Sluchadla
-
cokill
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Sluchadla
Cem kupit nejake sluchadla do 1000 SK... Tekeho typu ako na obr v prilohe... Pls poradte nieco kvalita + cena....
THX
edit: tie obr su len ilustracne.. len na ukazanie aku konstrukciu tych sluchadiel cem..
THX
edit: tie obr su len ilustracne.. len na ukazanie aku konstrukciu tych sluchadiel cem..
-
cool_point
Amateur
-
jin
VIP
Poradil by som buď Sennheiser PMX50 Street pokiaľ sa chceš striktne držať ceny, alebo ak by si bol ochotný doinvestovať, tak Sennheiser PMX 100. PRvé som nepočul hrať, no druhé som počul hrať v jednej predajni vo FR. Hral na nich síce nejaký pop, ale to nevadí, tóny boli čisté a podanie ľahké. Majú síce otvorenú konštrukciu, tým pádom trocha menší útlm, no o to reálnejšiu reprodukciu.
Pri tých prvých som si nie istý reprodukciou, nakoľko som si neni istý, či nebudú robiť SPARKPLUG efekt vzhľadom na tie "výrastky" do zvukovodu.
Pri tých prvých som si nie istý reprodukciou, nakoľko som si neni istý, či nebudú robiť SPARKPLUG efekt vzhľadom na tie "výrastky" do zvukovodu.
tiez som momentalne v stadiu vyberania sluchatok (aj jin mi uz radil
, no zmenil som nazor a momentalne poskulujem po grado igrado
), ale sluchatkam bez mostika by som sa asi vyhol - nepohodlne, odstava to, divne to vyzera (mal som ksc7, zvuk nebol zly, ale blba konstrukcia), cize radsej tie pmx100 (nad nimi uvazujem aj ja)
-
jin
VIP
Kúp si tie iGrado prosííímsmejo napísal:tiez som momentalne v stadiu vyberania sluchatok (aj jin mi uz radil, no zmenil som nazor a momentalne poskulujem po grado igrado
), ale sluchatkam bez mostika by som sa asi vyhol - nepohodlne, odstava to, divne to vyzera (mal som ksc7, zvuk nebol zly, ale blba konstrukcia), cize radsej tie pmx100 (nad nimi uvazujem aj ja)
A inak máš recht, "klipsňové" slúchadlá ťahajú uši.
Re: Sluchadla
Zdravím , nechcel som zbytočne zakladať novú tému tak som našiel niaku staršiu podobnú a dávam to do tejto .
Mám problém že ked zapichem sluchadla do NB , tak mi to stále šuští , slabo prehráva , stále musím tam kde to zapichnem otáčať ale ani to nepomáha , no ked vytiahnem sluchadla zvuk ide vpohode tak ako má , viete mi poradiť ? Som počítačový "dement" tak sorry ak to bude niečo triviálne , skúšal som sa hrať aj v nastaveniach ,včera to bolo už OK a dnes to je znova .
Mám problém že ked zapichem sluchadla do NB , tak mi to stále šuští , slabo prehráva , stále musím tam kde to zapichnem otáčať ale ani to nepomáha , no ked vytiahnem sluchadla zvuk ide vpohode tak ako má , viete mi poradiť ? Som počítačový "dement" tak sorry ak to bude niečo triviálne , skúšal som sa hrať aj v nastaveniach ,včera to bolo už OK a dnes to je znova .
stalo sa to zrazu, nic si nerobil na PC alebo su sluchadla nove ?
-
Ryan Giggs
VIP
Integrovane zvukovky za veľa nestoja a sluchadlovy vystup z nich je ešte horši. Z toho kvalita nepolezie nikdy no šum stale. Zaleži potom na citlivosti a impedancii sluchadiel ako intenzivne to bude šumieť. A zavisi tiež na samotnej nahravke koľko šumu obsahuje ta.