Vtipné statusy (ICQ, Facebook, Twitter...)
Re: Vtipné statusy (ICQ, Facebook, Twitter...)
Microsoft has bought Skype for $8.5 Billion. Nobody told them they can download it for free
Rozdiel medzi ženou a mužom?
Muži sa musia naučiť žiť s podráždenou pi*****.
Ženám na to stačí vaginálna mykoza
Muži sa musia naučiť žiť s podráždenou pi*****.
Ženám na to stačí vaginálna mykoza
Môžem sa vykašľať na baby, keď mám vás kamošov a chľast 
pijatika to je tá pravá romantika
pijatika to je tá pravá romantika
Práve som dočítal článok o nebezpečí pitia alkoholu. Úplne ma to vyľakalo a tak som sa rozhodol, že s tým skončím. Od dnes prestávam čítať!
-
Old Dirty Bastard
Guru
If women ruled the world there would be no wars. Just a bunch of jealous countries not talking to each other.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dobrý komentár k piesni Just Can't Get Enough od BEP
Bruno Mars had a Grenade and Tiao Cruz had Dynamite, so they both threw them at Katy Perry who exploded like a Firework. The bang was so loud that the Black Eyed Peas forgot The Time, while Rihanna had memory loss and ran around saying Whats My Name.Eminem looked around and said Im Not Afraid, then Willow Smith began to Wip Her Hair, which started a Far East Movement.They then crashed their G6 into a club and finaly stopped Party Rocking. Luckily for Nelly it was all Just a Dream
Bruno Mars had a Grenade and Tiao Cruz had Dynamite, so they both threw them at Katy Perry who exploded like a Firework. The bang was so loud that the Black Eyed Peas forgot The Time, while Rihanna had memory loss and ran around saying Whats My Name.Eminem looked around and said Im Not Afraid, then Willow Smith began to Wip Her Hair, which started a Far East Movement.They then crashed their G6 into a club and finaly stopped Party Rocking. Luckily for Nelly it was all Just a Dream
Nenávidím keď si kúpim sáčok vzduchu a sú v ňom čipsy. 
How can the world possibly end in 2012 , if I have a yogurt that expires in 2013
-
Mahonacik
Expert
Neviem či vtipné, ale niečo na tom je 
Keď sa pýtali Dalai Lamu, čo ho na ľudstve najviac prekvapuje, odpovedal: "Ľudia. Pretože obetujú zdravie, aby zarobili peniaze, potom obetujú peniaze, aby znovu získali zdravie, potom sa tak znepokojujú budúcnosťou, že si neužívajú prítomnosť a tak nežijú ani v prítomnosti ani v budúcnosti. A žijú tak akoby nikdy nemali zomrieť a potom zomrú bez toho aby žili."
Keď sa pýtali Dalai Lamu, čo ho na ľudstve najviac prekvapuje, odpovedal: "Ľudia. Pretože obetujú zdravie, aby zarobili peniaze, potom obetujú peniaze, aby znovu získali zdravie, potom sa tak znepokojujú budúcnosťou, že si neužívajú prítomnosť a tak nežijú ani v prítomnosti ani v budúcnosti. A žijú tak akoby nikdy nemali zomrieť a potom zomrú bez toho aby žili."
Začali ma retweetovať nejakí čínania. To neveští nič dobré. Alebo ma chcú rozpredať na orgány alebo sa učia po slovensky a chystajú inváziu.

-
Mr.Cumel
Medium Expert
Predstavte si, že si len tak vykračujete po ulici a zrazu vás vcucne do krčmy .. 
-
martinez13
Light Professional
Vedci zistili, že 1567564168756431564123 dementov preskočí toto číslo, bez toho, aby si to prečítali.
// áno, nieje to zrovna najlogickejšie, proste mi to prišlo funny, a tak som to skopíroval od kamoša zo statusu a hodil to sem..
// áno, nieje to zrovna najlogickejšie, proste mi to prišlo funny, a tak som to skopíroval od kamoša zo statusu a hodil to sem..
Už je to číslo o jedno vačšiemartinez13 napísal:Vedci zistili, že 1567564168756431564123 dementov preskočí toto číslo, bez toho, aby si to prečítali.
Hmm, to by nas tu muselo byt zhruba 261260694793 krat viac, ako nas tu je na celej zemi. A vsetko dementi.martinez13 napísal:Vedci zistili, že 1567564168756431564123 dementov preskočí toto číslo, bez toho, aby si to prečítali.
//prvy dement to vymyslel
-
P3Bo
Guru wannabe
OT: žiadne číslo tam nie je . Je tam iba číslo dementov ktoré je ako píše michau viacnásobne väčšie ako počet ľudí na tejto planéte ale nie je tam žiadne číslo ktoré by si mal preskočiť. Jednoducho je tam len počet ľudí ale nie číslo.Počet dementov by sa musel stále nafukovať. Neviem to lepšie popísať ale snáď to pochopíte čo chcem povedať je to taká vtipná blbosť
+ zaujímavú poznámku na to podala priateľka keď sa spýtala aké číslo preskakoval ten prvý dement : P
+ zaujímavú poznámku na to podala priateľka keď sa spýtala aké číslo preskakoval ten prvý dement : P
Ja viem čo je číslo ďakujem. Ale nie je tam uvedené číslo ktoré máš preskočiť ale počet ľudí//cislo je entita pouzita na vyjadrenie mnozstva, teda cislo to urcite je..
“It takes only one drink to get me drunk. The trouble is, I can't remember if it's the thirteenth or the fourteenth.”
All I ask is the chance to prove that money can´t make me happy... 
-
Mr.Cumel
Medium Expert
Krutá realita
V posteli. Je 6:00. Zavrieš oči na 5 minút, je 7:45.
V škole / v práci. Je 12:30. Zavrieš oči na 5 minút, je 12:30
V posteli. Je 6:00. Zavrieš oči na 5 minút, je 7:45.
V škole / v práci. Je 12:30. Zavrieš oči na 5 minút, je 12:30
-
Steven666
King
Ked chces zistit akeho si pohlavia tak sa pozri dolu
.
.
.
.
....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ale ne tu debil
.
.
.
.
....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ale ne tu debil
Sestra na Facebooku "vymenim horucku za pracovny zapal"