Sluchadla

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cokill
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sluchadla

Príspevok od používateľa cokill »

Cem kupit nejake sluchadla do 1000 SK... Tekeho typu ako na obr v prilohe... Pls poradte nieco kvalita + cena....

THX

edit: tie obr su len ilustracne.. len na ukazanie aku konstrukciu tych sluchadiel cem..
Prílohy
ksc7.jpg
SENNHEISER_OMX_52_Street.jpg
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

podobne Kossy som pocul, bolo to nieco hrozne, doloz a kup Porta pro, tie mam sam a hraju o 3 triedy lepsie
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cokill »

Ale ja cem tekeho typu za usi ako su na obr..
cool_point
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cool_point »

Ja čo som počul o KOSS slúchadlách, tak údajne kvalitka ako sa patrí a doživotná záruka...
Osobne som nemal možnosť ich počuť.

//edit
veď ak to budeš kupovať v obchode, zober zo sebou mp3 player alebo niečo podobné a vyskúšaj, určite budú ochotný...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Poradil by som buď Sennheiser PMX50 Street pokiaľ sa chceš striktne držať ceny, alebo ak by si bol ochotný doinvestovať, tak Sennheiser PMX 100. PRvé som nepočul hrať, no druhé som počul hrať v jednej predajni vo FR. Hral na nich síce nejaký pop, ale to nevadí, tóny boli čisté a podanie ľahké. Majú síce otvorenú konštrukciu, tým pádom trocha menší útlm, no o to reálnejšiu reprodukciu.
Pri tých prvých som si nie istý reprodukciou, nakoľko som si neni istý, či nebudú robiť SPARKPLUG efekt vzhľadom na tie "výrastky" do zvukovodu.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tiez som momentalne v stadiu vyberania sluchatok (aj jin mi uz radil :) , no zmenil som nazor a momentalne poskulujem po grado igrado :) ), ale sluchatkam bez mostika by som sa asi vyhol - nepohodlne, odstava to, divne to vyzera (mal som ksc7, zvuk nebol zly, ale blba konstrukcia), cize radsej tie pmx100 (nad nimi uvazujem aj ja)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

smejo napísal:tiez som momentalne v stadiu vyberania sluchatok (aj jin mi uz radil :) , no zmenil som nazor a momentalne poskulujem po grado igrado :) ), ale sluchatkam bez mostika by som sa asi vyhol - nepohodlne, odstava to, divne to vyzera (mal som ksc7, zvuk nebol zly, ale blba konstrukcia), cize radsej tie pmx100 (nad nimi uvazujem aj ja)
Kúp si tie iGrado prosííím :D Chcem si ich už konečne vypočuť :)
A inak máš recht, "klipsňové" slúchadlá ťahajú uši.
Talian
Medium Star
Medium Star

Re: Sluchadla

Príspevok od používateľa Talian »

Zdravím , nechcel som zbytočne zakladať novú tému tak som našiel niaku staršiu podobnú a dávam to do tejto .

Mám problém že ked zapichem sluchadla do NB , tak mi to stále šuští , slabo prehráva , stále musím tam kde to zapichnem otáčať ale ani to nepomáha , no ked vytiahnem sluchadla zvuk ide vpohode tak ako má , viete mi poradiť ? Som počítačový "dement" tak sorry ak to bude niečo triviálne , skúšal som sa hrať aj v nastaveniach ,včera to bolo už OK a dnes to je znova .
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

stalo sa to zrazu, nic si nerobil na PC alebo su sluchadla nove ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Integrovane zvukovky za veľa nestoja a sluchadlovy vystup z nich je ešte horši. Z toho kvalita nepolezie nikdy no šum stale. Zaleži potom na citlivosti a impedancii sluchadiel ako intenzivne to bude šumieť. A zavisi tiež na samotnej nahravke koľko šumu obsahuje ta.
Napísať odpoveď