Zepter

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
HitmanM
Light Star
Light Star

Zepter

Príspevok od používateľa HitmanM »

Mate niekto pracovne skusenosti so spolocnosou zepter slovakia ? viete otravovanie ludi cez tel
a nejake informacie co sa tej prace tyka, vdaka :)
Komisar
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Zepter

Príspevok od používateľa Komisar »

No mne ked zacnu vyvolavat z tychto firiem tak poznam len slova: nie, nemame zaujem, nehnevajte sa ale my uz take mame atd. :lol:
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

ja som tam dnes bol na pohovore v BB... budem informovať keď budem vedieť viac ;)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

da sa tam zrobit kariera s hrncami? :D lebo viem ze niesu najlacnejsie tak malokto siahne ponich
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Kamarát robil pre Zepter cez zimu tu v Prahe, najprv mu tlačili do hlavy omáčky klasické ako bude mať zľavy od Zepter, aký ho čaká úžasný plat a kariérny postup, ale boli to fakt len sračky, ktoré ti tlačí do hlavy každá takáto firma.
Jeho práca vyzerala tak, že ho poslali na ulicu aby splašil čo najviac ľudí, ktorí prídu na tie predvádzacie akcie. Bol tam iba raz, takže toľko. Platený mal byť minimálne, ale fixne (strelím - 50kč/hod) + mal dostať nejaké percentá z predaja tých výrobkov, ktoré sa predajú na tých akciách.. Ja osobne by som toto nikdy nerobil.
btw, Zepter nemajú len hrnce a kuchynské pomôcky, ale aj rôzne zdravotnícke pomôcky, lampy, atď.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zepter tu s akciami na predvadzanie bol uz v roku 1997, aspon co mam ja skusenost, takze si myslim, ze za tych skoro 15 rokov ma uz v uliciach podstatne viacej ludi a tak je tazke na tom zarobit, akurat tak zarobia ti, ktori s tym zacali uz pred 15-timi rokmi.
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

kks to bol najdlhší pohovor v živote na akom som bol ... to ani nevyzeralo že ma chcú zamestnať ale že mi chcú predať mixér :D od 9:00 do 13:30 som tam bol a nezaujalo ma to hlavne to že nieje fixný plat a žiadna istota... aj tak som trošku z kaluže do blata skočil a predávam okuliare na námestí za 1,5€ na hodinu čo tiež nieje zrovna žiadna výhra...
Napísať odpoveď