľadám, som si všimol niekoľko tém ohľadne "ponuky práce" pre grafika.
Prosto ľudia ktorí majú nejaké projekty hľadajú grafika. Bolo by možné vytvoriť jednu dôležitejšiu tému s napr. názvom hľadám grafika?
Najskôr som premýšľal nad samostatnou sekciou, ale nakoľko tu už sekcia hľadám figuruje, ďalšia by teda pravdepodobne nemala zmysel.
Vďaka
Prosto ľudia ktorí majú nejaké projekty hľadajú grafika. Bolo by možné vytvoriť jednu dôležitejšiu tému s napr. názvom hľadám grafika?
Najskôr som premýšľal nad samostatnou sekciou, ale nakoľko tu už sekcia hľadám figuruje, ďalšia by teda pravdepodobne nemala zmysel.
Vďaka
-
hojko
Site Admin
lekoklatik: Bolo by to mozne vytvorit. Ak sa ti chce, tak to mozes kludne spravit, uviest tam nejake pravidla pre tuto temu, podmienky a pod. Potom ju oznacime za dolezitu.
-
audiotrack
VIP
podľa mňa ak hľadajú grafika, a sú ochotní mu zaplatiť, tak nech založia inzerát v časti služby -> práca
-
lekoklatik
VIP
Nesledujem moc bazár (ani ten starý som nesledoval), ale nemyslím si že je ten bazár natoľko výrazný, aby si ho napríklad nový užívateľ, ktorý sa dajme tomu registruje kvôli tomu že hľadá grafika všimne. Možno by to chcelo na nejakú dobu (možno mesiac) nejaký štýlový baner od uplinka niekde na miesto kde bývajú reklamy.
Sekciu hľadám naopak nájdeš prakticky hneď.
Sekciu hľadám naopak nájdeš prakticky hneď.
Tak, ako tu.audiotrack napísal:podľa mňa ak hľadajú grafika, a sú ochotní mu zaplatiť, tak nech založia inzerát v časti služby -> práca
-
weroro
Flash coder
Myslíte, že toto nebude problém, keďže aj tu na fóre sa dajú vkladať videá z YT? http://www.zive.sk/za-vlozene-videa-na- ... fault.aspx
No čo už tí vymýšľajú za pi***** to snáď ani nie je možné.
Myslím, že vkladanie youtube videa na stránky má youtube licenčne ošetrené (ako je to spomenuté aj v tom článku), takže
.
Myslím, že vkladanie youtube videa na stránky má youtube licenčne ošetrené (ako je to spomenuté aj v tom článku), takže
.-
audiotrack
VIP
tiež si myslím. Navyše pri vkladaní videa na youtube sa dá nastaviť zakázanie vkladania videa na iné stránky. Kto tak nespravil, tak logicky súhlasí s vkladaním videa na iných serveroch, tak čo za autorské práva?
Podla mna od toho SOZA upusti po tom, ako sa zoznami s autorskou politkou youtube: http://blog.kucerka.sk/2011/06/ako-uvaz ... h-pravach/
Inak sa to riesi v tejto teme: http://www.hojko.com/otazky-na-soza-slo ... 39353.html
Inak sa to riesi v tejto teme: http://www.hojko.com/otazky-na-soza-slo ... 39353.html